Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבריי במועדון ובפורום שלום.

באסיפה הכללית האחרונה לא נבחרתי לועד העמותה. זה היה אחרי שאמרתי שמן הראוי שעורך "האבטומוביל" ומנהל הפורום יהיה חבר ועד.

המסקנה מכך היא שהאסיפה הכללית, כמיצגת את כלל הדיעות של חברי המועדון וכריבון בעמותה, הביעה אי אימון בי וביכולתי לערוך את "האבטומוביל" ולנהל את הפורום.

לכן החלטתי להסיק את המסקנה המתבקשת מהבעה זאת של רצון החברים ולהתפטר משני תפקידים אלה.

אני במועדון 20 שנה ולמעט תקופה מסויימת בשנות התשעים, נושא בתפקיד בעמותה. כשאני מתבונן אחורה אני חש סיפוק מהצלחתי לצקת תוכן ורמה בנושאים בהם נגעתי ישירות והיתי שותף ליצירתם: חוק רכב אספנות, "האבטומוביל" והפורום. אני חושב ששלושת התחומים האלה הם בעלי רמה, האבטומוביל והפורום מיקצועיים ומשרתים את מטרתם. כל זה עלה לי ועולה לי בשעות רבות של עבודה למען הכלל, שלא לדבר על תחומים אחרים ותרומות אחרות שנתתי למען המועדון שלנו.

לאחר 20 שנה רמזה האסיפה הכללית שדי לה בתרומתי ואני בהחלט מבין רמזים. אחרי הכל כולנו בני תמותה ולכולנו יש תחליף. לכן אני מקבל את הדברים ברוח טובה ובענווה ופורש "לעשות לביתי" כלומר לשתי המכוניות שלי.

המועדון יקר לכולנו והצלחת המועדון היא הצלחת כולנו. אדם כזה או אחר, טובים או גרועים ככל שיהיו, אינם העיקר. העיקר לדעתי היא רוח המועדון, שיתוף הפעולה בין החברים ויצירת מסגרת הולמת לתחביב שלנו.

בתקופה שבה נשאתי בתפקיד רכשתי חברים רבים וגם מתנגדים ואפילו שונאים. אני מקווה שהחברות תישאר ומזמין את כל אלה שכועסים עלי (וגם לי יש בטן מלאה...) להצית יחד את מקטרת השלום. אחרי הכל אנחנו במועדון חברים שעוסק בתחביב.

אז אני מאחל לועד החדש שנבחר הצלחה מעומק הלב. כולם אנשים ראויים. כאמור, אין אני מתכוון לשאת בתפקיד כל שהוא במועדון בעתיד הקרוב. אהיה "חסיד פשוט" בעיירה, אצטרף לאלה שאינם נהנים ממנעמי השלטון (אעלק...), אשתתף כמובן בפורום והפעם אוכל להביע דיעות בחופשיות...

ברור שאתרום למועדון ככל שאתבקש, בעיקר בתחומים בהם אני יכול לתרום (כגון ההסטוריה ותיעוד) וכמובן אדאג לערוך חפיפה מסודרת לבאים אחריי בתפקיד.

ועיקר העיקרים:

Mustang, Falcon, Here I Come!!!!

שלכם

בני

(הודעה זו נכתבה אתמול בלילה אולם פורסמה לאחר שיידעתי את נחום קדמיאל בהחלטתי)

reding 2003.jpg

IMG_3671.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חבר מועדון ה-5 ואני לא כאן (בפורום) הרבה זמן, אבל בזמן המועט שאני כן כאן, רציתי לומר לך שתרומתך ניכרת בכל התחומים.

בני, תודה רבה לך על העשייה!

בהצלחה בכל אשר תעשה.

מקווים להמשיך להנות מכתיבתך ולהשתמש בעצותיך הרבות.

עכשיו אנחנו מצפים ליותר עידכונים על התקדמות הרכבים :wink: .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

צר לי על כך, אך אני מקווה שתמשיך לתרום, כי יש לך הרבה מה.

חבל ששיקולים לא ענייניים לתחביב המשותף תופסים מקום כל כך נכבד בהתנהלות המועדון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בני, תסלח לי, אבל אני לא רואה יותר מדי קשר.

יש הרבה אנשים שפועלים למען המועדון, גם אם הם לא נבחרו - לא חסרות דוגמאות כמו ליאור ברוך שהמשיך לעשות NONSTOP גם אחרי שלא נבחר בפעם הקודמת, אירית, אייל פלד ובכלל רשימה מטורפת של אנשים שמשקיעים מזמנם.

