Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בטוח שאני לא הראשון שמתלבט. הבנתי שייבוא רכב אספנות מאירופה יותר פשוט, כי הרכבים מותאמים יותר לתנאים בארץ. מצד שני, המבחר ב eBay ארה"ב הרבה יותר רחב. האם ההבדל העיקרי הוא באמת רק בהחלפת הפנסים ובכך שעלות ההובלה גבוהה יותר (ומשתמע מכך גם עלות המכס), או שישנם הבדלים נוספים?

תודה, אייל

פורסם

רכב שיובא ממדינת היצור שלו המכס פחות, צריך ליראות כמה ( 130% ו146% בהתאמה)...

השאלה היא האם ניתן ליקנות רכב בגרמניה נניח, לינסוע איתו עד יוון ומשם במעבורת רגילה לכאן?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

השאלה היא האם ניתן ליקנות רכב בגרמניה נניח, לינסוע איתו עד יוון ומשם במעבורת רגילה לכאן?

גילי

הכוונה והשאיפה שלי היא להביא שאינו בר נסיעה כרגע...

האם נדרשות התאמות נוספות מעבר לפנסים שונים (בין ארה"ב לאירופה)

פורסם

המכס (ומס הקניה) נקבעים על פי הארץ בה הרכב רשום, ולכן אפשר לנסוע איתו ליוון ומשם במעבורת. לא מעניין את המכס דרך איפה הרכב נסע, ובמים הטריטוריאליים של איזה מדינה הוא עבר עם המעבורת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
רכב שיובא ממדינת היצור שלו המכס פחות, צריך ליראות כמה ( 130% ו146% בהתאמה)...

גילי

גילי הי

התשובה היא כן כך אני הבאתי את המרצדס שלי

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
רכב שאינו בר נסיעה?

עד כמה שידוע לי אפשר לייבא רק רכב עם "טסט" בארץ המוצא.

האם אני טועה?

גם אני חושב כמו אישפוז.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הרכב לא חייב להיות במצב נסיעה, וידוע על אנשים שהביאו (כמעט) גרוטאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשעתו שקלתי יבוא,עקבתי במשך זמן רב אחר מכירות רכב אספנות עם דגש על פיאט/אמ.ג'י/טריומף קלאסיות ואני יכול לומר חד משמעית שהמחיר באירופה גבוה משמעותית מהמחיר בארה"ב (מחיר הרכב) והיה כדאי יותר לייבא מארה"ב עם תוספת המס ועלות ההובלה.

במקרים אחדים הפער היה 100 אחוז ויותר!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...