Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית החלומות של אלן פוסטר מניו-יורק אשר נעלמה ביום שנקנתה, נתגלתה במרחק של 3000 מייל ואחרי 37 שנים, בנמל בקליפורניה תוך כדי העמסתה על אוניה בדרכה לשבדיה לבעליה החדשים אשר קנה אותה בעבור 5,700 € מבלי לדעת על עברה.

מכיון שהמכונית לא הייתה מבוטחת, ואלן פוסטר לא פוצה, על פי חוק היא שייכת לו, בעליה המקוריים.

הקורבט מדגם MAKO SHARK , עברה שינויים, צבעה המקורי היה כחול עם ריפוד תואם, נצבעה מחדש בצבע כסף ופנים המכונית כולו באדום, למרות שמנועה חדש, חסרים כמה חלקים חיוניים ולכן היא מושבתת., למעט עובדה זאת המכונית נמצאה במצב מעולה.

אלאן פוסטר, כיום בן 63, ספר כי קנה את המכונית כפיצוי עצמי אחרי גירושיו, ועמד להתחיל בחיים חדשים בחוף המערבי, הוא כמובן לא תכנן שמכוניתו תעשה את אותה הדרך בלעדיו.

המכונית נתגלתה בבדיקת מכס שגרתית לפני העמסתה בדרכה לשבדיה.

בלש משטרתי מניו יורק עמל חודש שלם בלסרוק 10,000 דוחות גניבה לא פתורים על מנת למצוא את בעליה, "זה היה כמו למצוא מחט בערימת השחת" אמר השוטר.

המכונית שנקנתה ע"י אלן פוסטר בסכום של 6000 $ נחשבת קלאסית, ונכון להיום ערכה נאמד בכ 60,000 $.

011806_1.jpg

ואזהרה לכל הרוכשים הנלהבים אצלנו....

אירית

פורסם

איך יכול להיות שערך של רכב כה ישן (אז מה אם הוא קלאסי), יעלה פלאים?! פי 10 משוויו המקורי!

לא מובן בעיניי.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא ישן בכלל

וחוץ מזה בשביל רכב ששווה 60000 דולר הייתי עובר על יותר דוחות ממנו

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • אחראי פורום
פורסם
לא ישן בכלל

וחוץ מזה בשביל רכב ששווה 60000 דולר הייתי עובר על יותר דוחות ממנו

בתור בלש משטרה היית עובר על 10,000 דוחות בשביל מכונית של אזרח כלשהו?

לא נראה לי.

אבל אחרי סיפורו המדהים של bagira שמצא את מנוע המכונית שלו כשעמד ליד

מכונית דומה ברמזור...הכל אפשרי אני אומר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני מניח שהסיפור שהבאת מגיע ממקור מהימן... אך מספר נתונים שם ללא ספק שגויים.

Mako Shark הינו השם לדגם הקונספט של הקורבט, לא יוצר מעולם דגם כזה בייצור סדרתי. הדגם המדובר בסיפור הינו Stingray.

כדי שStingray תעלה 60,000$, היא צריך להיות עם מנוע 427CID, גיר ידני, במצב מוזיאון וגם אזזזזזז............. קשה להאמין שהיא תגיע למחיר הזה...אז...אשמח לדעת מה מקור הסיפור הנ"ל ואולי לדאוג שגם הם יתקנו את העובדות :)

ליאור.

כך נראית קורבט Mako Shark II:

65chevrolet_mako_shark_ii_1.jpg

ה- Mako Shark II:

Mako.jpg

כך נראית Mako Shark I:

340Chevrolet_Mako_Shark_Corvette-med.jpg

שתיהן כאמור, הינן מכוניות קונספט ולא הגיעו לייצור בצורה הנ"ל.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור.

עד כמה ש BBC NEWS (אבל לך תדע , הבריטס האלה מה הם בכלל מבינים באמריקאיות),

NEW YORK TIMES ו REUTERS, נחשבים למהימנים....אז ליאור יאללה תראה להם או כמו שקובי אייסו היה אומר "תן להם בראש" :wink:

אירית

פורסם

ליאור.

עד כמה ש BBC NEWS (אבל לך תדע , הבריטס האלה מה הם בכלל מבינים באמריקאיות),

NEW YORK TIMES ו REUTERS, נחשבים למהימנים....אז ליאור יאללה תראה להם או כמו שקובי אייסו היה אומר "תן להם בראש" :wink:

אירית

יש לך קישור כלשהו למקום בו זה פורסם? כי אני בהחלט עוד מאחורי דבריי... לא יוצר מעולם בייצור סדרתי Mako Shark.

אגב, אולי זה "ניפוח תקשורתי", כמו שכשגנבו לפני זמן מה קאדילק קלאסית, רשמו בעיתונים שנגנבה קאדילק קלאסית בשווי מאות אלפי שקלים... את המחיר הריאלי (מחיר רכישה וייבוא) של הקאדילק אני לא אציין כאן, כדי שבעל הרכב לא ייעלב ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
יש לך קישור כלשהו למקום בו זה פורסם? כי אני בהחלט עוד מאחורי דבריי... לא יוצר מעולם בייצור סדרתי Mako Shark.

אגב, אולי זה "ניפוח תקשורתי", כמו שכשגנבו לפני זמן מה קאדילק קלאסית, רשמו בעיתונים שנגנבה קאדילק קלאסית בשווי מאות אלפי שקלים... את המחיר הריאלי (מחיר רכישה וייבוא) של הקאדילק אני לא אציין כאן, כדי שבעל הרכב לא ייעלב ;-)

ליאור.

Yes Master

j_b07.jpg

פורסם

שושוני ,

דיסקסנו את זה בה"פ, ושם גם נמשיך

אירית

פורסם

רן, זו בסך הכל ג'יני, שאמנם הצעירים פה לא מכירים, אך אתה אמור (נדמה לי) להכיר.

זה הראש שלך, אם כך...:wink:

אירית, איפה מצאת את חתיכת הנוסטלגיה הנהדרת הזו? (גם חתיכה וגם נוסטלגיה)

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
תיקוה חדשה לבעל המרצדס מאילת...רן

לפני שפתחתי את ההודעה קיויתי שאמצא כאן בשורה על מציאת המרצדס מאילת .

אמנם התאכזבתי מעט אולם התקווה קיימת והלוואי שתמצא האבדה במהרה

ותשוב לבעליה !

לא לאבד את התקווה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...