Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שאל פעם, האם מכל שרשורי הענתיקות הזרוקות למיניהן, מישהו הצליח לקנות.

ובכן:

לפני כשנה וחצי, פרסם רן (השושנים) על ויליס שעומד במנחמיה. כיוון שאני גר בעמק חפר, ביקשתי בה"פ תמונות אם יש, וגם קיבלתי.

אחרי כמה חודשים קפצתי לראות, גיליתי שמדובר בשנת 53, סטיישן וואגון, מהדגם האמריקאי המפואר, ומפה לשם, מצאתי את מי שהוויליס שלו שגר בכלל אז ברעננה, והסתבר שהבעלים נפטר, וגם חלק מהיורשים נפטרו כבר, וחלק אחר מהיורשים בחו"ל. הניירות הופקדו במשרד הרישוי כבר לפני כ-30 שנה, כנראה אחרי אוברול, עקב קבלת רכב אחר.

התחייבתי לקנות אם יוציא הניירות מהפקדה וירשום כאספנות.

אחרי שנה וחצי של שיחות טלפון אחת לכמה חודשים, הודיע לי האדם, שהשיג צווי ירושה, העביר בעלות על שמו. מיום שישי שעבר הוויליס אצלי, והצטרף לוויליס הקיים שלקראת סוף שיפוץ, ולוויליס נוסף ללא ניירות. אתמול בוצעה גם העברת בעלות.

אז רן, המון תודה, הבטחתי לעדכן אותך אם תצא מזה קנייה.

בתמונות, כפי שצולמו ע"י רן לפני שנתיים, ואפילו עם בנו (?) - רן, מקווה שלא תתנגד לדוגמן.

1.jpg

2.jpg

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

מברוק שמיל, כל הכבוד על ההתמדה!

עכשיו אני מבין את פשר חצאי הרמזים שהפרחת באוויר.

מה קורה, כולם קונים עכשיו רכבים "חדשים"?

כנראה שגם אני אאלץ בקרוב לרכוש משהו....

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אני לא מבין, יש לך 3 וויליסים, מה אתה פותח צי רכב להתחרות מול ניו קופל?:-)

סתם, תתחדש ונשמח לראות תמונות. נחמד לקרוא שיש ממש ערך מוסף לדיונים בפורמים שתורמים לכל אחד לתחביב המוטורי שלו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כן, הדגם הוא סטיישן וואגון (SW),

4X4, עם דלתות אחוריות הנפתחות למעלה ולמטה, ולא בצדדים. דגם שאין כמותו הרבה בארץ.

ברק - תודה, ובקרוב מז"ט גם אצלך.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

שמיל תודה על הפירגון וזיו בני שמח להיות כוכב לרגע, עכשיו נותר רק פיאט 132 ידנית, פלימונט? ישנה קלאבמן סטישן ובטח עוד כמה ששכחתי....בהצלחה ותמונות מהשיפוץ יתקבלו בברכה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• אחראי פורום
פורסם

איזה כיף!

כל הכבוד על ההתמדה והעקשנות.

מזל טוב!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה והעקשנות ומברוק על ההתמדה.

למי שזוכר גם האלפא שלי נצפתה בראשונה כמועמדת לגריטה : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=39612

המשיכו בתצפיות, כי מהן יצאו רכבי אספנות!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
תתחדש, נראה כי צפוי לך פרוייקט מאתגר ולא קל.

דווקא לא.

הרכב כמעט ללא חלודה, למעט במקום אחד שאינו בעייתי. הרכב עמד בבקעת הירדן, שם הלחות מועטת ולכן המתכת לא מתחמצנת.

המנוע אמור להיות אחרי אוברול, גם אם עמד 25 שנה, הוא יניע בתחילת מאי.

מערכת חשמל זה שטויות, חלונות ואביזרים זה לא בעייה, וכן, הברקסים תפוסים, שני ימי עבודה ויש חדשים.

לעומת פרויקט השיפוץ הקודם, שאורך כבר שנתיים וחצי, הרכב הזה הוא משחק ילדים.

כנראה שהקריטריונים שלנו לקושי אינם זהים.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

באזור מגורי עומד וויליס דומה לזה שהוצג למעלה אבל במצב הרבה יותר טוב אפילו עם אוויר בגלגלים למרות שלא נוסעים בו . אני גר כבר יותר משנה בדירה שלי ומעולם לא ראיתי שמישהו ניגש אליו. אולי עם מישהו ישים פתק על השמשה הוויליס הזה יחזור לנסוע.

• תוכן חדש...