Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך עזרה אני שובר את הראש חפשתי בכל מקום ולא מצאתי

החלק שאני מחפש הוא קרבורטור מסוג solex 35 pdsit מתאים למכוניות מסוג פולסווגן פסאט שנת 75 והשנים בין 75 וגם לאאודי 80 שנת 73 ומעלה...

למי שיש ומעוניין למכור או שמכיר אנשים שמתעסקים עם קרבורטורים מסוג זה ויכול לעזור לי אני אודה ולו מאוד...וגם מי שיכול לעזור לי בכל צורה אחרת בנוגע לקרבורטור הנ"ל אני אודה לו מאוד...

נושא זה חשוב לי מאוד מאוד כך שמי שבאמת יכול לעזור לי אני מבקש את עזרתו כי זה ממש ממש חשוב לי

אני מצרף קישור לקרבורטור הנ"ל כך שזה יוכל לעזור לכם ללהבין למה אני מתכוון יותר בקלות

http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-41500232-_JM

תודה רבה רבה לכל מי שיעזור לי....

פורסם

קרבורטור כזה נמצא באופל קדט של שנות ה80 המוקדמות!

בדבר פרטים נוספים, פנה אלי בפרטי ואו בטלפון הרשום בחתימה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
קרבורטור כזה נמצא באופל קדט של שנות ה80 המוקד

באופל קדט?!

באופלים משנת 80' עד 84'(כולל)הורכבו מאיידים שניקראו ורג'ט מתוצרת רוצ'סטר האמריקאית.

המאיידים האלו היו רק בפאסאט ובאודי 80 של אמצע שנות ה 70'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

באיביי יש כרגע סט אטמים לקרבורטור הזה, אבל אם תחפש כדרך קבע שם אני מאמין שבקרוב מאוד תמצא אחד.

http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=solex+35+pdsit&category0=

כמו כן, יש המון אנשים שמתעסקים עם קרבורטורים בארץ חלקם בטח יופיע אם תבצע חיפוש (היית בשוק העתיק? בטח היה שם כזה...).

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אוקי חן ידידי , תיקלת אותי הפעם, מדובר בקדט מודל 82/3, לא אסקונה(באסקונה היה וורגיט) אלא קדט, באאודי 80,

הוא הגיע עם צוק אוטומטי בלבד!

ד.א חן האם היית היום בשוקעתיק, כי אני הייתי שם וחפשתי אותך?!!

בברכה

צביקה

פורסם

תיקון;

מאייד רוצ'סטר היה רק במנועי ה S של אופל,שהיו הרוב המכריע של המכוניות שנימכרו בארץ.

אגב,מאייד סולקס כזה היה מורכב גם באופל רקורד 1.7.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין עליו....
על מי?

על פרופסור הר סגור/ היסטוריון מהלך , מר חן פרחי?!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...