Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרוץ הגדול מכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

head-logo2-left.jpg

בפברואר 1908 , ששה צוותים מארבע ארצות שונות, התכנסו בטיימס סקוויר ניו יורק, נקודת ההתחלה למירוץ המכוניות הגדול, שחצה 22,000 מיילים מסביב לעולם.

בתוך המון מצטופף של כרבע מליון צופים זינקו למירוץ ששת הצוותים שכללו; צוות מגרמניה, צוות מאיטליה, צוות מארה"ב ושלושה צוותים מצרפת, המכוניות חרשו את ארה"ב לרוחבה עד סן פרנסיסקו , 4 הצוותים ששרדו הועלו על אוניה ומשם הפליגו ליפן להמשך המירוץ.

לאחר חציית האי, נותרו שלושה צוותים;

PROTOS מגרמניה, THOMAS FLYER מארה"ב ו ZUST האיטלקים, שהרימו פעמיהם מולדיווסטוק, רוסיה - חציית ערבות סיביר בכיוון מוסקבה.

כנגד כל הסיכויים, שלושת הצוותים סיימו את הלג האחרון ממוסקבה, רוסיה לצרפת, פריס, הצוות הגרמני אמנם סיים במקום הראשון אולם נפסל טכנית ובכך הוענק פרס הנצחון לצוות מארה"ב.

האתגר של חציית עולם בימים ההם בדרכים לא דרכים, וללא הטכניקות החדשניות של ימנו נחשב המירוץ כמו אז וגם היום למירוץ הגדול מאז ומתמיד.

במסגרת חגיגות 100 השנים למירוץ, בשנים עשר בפברואר בשנת 2008, יתחרו 40 צוותים (20 עם מכוניות חדישות ו20 עם מכוניות קלאסיות), המרוץ יחל בניו יורק כמו אז, סיום בקליפורניה, כאשר הצוותים יפליגו לשנחאי , משם לבייג'ין , אסייה, אירופה והסיום הגדול בעיר האורות, פריס.

המירוץ האולטימטיבי מתוכנן לעבור ב 150 ערים ב80 יום (מוכר?) ויחצה קרוב ל 14,200 מיילים חלקם במקומות הנידחים ביותר עלי אדמות.

ההרשמה פתוחה......

route-map.jpg

שבת נפלאה

אירית

פורסם

למה כל הצוותים הצרפתים פרשו? בעיית אמינות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אירית הי !!

זכור לי סרט שמשחזר אירוע זה, אמנם כיכבו בו רק שני צוותים. הטובים, כמדומני, עם טוני קרטיס במכונית לבנה והרעים,לא זכור לי השחקן, עם מכונית שחורה. כמובן שה"לבנים" ניצחו במירוץ שהסתיים, איך לא מפתיע, בפריז - איני זוכר את שמו של הסרט - אבל זה היה סרט גדול.

מצא

מצא משה

פורסם

The Great Race, בבימויו של בלייק אדוארדס. סרט ענק. נדמה לי שקראו לזה באמת "המירוץ הגדול" בעברית, או אולי "הפרס הגדול". בנוסף לקרטיס כיכבו בו ג'ק למון, נטלי ווד ואפילו פיטר פאלק ("קולומבו"). סצנת קרב העוגות היא אחת המצחיקות ביותר שזכורות לי בסרט כלשהו אי פעם.

טל

Great Race.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אירית הי !!

זכור לי סרט שמשחזר אירוע זה, ואמנם כיכבו בו רק שני צוותים. הטובים, כמדומני, עם טוני קרטיס במכונית לבנה והרעים,לא זכור לי השחקן, עם מכונית שחורה. כמובן שה"לבנים" ניצחו במירוץ שהסתיים, איך לא מפתיע, בפריז - איני זוכר את שמו של הסרט - אבל זה היה סרט גדול.

מצא

אמת ויציב שם הסרט הוא THE GREAT RACE עם טוני קרטיס, ג'ק למון ונטלי ווד, אבל הוא לא ממש הנציח את האירוע האמיתי אלא שאב רעיון ממנו.

אירית

• תוכן חדש...