Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם וערב טוב.

לפני שבוע היה פה השרשור הזה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108518

היום הלכתי לראות את האוטו.ראיתי וננעלתי.נדלקתי.מכירים את זה???

למי שלא קרא את השרשור-מדובר על אלפא ספרינט,שנת 88,עם מנוע 1350 גמור/שפוך/וואט אבר.

השגתי לאוטו מנוע(1700 8 שסתומים עם הזרקה שיעבור הסבה לקרבוטורים לפני שהוא יורכב על האוטו).

אחרי חצי שעה של כמה סידורים בינינו,הסתדרנו על מחיר ושבוע הבא האוטו מגיע אליי הביתה,ותוך שבועיים פחות או יותר יעבור טסט אחרי שהכל יסודר ברשיונות.

אז זהו...מזל טוב לי!

• אחראי פורום
פורסם
היום הלכתי לראות את האוטו.ראיתי וננעלתי.נדלקתי.מכירים את זה???

מכירים, מכירים...

מזל טוב!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מזל טוב!

רכב נהדר עם המון אופי ואישיות.

כולי תקווה כי תזכה לשעות רבות של אושר ממנו.

בהצלחה בשיפוץ.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תתחדש, ומזל טוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני בשוק!

הרגע הבחור מתקשר אליי והוא פתאום החליט שהוא רוצה לשמור את האוטו...בן-****!!!

הפכתי את העולם בשביל האוטו הזה ועכשיו...פשוט חרא.

אין מאוכזב ממני.

פורסם

זו יכולה להיות טכניקה להעלאת התשלום. אל תיתן לו אגורה יותר אם הוא מבקש יותר, ובסוף הוא ירד מהעץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זו יכולה להיות טכניקה להעלאת התשלום. אל תיתן לו אגורה יותר אם הוא מבקש יותר, ובסוף הוא ירד מהעץ.

כן,גם אני חשבתי על זה.אני אתקשר אליו מחר,מחרתיים ...מקווה לטובה.

יא אללה איזה תסכול..

פורסם

שיעור מס' 1 - לא לשמוח יותר מדי ולא לחגוג, לפני שהכל ניסגר סופית! מעבר לזה - מסכים עם nitch - יכול להיות, שהוא מנסה לסחוט ממך עוד כסף- אם ככה - מגעיל ולא לעניין, ואל תתעסק איתו יותר. נקווה לטוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הבחור פשוט תותח, שיחק לך אותה הא, עכשיו הוא ייתן לך להתבשל כל הסופשבוע ואח"כ יקבל עוד איזה אלפייה ככה...תותח.

אני לא הייתי מתקשר אליו אפילו, אל תהיה פראייר.

וגם אפשר לחשוב, אלפא רקובה בלי מנוע, אני הייתי חושב שוב בכיוון קורטינה.

עכשיו במחשבה שנייה, הייתי מתקשר אליו ואומר לו שירדתי מהרכב והחלטתי ללכת בכיוון קצת שונה, תודה בכל אופן וטורק לו את הטלפון.

פורסם

אתה קצת מתבלבל...אני זה לא הבחור שרצה קורטינה.אני זה הבחור שראה את השרשור שהיה פה ונדלק בגללו.אני כל השבוע רק חוקר וחוקר יותר ויותר על אלפא ספרינט,אחד מהרכבים הכי אהובים עליי(ואני אוהב הרבה.מי שמכיר אותי יודע שאני גם מחזיק דברים מעניינים),וחשבתי שסופסוף מצאתי משהו מעניין...אבל לא.

פשוט גועל נפש...אני אידיוט שלא עשיתי זכרון דברים.סיכמתי שביום ראשון אני אבוא עם הכסף ואגרור את האוטו...

ניתן לו כמה ימים להתבשל ואני אעשה טלפונים מהצד..

אני פשוט בהלם.

פורסם
אתה קצת מתבלבל...אני זה לא הבחור שרצה קורטינה.אני זה הבחור שראה את השרשור שהיה פה ונדלק בגללו.אני כל השבוע רק חוקר וחוקר יותר ויותר על אלפא ספרינט,אחד מהרכבים הכי אהובים עליי(ואני אוהב הרבה.מי שמכיר אותי יודע שאני גם מחזיק דברים מעניינים),וחשבתי שסופסוך מצאתי משהו מעניין...אבל לא.

פשוט גועל נפש...אני אדיוט שלא עשיתי זכרון דברים.סיכמתי שביום ראשון אני אבוא עם הכסף ואגרור את האוטו...

ניתן לו כמה ימים להתבשל ואני אעשה טלפונים מהצד..

אני פשוט בהלם.

צודק, התבלבלתי עם הבחור שרצה קורטינה בהתחלה,ואח"כ שינה את דעתו אין ספור פעמים, בכל אופן אני מציע לך לרדת מהרכב, הוא עשה לך את תרגיל הישראלי הנפוץ, אל תיפול ברשת, אני במקומך מתקשר אליו עכשיו ואומר לו שירדת מהרכב ושהחלטת ללכת לכיוון אחר ולא להכניס את הראש למיטה חולה, שבת שלום ותטרוק את השפורפרת. ועכשיו תן לו להתבשל כל הסופשבוע.

אפשר לחשוב שעומדים אצלו בתור.

אתה צריך להבין שנניח אני הייתי המוכר, אז גם ככה הרכב עומד,גמור, אז מה איכפת לי , שיעמוד עוד חצי שנה, אני אנסה להוציא כמה שיותר , לא עכשיו, אין בעייה , עוד חצי שנה יגיע הפראייר.

• תוכן חדש...