Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו התקציב השנתי שלי לספורט מוטורי (ריאליסטי, כן?)  

73 הצבעות

1. 1. מהו התקציב השנתי שלי לספורט מוטורי (ריאליסטי, כן?)

• 0-5000 ש"ח, אני מעוניין למצוא מסגרת זולה ביותר לתחרויות
    • 5001-10000 ש"ח, אני מוכן להשקיע ברכב קצת יותר מהאחרים כדי להפוך אותו לתחרותי
    • 10001-25000 ש"ח, אם זה מה שיקנה לי את כרטיס הכניסה לפודיום..
    • 25001-40000 ש"ח, אני רוצה להראות לאלון חלווה מאיפה משתין הדץ... (צוחק, אלון, הא?)
    • 40001 + ש"ח, אני מרוויח מספיק כדי להתמודד ברצינות במסגרת ליגת מירוצים גדולה ומסודרת לכשתקום
    • אני בכלל חובב סריגה ולא מבין למה אנשים צריכים להרוס את כלי הרכב שלוקח אותם מ-א' ל-ב'

פוסטים מומלצים

פורסם

סקר ראשון של פורום הספורט המוטורי :-).

יש לי רעיונות לעוד כמה סקרים מעניינים, Stay tuned.

לאור העובדה שכמעט בכל שרשור שדן באפשרויות הכניסה לספורט המוטורי עולה שאלת התקציב, אז הנה, זו ההזדמנות שלכם להראות לכל מי שקורא כאן מקברניטי הספורט הנוכחיים (וכמעט כולם קוראים כאן) כמה כסף אתם מוכנים להשקיע פיזית בספורט המוטורי כדי להפוך לחלק פעיל בחגיגה.

שאלת התקציב היא לא רק לגבי עלות הרכב, נא לא לשכוח שצריך גם לתחזק את הרכב וכמובן שיש גם עלויות של השתתפות במירוצים... נסו לבנות את התקציב שלכם לפי כמה שאתם משתכרים בחודש וכמה מתוך זה תוכלו להפריש לטובת "המחלה האנושה" הזו באופן שנתי :wink:.

תוצאות הסקר גלויות כך שאחרים יוכלו לראות לאיזו אופציה הצבעתם, ניתן להצביע לאופציה אחת בלבד.

מוטי

פורסם

מוטי ,

הסקר שנתת מסובך קצת .

כי כל אחד רוצה תחום אחר , יש כאלה שרוצים דראג , יש כאלה שרוצים מסלול ויש כאלה שרוצים ראלי...

חוץ מזה , זה תלוי אם היה אפשר להתחרות עם הרכב הפרטי או לא .

אם יהיה אפשר אז אני אשקיע עוד 30 אלף בערך על מלאי חלקים ( בלאי )

אם לא אז אני אשקיע בערך 40 על E21 ( או E30 או E28 ) עם מנוע מוגדש למירוצים . זה תכנון שאני רוצה ליישם בלי קשר .

אבל אני לא אוכל גם להביא מלאי חלקים לשלי וגם לבנות E21 או אחרת כמו שצריך . ( טוב , כמו שאני רוצה :wink: )

בכל מקרה , אני צריך לגמור את הפרוייקט שלי לפני שאני אקח אחר . ככה שיש לי עוד חצי שנה בערך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
זהו בדיוק העניין, לא משנה מה אתה אוהב או באיזה תחום אתה רוצה להתחרות, התקציב שלך יישאר כמו שהוא.

יש מבינה?

האמת שלא :roll:

אל תשכחו,

פורסם

הסבר איטי לילד "המיוחד" -

אם איש אחד מרוויח X שקלים בשנה ומתוכם מוכן להפריש סכום Y לטובת השתתפות פעילה באיזשהו ענף בספורט המוטורי, מה זה משנה מהו הענף?

במילים אחרות, תשאיר לי לערוך את הסקרים הבאים בנושא הענפים המועדפים על כל אחד ואחת ותענה על שאלת התקציב... או שפשוט תודה שאתה חובב סריגה ומקרמה נלהב :wink:.

מוטי

פורסם
או שפשוט תודה שאתה חובב סריגה ומקרמה נלהב

מה הבעיה בסריגה ומקרמה ?

אתה גזען !

:roll:

וברצינות , מה שאני התכוונתי להגיד שאם יהיה אפשר להתחרות עם הרכב האישי ולא להפוך אותו לרכב מירוץ ולהוריד אותו מהכביש כתוצאה מזה שאני מתחיל להתחרות איתו , אז אני לא אוריד אותו מהכביש ואפריש סכום בן 40 בערך על רכב מירוץ נטו שבנוי כמו שאני רוצה ובגלל זה אני לוקח בסיס זול . אבל הרכב הפרטי נשאר אצלי .

