Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לפרק את משאבת הקלאץ' התחתונה, אני צריך לשחרר טבעת שמחזיקה אותה במקום. המשאבה מושחלת בתוך אוזן (מקווקוות בתמונה) שיוצאת מהגיר, והטבעת שיושבת על מגרעת במשאבה מונעה ממנה להחליק החוצה.

איך מעיפים את הטבעת במינימום פציעות לאצבעות?

תודה,

ליעד

עריכה:

בקצוות של הטבעת יש חורים שאפשר להכניס אליהם שפיץ פלאייר.

Clutch.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליעד, יש למטרה זאת מכשיר יעודי שנראה כמו שפיץ פלאייר, רק עם פעולה הפוכה. כשאתה לוחץ אותו הוא נפתח.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

יש לי מכשיר כזה.

אתה מוזמן להשתמש בו אם אתה צריך.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

סיכוי כבד שזו אותה משאבה. יש עוד לא מעט חלקים משותפים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

Guest shlomimycars
פורסם
מאוד מזכיר לי את המשאבה של הפורד אנגליה ,

או שזה אותו דבר ?

דרור .

היי דרור

נכון זה ממש דומה

באיזה אוטו מדובר

$39.69  fe_1_b.jpg

פורסם

לוטוס אלן. בלוק המנוע והגיר הם של פורד, כך שאין סיבה שמשאבת הקלאץ' לא תהיה תואמת לרכבי פורד מהתקופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אררררגגג....

הזדמנתי ליצחק שדה, וקניתי את הכלי, אך ככל הנראה הפתיחה שלו איננה מספיקה.

רק כדי להיות בטוח, הפתיחה צריכה להיות גדולה יותר מקוטר המשאבה, או שיש טכניקה שאני מפספס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אררררגגג....

הזדמנתי ליצחק שדה, וקניתי את הכלי, אך ככל הנראה הפתיחה שלו איננה מספיקה.

רק כדי להיות בטוח, הפתיחה צריכה להיות גדולה יותר מקוטר המשאבה, או שיש טכניקה שאני מפספס?

שוב שלום לך

צור איתי קשר ואני ידריך אותך לפרק את המשאבה ברגע

0522422672 אמיר

פורסם

שלום.

אופן פרוק משאבת מצמד תחתונה!

קח פטיש 5 ק"ג מינמום וההההה תן בראש .

שים לב שום פלייר הבטחות לא יכול לפשק לגודל שאתה רוצה הוא תמיד יקפוץ וזה מה שקורה.

מה עושים קודם כול לנקות היטב את כול הליכלוך מיסביב כי הוא גם יפריע לשלוף את המשאבה.

יש לפרק את ניפל הניקוז ולרוקן את נוזל הבלמים {שמור על העינים לא נעים ראה הוזהרתה }

אחרי ניקוז נוזל הבלמים יש לדחוף את המשאבה לכיון הגיר כי יש לחץ מההואזינג שתופס את ההבטחה {סנפ-רינג בשפה המיקצועית} לאחר מיכן בסבלנות אים שתי מברגים בהצלבה יש לפשק את ההבטחה

לא ניתן להוציע אותה מבלי להרוס אותה כלומר רק להוזיז אותה לאחר שליפתה מהחריץ על גוף המשאבה.

אגב רצוי שתי אנשים למי שלא מיומן כי זה לא קל אחד מפשק בעזרת שתי מברגים והבחור השני מכניס מברג דק בהקף וחולץ אותה ממקומה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...