Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיבוב מס'-5 באליפות העולם בראלי ואנחנו בראלי הרשמי הצרפתי , בקורסיקה .

קטלוניה סיפק לנו ראלי אספלט והפעם שוב זה ראלי אספלט , רק שונה לחלוטין .

כבישים צרים , הרבה פניות , עליות וירידות , עם הרבה תהום מסביב .

ב-86 נהרגו כאן טויבונן וקרסטו עם הלנצ'יה S4 .

ההימור הבטוח הוא סבסטיאן לאוב אבל אחרי הפתיחה של גרונהולם בקטלוניה , שום דבר כבר לא בטוח, למרות שאני עדיין מהמר על לאוב .

המשך יבוא

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לואב העונה באמת מוכיח את גדולתו כנהג, למרות שהוא נוהג בקבוצה פרטית, הוא מצליח להוביל, לזכות ולנצח, מוביל את טבלת הנהגים ובדרך אולי לעוד אליפות. פשוט פנומן.

אני אישית בעד סולברג וסובארו.. למרות שבסוג כזה של כבישים (אספלט,צר,הרבה פניות) היא לא מצטיינת ויש יתרון למכוניות קטנות.

פורסם

הבעיה של סובארו היא לא הפניות או המכוניות הקטנות לכאורה .

סובארו נעולה בצמיגי פירלי והם פשוט פחות טובים בתנאים מסויימים , מה שפוגע במכונית .

בנוסף , בעיות אמינות כאלו ואחרות מנעו עד היום מסולברג להוכיח שוב מה הוא שווה באמת .

דבר אחר הוא השינוי הפרסונלי בפרודרייב ועזיבתו של דיויד לאפוורט לתפקיד בכיר אחר בקבוצת פרודרייב , כנראה כניסה לפורמולה-1 ב-2008 , מחליפו עדיין לא טוב כמוהו וגם זה לא בדיוק מיטיב עם סובארו .

כל הצרות של סולברג החלו כאשר אמר שלא יגיע בסוף לישראל...:wink:

פורסם

נכון צמיגי הפירלי פשוט פחות טובים מהמישלין של המתחרים.. היתרון של המישלין הוא בהספלט בלבד או בכל סוגי הדרכים?

פרודרייב בפומולה 1? תוכל לפרט קצת? איזה מוכנית, נהגים? יש כבר מידע כזה בנושא?

פיליפ.

פורסם
הבעיה של סובארו היא לא הפניות או המכוניות הקטנות לכאורה .

סובארו נעולה בצמיגי פירלי והם פשוט פחות טובים בתנאים מסויימים , מה שפוגע במכונית .

בנוסף , בעיות אמינות כאלו ואחרות מנעו עד היום מסולברג להוכיח שוב מה הוא שווה באמת .

דבר אחר הוא השינוי הפרסונלי בפרודרייב ועזיבתו של דיויד לאפוורט לתפקיד בכיר אחר בקבוצת פרודרייב , כנראה כניסה לפורמולה-1 ב-2008 , מחליפו עדיין לא טוב כמוהו וגם זה לא בדיוק מיטיב עם סובארו .

כל הצרות של סולברג החלו כאשר אמר שלא יגיע בסוף לישראל...:wink:

דובי, הוא כנראה פחד שיעקרו לו את הכנף האחורית+הכונס עוד בשדה התעופה :-)

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
נכון צמיגי הפירלי פשוט פחות טובים מהמישלין של המתחרים.. היתרון של המישלין הוא בהספלט בלבד או בכל סוגי הדרכים?

למען האמת רוב המתחרים נועלים BFgoodrich, ויש להם ייתרון על פני הפירלי בכל סוג דרך לפי מה ששמתי לב.

בכל מקרה, אני מהמר על גורנהולם, בספרד הוא היה פשוט on fire, ואם לא התקלה בטורבו, הוא היה יכול לנצח את הראלי בשקט לדעתי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בגלל שמישלן טרם החליטו באם לפרוש מהספורט המוטורי לחלוטין או רק מפורמולה-1 בסוף העונה , הם החליטו בינתיים להשתמש בשם מותג אחר שיש להם ובגלל זה השוני בשם .

נראה לכם , שזה באמת צמיג אחר...?

פורסם

סיום היום הראשון וסבסטיאן לאוב מוביל בבטחה , לאחר יום מושלם מבחינתו .

גרונהולם בינתיים עונה על הציפיות , שלי לפחות , ומי שמאכזב , כמעט כרגיל אפשר להגיד הוא , כמה מפתיע...סולברג .

סורדו ממשיך בתקופה הטובה שלו , אחרי קטלוניה וכרגע חמישי .

לגבי מישלן - הם פורשים מהפורמולה-1 בסוף העונה כשהסיבה הרשמית היא שהם די מיצו את עצמם וה-FIA רוצה לעבור לצמיג אחיד לכולם , ואז מישלן הודיעו שצמיג אחיד וחוסר תחרותיות , לא מעניין אותם .

בואו נשאיר את לדיון אחר בהמשך העונה ונתרכז בקורסיקה .

• תוכן חדש...