Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים שלום,

מה אפשר\מותר לעשות עם רכב שחונה ברחוב ללא סימני זיהוי?

כלום, לא שלך, לא שלי, העירייה תיקח.... פעולה זריזה לאיתור בעלים ע"י תיחקור בסביבה הקרובה והשארת פרטים על השמשה...וזה כל מה שניתן לעשות בצורה חוקית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הרכב חונה באיזור משרדים.

מתחקור בעל בית עסק סמוך, האיש סיפר שהרכב חונה במקום ללא מספרים בערך חודש. הצמדתי פתק לשמשה לפני כשבוע. היום עברתי במקום, השאריות של הפתק עדיין על החלון.

שני בעלי עסקים התלוננו בעיריה ואף הגיע גרר מספר פעמים אבל לא הצליחו לחלץ את הרכב ממקומו.

אני מבין לפי דבריך, שאם אני מביא גרר או נוגע ברכב - זאת בעצם עבירה.

יש עוד דרכים לשים את ידי על הרכב באופן חוקי?

פורסם

חקית - לא. יותר מזה - תסבך את הגרריסט, אם המשטרה תעצור אותו לבדיקה, אני מניח. אבל, אם זה מקום יחסית סגור, וכולם מכירים אותך/יש להם בעיה עם הרכב, תנסה אולי לפרק במקום או משהו... שוב- Up to you"- פעולה לא חוקית, לא נראה לי, שאם המשטרה יבואו "להיתעניין" מה הולך, הם יבינו נכון את "כוונת המשורר"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למיטב זיכרוני רכב שעומד ללא מספרים ועוד מעל מספר ימים נחשב לרכב נטוש אבל בקלות אפשר לברר זאת ב-100

פורסם

פעם... פעם הכל היה פשוט.......... כמה אסקורטים הלכו ככה לעולמם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה על התגובות.

אנסה לברר במשטרת ישראל מה דעתם בנושא.

בכל מקרה, בהתבוננות בלבד הרכב נראה נקי. שום סימני זיהוי. נראה כי הרכב ננטש "ביסודיות".

אפרסם כאן את תגובת המשטרה.

פורסם

כל עוד לא נוסר מס' השלדה הרכב לא נקי לגמרי. לפעמים גם ניתן לשחזר את מס' הרישוי מהעקבות שמשאירה החלודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פעם

זכורתני

ננטשה רנו 16 באחת הסמטאות ליד רח' המסגר

24 שעות לאחר שהורדו לה המספרים כל מה שהותרתי ממנה היה שלד ערום...

לא חוקי- ולא הייתי ממהר במקומך לפרסם זאת.

פורסם
למיטב זיכרוני רכב שעומד ללא מספרים ועוד מעל מספר ימים נחשב לרכב נטוש אבל בקלות אפשר לברר זאת ב-100
הקביעה לגבי שייכות רכב או הגדרתו, אינה נתונה לפרושו של איש פרט לבית המשפט, וגם אז הוא רכוש המדינה! איש בל יקח על עצמו להחליט אחרת, כי זה בדיוק מה שאני מכנה "איך להיסתבך עם החוק מבלי להתאמץ...." "אבל אדוני השוטר ....אתה לא רואה שהרכב נטוש?????????????" זו גורטאה...." אז זהו שלא!... אפילו העירייה, שלה סמכות חוקית הנגזרת מתקנה, אינה מקלה ראש בנושא והיא חשופה לתביעות....באותה מידה יכול הרכב להיות גנוב, שהנבל הסיר את המספרים ממנו ונטש אותו....אגב יש בחוק סעיף שניקרא גניבה ע"י מציאה, לא כל גניבה מצריכה כפפות,אקדח וכיסוי פנים....

היו זהירים ברכושם של אחרים, נישמע כמו קלישאה עד שהמציאות נושכת.....רן (השריף שלכם)

95-3.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
פעם

זכורתני

ננטשה רנו 16 באחת הסמטאות ליד רח' המסגר

24 שעות לאחר שהורדו לה המספרים כל מה שהותרתי ממנה היה שלד ערום...

אההה... זה היית אתה ! אהני רק הורדתי את המספרים כדי שאולכ לצבוע את הרכב ללא הפרעה...

התפלאתי לראות שהוא מפורק כולו כשבאתי למחרת...חשבתי שמישהו רצה לעזור לפי בפירוק לפני הצביעה, אך לא מצאתי את החלקים...:-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...