Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי ששאל לפני זמן מה לגבי דורי אליצדק .

ובכן בסוף השבוע האחרון התחרה דורי עם הווקסהול נובה שלו (אופל קורסה) 1400 סמ"ק בראלי אספלט במסגרת אליפות צפון-מערב אנגליה .

מדובר בעקרון בראלי של 10 קטעי זמן - SPECIALL STAGES - וללא שימוש ב-PACE NOTES אלא בספר דרך שבנוי כמו ה-NOTES שהוכן על ידי המארגנים .

לראלי נרשמו 78 מתחרים בקטגוריות שונות , שהוזנקו לדרך בהפרש של דקה אחד מהשני .

לקראת הראלי שיפר דורי את הנובה שלו וקיווה לטוב .

לדורי אין ממש הרבה ניסיון על אספלט , רק ראלי קודם אחד והוא עדיין לומד ובעיקר מקווה להשתפר ולסיים ללא נזקים .

בקטע הלפני אחרון , טעות ניווט , או הקראה של הנווט גרמה לתוספת זמן של 3 דקות , מה שפגעה בתוצאה הסופית שלו .

האתר הרשמי של הראלי , כולל תוצאות -

http://www.stockportmc.co.uk/smcstages.htm

מקווה לשוחח איתו בקרוב ולקבל עוד חוויות

דובי

Rally 2006 021.jpg

Rally 2006 036.jpg

Rally 2006 056.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי אני התעניינתי אז ונחמד לראותו מתחרה.. ואם אתה כבר משוחח עימו, שאל אם הוא בקשר עם איתן בלנק ידידו מהעבר הלא רחוק..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
דובי אני התעניינתי אז ונחמד לראותו מתחרה.. ואם אתה כבר משוחח עימו, שאל אם הוא בקשר עם איתן בלנק ידידו מהעבר הלא רחוק..

איתן בלנק למיטב הבנתי חזר לארץ , אבל מנותק לחלוטין מהספורט המוטורי לצערי ...

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...