Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ביום חמישי לאחר הטקס השבעה קפצתי לאסוף את הנסיכה החדשה ממישהו שדרכו קניתי והנה התמונות ..

046_renamed_32287.jpg

047_renamed_25248.jpg

049_renamed_28341.jpg

050_renamed_10492.jpg

053_renamed_3369.jpg

055_renamed_27146.jpg

056.jpg

057.jpg

058.jpg

והנה תמונה עם עוד חברה קטנה ..:)..

060_renamed_6805.jpg

061_renamed_29609.jpg

062_renamed_13168.jpg

063_renamed_11019.jpg

064_renamed_22382.jpg

065_renamed_28834.jpg

066_renamed_16876.jpg

067_renamed_3935.jpg

068_renamed_6942.jpg

069_renamed_29597.jpg

070.jpg

071_renamed_28385.jpg

072_renamed_1733.jpg

073_renamed_23058.jpg

מי שלא הבין זוהי NSU פרינץ TT CUP בגרסא מוגבלת ל-2500 יחידות, מספרה לפי התעודה הוא 1897 .בהזדמנות גם תמונה של התעודה ..

לדעתי היא יפיפיה... וזאת הסיבה שהבאתי אותה..

מה דעתכם ?

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

תגיד, אתה אמיתי? הסתכלת איפה אתה נמצא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לבחור יש אוסף מדהים של דגמים של מכוניות, אני לא מאמין שהוא יפסיק בתחביב הזה...

אני בטוח שכל הקריאות גנאי האלה ממש מיותרות!!! חזק ואמץ עומרי!!!!

אחלה דגמים!

וחוצמזה, אם זה מה שעושה לו טוב אז אדרבא ואדרבא

Polo 2012

פורסם
לא תתבגר אף פעם?? מה הטעם בלאסוף צעצועים מפלסטיק??

אתה צוחק כן ?

ועכשיו ביותר רצינות, איש איש בתחביביו יחיה, זה מה שאני אוהב, זה מה שאני מתמיד בו, זה מסב לי אושר, זה דבר יפה,דרך תחביב זה אני מכיר עוד לא מעט אנשיםלתחביב ולתחום, אני משקיע רבות בתחום זה של אספנות דגמים ועוד.

נכון בעיני אחרים זה נראה צעצוע, אך אין מה לעשות.

זה גם משהו,בנוסף לפחיות,צעצוטעי ביצי קינדר,בולים,סיכות צהליות, פקקים והרשימה עוד ארוכה (ואני חושב שברמה מסוימת זה קצת יותר מעל חלקם) .

אבל את האמת איש איש באמונתו. בעינך זה צעצוע, וזה לגיטימי למדי.. ואני מקבל את דעתך.. אך זה הרבה יותר מסתם צעצוע.

השקעתי על זה לא מעט .. (סכום של משפחתית 1.6 ליטר מתחילת שנות ה-90) ..

תודה לכל התומכים..

אכן אני אוהב את תחום זה התחלתי מגיל צעיר ואני רק נכנס לזה יותר ויותר..

וכמובן אני אוהב את זה.. זה באמת מסב לי אושר לקנות איזה דגם כזה או אחר להחזיק אותו ביד ( במיוחד אם זה משהו שחפצה נפשי בו, בין אם זה קלאסי ובין אם הוא לא.. זה פשוט הרגשה נהדרת..)

ליאור, ממי ניסית להשיג בארץ ?

את החברה הנ"ל מעט בעייה להשיג פה.

אני הבאתי את הדגם הנ"ל מהחנות מודליסימו.

המחיר די זול.. אני ממש מבסוט מהדגם. שווה לבדוק.

את דגם זה קניתי בקנייה משותפת עם עוד כמה חברים אם ברצונך לקבל את דגם זה.. ולא לחוץ לקבל במיידי, אני בקרוב רוצה להזמין משמה עוד דגם שבמשלוח האחרון התפקשש ולכן אני מכרתי אותה למישהו שנפשו חפצה בדגם זה ולא אכפת לו על הנזק הממש מזערי שקרה, ולכן אני מזמין משמה שוב בקרוב אני רק מחכה שיהיו עוד כמה שירצו, ובקרוב נוציא עוד הזמנה, אם הזמן לא ממש לחוץת לך, אתה מוזמן להיצטרף להזמנה.

אני אישית חיכיתי לדגם הזה די הרבה זמן, עד שיצא לי לראות אותו בחנות ושהזמנתי הייתי כולי מאושר, וכנ"ל שקיבלתי, אני מודה שלפני שהעלת פה את התמונות של הרכב הזה( ליאור) לא הכרתי אותו כמעט את הגירסא הזו, והתאהבתי בה ממש בשניה שראיתי, וברגע שיצאה התמונה של הדגם אמרתי לעצמי שתהיה לי אחת..ובסופו של דבר גם השגתי, ואללה הקרדית לך, אתה הדבקת אותי במחלה של הפרינץ הזו חח, אני חייב לציןשיש לה איזה קסם בפשטות שלה :).

ולדעתי היא גם משתלבת יפה עם הרנו חח אהבתי את השילוב הזה לתמונה :).

מה דעתכם ?:)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...