Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם !

יש לי שאלה לגבי החוק החדש!

האם בעקבות העברת חוק הספורט המוטורי יהיה אפשר להביא לארץ כלים כגון טרקטורונים ומוטוקרוסים שלא היו חוקיים עד כה בארץ? לפי מיטב ידיעתי הבנתי שלא יתאפשר להביא כלים אלו כחוקיים אלא להמשיך להבריח אותם! אם כן מה נותן החוק הזה?

תודה מראש

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

עד כמה שזכור לי [למרות שהחוק לא לפניי כרגע] , בנוסח החוק לא מופיע אזכור בנושא ייבוא כלי תחבורה ספורטיביים יעודיים. אני בטוח שדני יספק לך תשובה הרבה יותר ברורה.

מעבר לזה, ברור שעם התפתחות הספורט בארץ, ועם מעט הכוונה , תהיה לגיסטלציה לייבוא מכוניות ספורט יעודייות . ואם צריך.. עושים כמה תיקונים בחוק, לא יקרה כלום.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

כן, יתאפשר. החוק מגדיר כלים לשימוש ספורטיבי בלבד, ועל כן יוכלו להכנס לארץ רכבים, טרקטרונים ואופנועים המיועדים למסלול ועבורו בלבד. עם זאת - הכלים הללו לא יהיו בעלי רישיון רכב המתיר להם לנוע על הכביש הציבורי. מחירם יהיו נמוך משמעותית (רק עם מיסוי של 10-20 אחוזים, ולא מיסוי תלת ספרתי), אבל בעליהם יהיו חייבים להיות בעלי רישיון מרוצים, ולנייד אותם ממסלול למסלול רק על עגלות.

בעלי מוטוקרוסים לא יוכלו לרכב עליהם בדיונות ובשטחים הפתוחים - זה יהיה בניגוד לחוק הקיים כיום

(לא חוק הספורט המוטורי, אלא חוקי התעבורה הרגילים)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...