Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אשמח לקבל עזרה במציאת מונית צהובה (כמו בניו יורק) בארץ או רכב אמריקאי צהוב שאפשר "להפוך" למונית לצורך צילומים ליום אחד.

אשמח לכל עזרה או הפניה למי שיש לו או מכיר.

תודה !

פורסם

על פי הידוע לי אין בארץ CROWN VICTORIA (הדגם העכשווי של המוניות בNYC)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

המוניות הפלסטינאיות צהובות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הבחורה בקשה כמו בניו יורק. אם למרצדס 89' יש דימיון לאמריקאית ארוכה וענקית (חוץ מהצבע) אז שתלך על זה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
שלום!

אשמח לקבל עזרה במציאת מונית צהובה (כמו בניו יורק) בארץ או רכב אמריקאי צהוב שאפשר "להפוך" למונית לצורך צילומים ליום אחד.

תודה !

תקני קפריס קלאסיק תצבעי אותה בצהוב וזה יעלה לך יותר זול מלהשכיר תאמיני לי

mustang man

פורסם
יש מישהו בבת-ים שצבע את השברולט קורסיקה שלו בצהוב.

ויש צ'קר ישנה שמסתובבת ליד השעון ביפו.

אתה מתכון לשברולט עם הצבע צהוב טוש זוהר מזעזע? :shock:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא ציינת איזה על איזו מונית מדובר - מודרנית, או הקלאסית (צ'קר).

מכוון שהשאלה נשאלה בפורום אספנות, אני יכול רק לנחש שמדובר על הצ'קר.

checkercab29al.jpg

מלבד הצ'קר שבנצי ציין, ישנה צ'קר נוספת, ששימשה לצילומים של חברת אופנה ישראלית לפני מספר שנים.

באחד משרשורי התצפיות הישנים מישהו דיווח עליה כנטושה במגרש גרוטאות כל שהוא.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

יש למכירה באתר קלאסיקאר רכב מסוג לארק סטודבייקר מודל 63, היא נראת כמו מונית.

יש לך שם את הטלפון של המוכר כאדי לך לפנות, זה הכי קרוב קלאסי שדומה למונית.

http://www.classiccar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=117&ad_id=8103

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
שלום!

תודה !

פה סול לה סי דו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...