Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פורד סיירה 3 דלתות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה לכולם

סיבוב בבית שמש, במסגרת עבודתי שם מזדמן לי לנוע המון על הכבישים שם, אוסף מרשים של כל הרכבים משנות השמונים ותחילת התשעים...לפחות שש או שבע סיירות, במצבים שונים חלקם למכירה... המוני גולפים, BX חופשי... חיפושיות, אלפטה!!!-82 (לא למכירה) שתי אמרקאיות גדולות עומדות (סוף השמונים)...ועוד הפתעות....כשיהיה לי יותר זמן נכין רשימה מסודרת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
המלצה לכולם

סיבוב בבית שמש, במסגרת עבודתי שם מזדמן לי לנוע המון על הכבישים שם, אוסף מרשים של כל הרכבים משנות השמונים ותחילת התשעים...לפחות שש או שבע סיירות, במצבים שונים חלקם למכירה... המוני גולפים, BX חופשי... חיפושיות, אלפטה!!!-82 (לא למכירה) שתי אמרקאיות גדולות עומדות (סוף השמונים)...ועוד הפתעות....כשיהיה לי יותר זמן נכין רשימה מסודרת-רן

סיירות 2 דלתות (קופה) יש אני מאמין כ 3 רכבים בלבד שיובאו ביבוא אישי, אלה הם דגמי ספורט שגם בחו''ל מחירם גבוה, בארץ אני מאמין המחיר בכלל בשמיים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה מתבלבל בין סיירה 3 דלתות רגילה ל RS500.

סיירות 3 דלתות הן לא נדירות ולא יקרות.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
יש בפ"ת ליד משרד הרישוי.
כן, נכון, כשמגיעים מכיוון צ.סגולה, היא חונה ליד המידרכה, בצבע חום מטאלי...

יצא לי ליראות את הבעלים כמה פעמים, ניראה כאילו יש לו פג'ו 306 גם 3 דלתות גם כן... לא ניראה כאילו הוא ממש מעוניין לימכור, אבל לך תדע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בחניון שצמוד למכללת עתיד ברח' החרש בת"א חונה מידי פעם סיירה 3 דלתות . אם אתה רוצה תשלח מספר טלפון בפרטי ואני אשאיר לו פתק בשמך.

אסף

פורסם

לא נראה לי שהבעלים של הסיירה החומה מפ"ת מעוניין למכור.

ד"א, הרכב השני שלו: פיג'ו 309 GTI-16 (בסטנדרט עם מנוע Mi16) מושתלת מנוע T16 מאוד מאוד משופר.

פורסם
יצא לי ליראות את הבעלים כמה פעמים, ניראה כאילו יש לו פג'ו 306 גם 3 דלתות גם כן... לא ניראה כאילו הוא ממש מעוניין לימכור, אבל לך תדע...

גילי

ד"א, הרכב השני שלו: פיג'ו 309 GTI-16 (בסטנדרט עם מנוע Mi16) מושתלת מנוע T16 מאוד מאוד משופר.
כן, דיסלקציה קלה... ככככ ;)

ממש הפתיע אותי ליראות את האיש ההוא, אני ציפיתי לבחור צעיר-פתחתיקואי-מצוי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...