Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא במדרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכתב בטורבו...

יש לי.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אשתדל למצוא ולסרוק בימים הקרובים.

דבר איתי בפרטי

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

גם לי אמור להיות את המאמר

נכתב לאחר יציאת ה 33 והפסקת יצור האלפטות ג'וליטות באם אני זוכר ...

כאחד שהחזיק ג'וניור GT ושני אלפא-סוד (האחרון היה בין האחרונים של 83) יצא לי לקרוא ולהיות עצוב (אז) דרך אגב, בזמנו עשינו מבחן בנושא קרוב (ג'וניור 1.3 מול סובארו 1.3) תחת הכותרת "מבחן ערכים"

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• אחראי פורום
פורסם

אם תוכלו להעלות סריקה לכאן , אני ועוד חולי נוסטלגיה נודה לכם מאוד!

בלי שום קשר לסוד שחונה למטה :-D

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הכתבה זכורה לי היטב (הכל יחסי...הזיכרון שלי לא משהו)-אטלר כתב על הידרדרות אלפא, הופעת השלושים ושלוש וכיו"ב. מה שמעניין בראיה אחורה הם בעיקר הקריטריונים למדידות והשוואות-קני מידה בסגנון "כמה עולה לירושלים" וכו. במבט לאחור זה נראה קצת מצחיק-אבל בתכל'ס הוא לא התבייש להביע את דעתו -ודאז הוא גם צדק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אדוארד אטלר בהחלט השפיע בכתיבה שלו על "החינוך המוטורי" שלי , אין ספק .

הוא גם השפיע על הכתיבה שלי בדרך כלשהי .

בכל מקרה אני מקווה שמישהו פה ישיג את המאמר המבוקש .

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ללא שום קשר אני חייב לומר שאם כבר מדברים אנני יודע מה קרה לאיש אבל אני זוכר אותו ואת כתבותיו לטובה וכל הכבוד לו . חבל שאין עוד כמוהו

וגם אני אשמח לקבל עותק , ואם יש עוד כמה דברים מענינים שלו גם .

בברכה ותודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

האיש חי וקיים, ומחלק את זמנו בין פולניה לארץ הקודש.

הוא גם כותב מפעם לפעם באתר האינטרנט של "מקור ראשון", ואפשר לקרוא את הכתבות שלו בקישור הזה:

http://www.makorrishon.net/mador.asp?cat=731

הסיגנון נשאר הזוי ומוטרף...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...