Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמפגש, 24.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד תמונות

SSCN0535.JPG

SSCN0539.JPG

SSCN0540.JPG

SSCN0541.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שיייייטטטטטט!!!! דווקא כשבאה הטרקסיון המדהימה הזאת, לא הייתי!

(טוב, הייתה לי סיבה - העברתי את הפיירמונט למוסך שיעשה לו הכנות לטסט/יסדר אותו קצת).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

וגם הרבה אנשים! יפה יחסית למזג אוויר ג'יפתי משהו.

אז עד שבוע הבא...

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שיייייטטטטטט!!!! דווקא כשבאה הטרקסיון המדהימה הזאת, לא הייתי!

(טוב, הייתה לי סיבה - העברתי את הפיירמונט למוסך שיעשה לו הכנות לטסט/יסדר אותו קצת).

לפחות זה לא כמו שבוע שעבר שהעברת את המוסך לפיירמונט במפגש...:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

וכמו תמיד בזמן האחרון גם נציגות מרשיהמ של גרמניות חזקות.... :-)

65756563rv.th.jpg

אגב משהוא יודע משהו על הטנדר הזה? נראה מעניין מאוד וגם חזק מאוד.... (צמיגים שנראים כמו סליקסים, שעון טורים עם שיפט לייט, ורעש של מנוע בריא)

picture05017ty.th.jpg

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
לפחות זה לא כמו שבוע שעבר שהעברת את המוסך לפיירמונט במפגש...:wink:

שלא תחשוב - אחרי, שהחלפתי שוב המצבר (לזהה לזה, ששמתי במפגש - 26 א"ש)- מניע כמו פנתר!:-) אז, מי אמר, שאי-אפשר להניע מנוע 3300 ממצבר של UPS?!:-P:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יפיפיות אחת אחת .

אני בטוח שלא רק אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב באיזה תמונה מופיעה איזה מכונית ,כי אחרת איך נלמד?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מקבץ ראשון, משמאל למעלה- ב.מ.וו איזטה, רנו 4CV, ב.מ.וו 520I, אלפא ג'וניור, מוריס (?)

מקבץ שני: משמאל למעלה סיטרואן טרקסיון. ימנית למעלה פורד אנגליה סטיישן ולמטה טריומף ספיטפייר MK3, אם זכרוני אינו מטעני.

לגבי הבורדו אני לא בטוח. נראה לי מוריס גם כן. אשאיר זאת למומחים...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מקבץ ראשון:מוריס מיינור 1000 מסחרית/סטיישן.

מקבץ שני: משמאל לפורד אנגליה,"הבורדו"-פיאט טופולינו.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שלום חברים.

הצלחתי להתבלבל...

האם לא היתה היום ההשקה, או שפשוט אף אחד לא צילם?

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלא תחשוב - אחרי, שהחלפתי שוב המצבר (לזהה לזה, ששמתי במפגש - 26 א"ש)- מניע כמו פנתר!:-) אז, מי אמר, שאי-אפשר להניע מנוע 3300 ממצבר של UPS?!:-P:-D

:king::roflmao::king:

הייתה השקה ועוד איך. מחכים לתמונות...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...