אם אתה מחליט להפסיק מפעולותיך למען המועדון, זו החלטה שלך ורצונך כבודך - סה"כ זה הכל בהתנדבות ואני חושב שכל החברים (טוב, רוב החברים, סה"כ אנחנו אוהבים להתלונן ;)) מודים לך, אבל אני לא רואה קשר בין אי היבחרותך לועד לבין הרצון לפרוש מהתנדבות. קצת מזכיר כל מיני מפלגות שלאחר החלטה דמוקרטית של החברים, הראשים מחליטים להיעלם. אני חושב שזו בריחה.

אבל בכל מקרה, היות וזו החלטה שלך, ושוב - רצונך כבודך, אני מודה לך על התרומה שלך בניהול הפורום (אגב, אני חייב לציין ברמה מאוד גבוהה), עריכת האבטומוביל ובכלל עוד אלף דברים שעשית בהתנדבות למען כולנו.

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לבני,

צר לי שלא נבחרת אתמול, ואני יכול להעיד שההפרשים לא היו גדולים. אני חושב שתרומתך למועדון עצומה, וכולנו נהננו מפירות בקיאותך בתחום האספנות. גם אם הרגזת פה ושם מישהו, אותם מבקרים מעריכים ומוקירים את ידענותך ומסירותך רבת השנים לתחום. אתה יודע - כולנו שרוטים, ואם השריטות מצטלבות עפים לפעמים ניצוצות. זה לא אומר שאי אפשר לגשר על מחלוקות.

צר לי עוד שאתה מסיק מסקנות אישיות כל כך מהר. מספר מצומצם של חברים אתמול הביעו מורת רוח מהאופן בו ניהלת את הפורום, אבל הרוב דווקא סבור שהניהול מקצועי וטוב. בענין האבטומוביל אין מה לדבר. אם תפרוש תשאיר חלל מקצועי שיהיה קשה למלאו.

בוא ניתן לסערה לשקוט, ותחשוב שוב על הדברים.

בידידות,

נמרוד

פורסם

מצטרף בחום לדברי נמרוד!

בכל מקרה המון תודה על העשייה הנפלאה.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בני ,

צר לי לשמוע כי החלטת לפרוש מניהול הפורום והעשיה בהפקת האובטומוביל ,

אני אישית אינני חושב שעורך האובטומוביל חייב להיות חבר וועד ולכן לא קושר

בין התפקידים ומכך מתפלא (ומאוכזב ) מהחלטתך לפרוש משני תפקידים חשובים אלו .

עשית את שניהם ביד רמה , במקצועיות תוך שיקול תרבותי ועינייני בשמירה על הליכי

הרוח והכתיבה בפורום . הפורום אינו שוק , ותרמת לכך רבות ! ! !

כולי תקווה שתהיה ברקע וכן תעזור תשפיע ותתרום מהידע הרב שברשותך .

וכן , רצונו של אדם - כבודו , תן התיחסות למכונות שלך , זה ייתן לך סיפוק עצום

הן לא לוחשות בסתר ולא מייצרות שונאים .

תהנה מכל רגע והעיקר הצלחה בהמשך ...... ותשאר איתנו , קרוב .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בני !

תודה על מה שנעשה עד היום, ועל מה שעוד תעשה בעתיד...

גם העובדה שאומרים תודה, לא אומרת שאנחנו מסכמים בזאת את עשייתך הציבורית במועדון.

אני מקווה שלאחר שהאבק ישקע תשקול את צעדיך בשנית.

אני מצטרף לחיזוקים של נמרוד וג'ורג, ומאחל לך עוד שנים רבות של עשייה,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בני

תרומתך למועדון, לתרבות המוטורית ולהוויה האוטוישראלית גדולה, והינך נושא בזכויות ומעלות רבות,

בחלק מהשרשורים דיברנו על הצורך בשינוי וגמישות מסוימת על מנת לנסות ולהתאים את דרך המועדון למציאות המשתנה, ולנסות ולהתאים את הצרכים החדשים לפלטפורמה הקיימת, במינימום זעזועים ושינויים, למעט הבוערים ביותר. תפיסת הכל או לא כלום, גרמה לדעתי, להרבה מהחברים לחשוב פעמים ואולי גם למפנה בדרך החשיבה והתפיסה, המועדון כמועדון חייב לקחת עליו את השינוי ואתה כחלק ממיסדיו צריך היית לקבל את השינוי (גם אם אינך מסכים עם חלקו) בברכה, בחלק מדברי אליך הייתי ציני ואולי אף מעט בוטה, וידוע לי שחלק מהדברים שכתבתי הרגיזו אותך מאוד, לא זאת היתה הכוונה...הכוונה היתה ליצור אפשרות אמיתית לשינוי, איתך, צר לי שבחרת לפרוש מהפעילות במועדון כיוון שיש לך חלק ומקום רב לתרום ולעשות, ויש עוד הרבה דרך לעשות...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הי בני

איני רואה קשר בין הבחירות לועד ובין ניהול הפורום והעתון וחושבני שרב האנשים שהיו באסיפה אתמול אינם רואים קשר בין השניים למעט אותו אחד או שניים.