במידה והיה אפשר להתחרות איתו ולא להוריד אותו מהכביש אז אני אעדיף רק לקנות לו מלאי חלפים של הקודות החלשות יותר כביכול . הרבה חלפים .

אני מאמין שהסכום כמו שאמרת יהיה כמעט אותו דבר , מעט פחות לנוכחית כי היא כבר מצויידת כמו שאתה יודע בחלק מהמצרכים למירוץ וככה אני חוסך מעט .

אבל האמת היא שאני כמעט בטוח שתוך קצת יותר מחצי שנה אני מתחיל פרוייקט חדש והוא כמו שרשמתי מקודם . רק ללא כלוב וכו' . אלא עם רישוי וכו'...

ברגע שאני אהיה סגור על מה ומי ( כי בינינו , שום דבר לא קרוב להיות סגור בקשר לאיזה מירוצים יהיו ואין מסלול אחד אפילו ) אני אסב אותה לרכב מירוץ נטו .

סוטה ? אולי . אבל אני סוטה גאה .

אל תשכחו,

פורסם

יאשה, בתכלס, עקב העלויות הגבוהות של הספורט הזה על כל גווניו, כל כסף שיכול להגיע לתקציב יהיה מנוצל.

כלומר הגורם המעכב כאן הוא הכסף, כי תמיד רוצים יותר (גדול/חזק/מהיר) ותמיד יש מה לשפר. אז בעצם השאלה של מוטי היא כמה אתה מוכן/יש לך להוציא. הכיוון אליו תלך לא ממש רלבנטי.

stay black :wink:

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

רגע , רגע , רגע , רגע !

אני יודע , אני בעייתי . יש עוד בעיה קטנה .

הסקר . כן , לגבי הסקר...

הסכום הוא בנוסף לרכב הקיים או בלי קשר לרכב הקיים ?

כי אם לא יהיה אפשר להתחרות עם רכב פרטי ?

אני רוצה לראות מישהו בונה רכב ב 5000 ש"ח...

ואם זה לא כולל הרכב הפרטי אז ההשקעה היא כוללת את השיפורים שעכשיו מבצעים ? הרי זה ישמש בעתיד...

או שמא המחיר הוא רק להירשם וקצת חלפים .

זה בעייתי .

אל תשכחו,

פורסם
שאלת התקציב היא לא רק לגבי עלות הרכב, נא לא לשכוח שצריך גם לתחזק את הרכב וכמובן שיש גם עלויות של השתתפות במירוצים... נסו לבנות את התקציב שלכם לפי כמה שאתם משתכרים בחודש וכמה מתוך זה תוכלו להפריש לטובת "המחלה האנושה" הזו באופן שנתי :wink:.
הנה לך, מחדש :-P.

מוטי

פורסם

אז אתה יכול למחוק חלק מהסקר :-D

אני לא רואה מישהו שיכול לקנות רכב ולהתחרות איתו כולל הסבה של אותו רכב לכשיר ותקין ולי התקנים וגם לממן עלויות בפחות מ 25,000 ש"ח .

או שתתקן למירוצי קארטינג וקטנועים ליד סכום נמוך . משמע , עד 25,000 ש"ח .

טוב . הנה . אני הולך . ה-ו-ל-ך .

לא מציק יותר . זהו . נעלם .

פוף !

אל תשכחו,

פורסם

חברים

גם אני חשבתי פעם שנכון להשתמש ברכב היומיומי בסופ"ש למירוצים ולאחר מכן לחזור ולהשתמש בו .

תשכחו מזה , חבל על הכסף !!!

רכב למירוצים צריך להיות רק למירוצים , את השני חבל להרוס או שתכינו רכב רק למירוץ ותסעו באוטובוס..

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני די נפלתי בין הקטגוריות.

אני מקווה להשקיע מעל 10,000 בשנה ברכב. בינתיים התקציב שלי לא הספיק ... בינתיים בחרתי את ההצבעה הבטוחה, בין 5 ל 10 ...

פורסם

רשמתי עד 5000 לשנה, כי לא רציתי לקפוץ מעל הפופיק.

קודם נתחיל להתחרות "בקטנה", רק אחרי שאני ראה עד כמה זה מלהיב ועד כמה אני נכנס לזה, אתחיל להשקיע יותר. לדעתי די קשה לאנשים שמעולם לא נהגו באופן תחרותי להעריך מראש, כמה יהיו מוכנים להשקיע.

• תוכן חדש...