Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התלונות ששמעתי היום מכמה חברי מועדון כנגד מספר פעילים במועדון, הרגשתי צורך עז לעלות על הכתב את אשר אני מרגיש כלפי אותם חברים פעילים במועדון.

אני חושב שעלינו להודות לכל חברי המועדון שתורמים מזמנם ומרצם למועדון החמש וזאת ללא כל קבלת שכר או כל תרומה אחרת אלא לאור אהבתם הרבה למכוניות ישנות.

 

אני חושב שיש לפסול כל תלונה כנגד מי מהפעילים במועדון המגיעה מחבר שאינו תורם ולו דקה אחת מזמנו למועדון החמש.

 

מועדון החמש הוא מועדון יוקרתי ואני חושב שעלינו להמשיך ולשמר אותו כך.

×
×
  • תוכן חדש...