חבל על עזיבתך כי עשית עבודה מעולה בענווה ובצניעות.

תודה על התרומה

ישראל

פורסם

בני,

נכון שאמרת שלדעתך עורך האבטומוביל ומנהל הפורום צריך להיות חבר וועד, אבל בכלל לא בטוח שוועד המועדון מסכים איתך...

הוועד רשאי להטיל משימות אלו על חבר המועדון שלדעתו יבצע את העבודה הטובה ביותר לטובת המועדון והחברים. לעניות דעתי אין סיבה שבעולם (למעט "רצונו של אדם - כבודו"), שלא תמשיך ותיתרום בנושאים בהם יש לך נסיון וערך מוסף רבים ומוכחים.

עוד לא גמרנו עם העניין הזה...

בידידות והערכה רבה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בני הספל - יקיר המועדון היית ותמיד תשאר כך.

תרומתך למועדון הייתה רבה, אני לא חושב שיש עוד חבר מועדון שהחליט כך סתם לבוא ולתרום כמה אלפי שקלים כדי לעזור למועדון כמו שאתה נהגת לעשות.

חבל לי שאתה עוזב עם תחושת מרירות שכזו.

בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה בדרכך החדשה.

מוטי.

נ.ב.

כולי תקוה שהאבטומוביל לא יפגע בעקבות נטישתך.

פורסם

שלום בני

1. כאשר מורידים מהעגלה את הנטל, הסוס מושך יותר טוב... כעת, כשהנטל לא על גבך, ואינך צריך לתת דין וחשבון, אני מאמין שהנסיעה תהיה קלה יותר. פועלך לאורך השנים, כך הובהר לי, "לא הולך ברגל", ואני מאמין, כשהרגשות המעורבים הטריים ירגעו, בני אשר הכרנו, ישאר פרודוקטיבי ומועיל. היום, אתה יכול לבחור את דרך פעולתך ואת דרך תגובתך, לדעתי אתה תגלה, שהנוחות המוזרה הזו מבורכת.

2. מדוע הינך חושב שעורך האבטומוביל ומנהל הפורום צריך להיות חבר ועד?

אבי .פ.

"טירון" בפורום, שלמד המון מבני

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בני - אני לא נכנס לכל העניין של מועדון החמש, כיוון שזה לא התחום שלי. אבל הפורום הוא כן התחום שלי, ולכן אגיד שלדעתי ניהלת את הפורום היטב ואני חושב שכולנו נשמח אם תמשיך לעשות כן. אולי זה "ה"פורום של מועדון החמש, אבל בשבילי זהו קודם כל פורום של קארזפורום, וכאחד המנהלים - לא הייתי רוצה שתפסיק לשאת בסמכויות ניהול בו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי דווקא אין השגות לגבי דרך ניהול הפורום שלך (ואני כל הזמן שומע אנשים מקטרים מאחורי הקלעים בנושא הזה) אבל אני חולק עלייך בדעותייך "איך אני רואה את המועדון". לצערי נבצר ממני (שוב) להגיע אתמול לאסיפה, אבל גם אם הייתי מגיע זה לא היה תורם לך. עם כל הכבוד והוקרת התודה שיש לי ולהרבה חברי מועדון אלייך (ויעידו מספר הפעמים שראו אותך בקליפ הנהדר שערך אייל פלד לכבוד חגיגות 20 שנה למועדון החמש), אני רוצה לראות מועדון החמש גדול, ענק, פורח וססגוני, ולא מועדון חברים קטן ואקסלוסיבי (ופה אני חושב שהעם אמר את דברו באסיפה האחרונה).

ועוד קצת חומר למחשבה: אני עוזר לליאור (כמה שאני יכול) באתר המועדון, זה אומר שאני צריך להיות חבר ועד לדעתך?

יוליה וזאב פרסמו באבטומוביל האחרון כתבה מרתקת מאוד, אולי לא היינו צריכים לפרסם אותה בגלל שהם לא חברי ועד (והצעירה אפילו לא יכולה עדיין לבחור)?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...