Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום שישי 7.4.06 (שבוע אחרי השוק עתיק) ייתקיים מפגש מועדון פורד באיקאה נתניה החל מהשעה 15.30 אחה"צ.

כולם מוזמנים!!!! פורדים ישנים וחדשים, אירופאים ואמריקאים, סטנדרטים ומשופרים.

כמו במפגשים הקודמים אנחנו מנסים לארגן גם בזאר למכירת חלקי חילוף לפורדים, כל מי שמכיר מישהו שמעוניין למכור חלקי חילוף לפורדים ו/או צריך עזרה באירגון החלקים כדי להביאם למפגש, מוזמן ליצור קשר עם המועדון כדי שנוכל לסייע.

נשמח לשמוע על עוד רעיונות, הצעות וכדומה

אריק

מועדון פורד

0522775202

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום בדיוק עשיתי פחחות וצבע בשקל לאוטו (מנזקי התאונה בחודש דצמבר).....

אני רואה שזה לא היה לשווא.

בנצי, צריך לארגן שיירה. כי אין לי מושג בשיט איך להגיע לאיקאה רבתי.

בתמונה: פיאסטה במסע ניווט לילי בחולות הסופרלנד.

אל תתנו לתמונה הפסטורלית הזו להטעות אתכם, מי שראה אותי עולה אותה ביום שישי במפגש הסופרלנד, יודע עד כמה היא תלולה... וכמה עקשן צריך להיות כדי לעלות אותה.

:twisted:

DSCN4150.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אין בעיה - אם הכל יהיה בסדר (איתי ועם הפיירמונט)- אתה מוזמן לנסוע אחריי!

יא חנטריש - עוד לא דיברת אם הבן-האדם! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תזכורת, יום שישי זה, 7.4.2006, שעה 15:30 בחניה של איקאה.

BE THERE !

לפרטים, שאלות ושאר יקרות אפשר לפנות אלי במסרים.

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מישהוא יודע מה תחזית מזג האויר ליום שישי ??

מקווה לטוב.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני מקווה שאוכל להגיע עם הפורד. בכל מקרה עידן, הדרך למפגרים היא פשוט לנסוע צפונה, מעזריאלי לנמיר ורק ישר עד שרואים את השלט הגדול של איקאה...

haters will hate

פורסם

אני מודה לך בשם ההנהלה וצוות העובדים.

אני מקווה שיהיה לי זמן לרחוץ את הנבלה עד יום שישי (עכשיו השלמתי את הפחחות והפגוש יושב ישר ביחד עם הפינות, מחזירי האור הודבקו עם אפוקסי ורואים אותי גם בלילה... לא שזה תענוג גדול, אבל אין כמו לחלוף במהירות תלת-ספרתית על פני רכבים הרבה יותר חדשים ומהירים... :wink:)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...