Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

במסגרת אימוץ משולש של שלושה חיילים בודדים בארץ, העמסתי הבוקר את כל המשפחה לכיוון אריאל, להשתתף בטקס קבלת סיכת הלוחם של אחד החיילים "שלנו". כמובן שירדתי לסובארו המשפחתית לבדיקה שיגרתית, השבוע חרגתי בקצת מה-190000 אלף ועדיין לא מצאתי זמן להכניסה למוסך, ולכן בדקתי מצב מנוע כללי, כרגיל באגף הנוזלים אפס תקלות, אולם לפתע הבחנתי בשערות יוצאות מכיוון הרצועה, כיוון שאני מטפל רק במוסך סובארו המרכזי, ומתוך הכרה כואבת כי מדובר או בטיפול שם, או בטקס, קפצתי לאחד המוסכים האחרים שאני מכיר, כעבור 10 דקות ופחות 270 ש"ח, הוחלפו שתי הרצועות, המכונאי המיומן הבחין גם בחוסר מים במצבר וכולם... לכיוון אריאל, הקיצור, בכביש לאריאל, קצת לפני ראש העין כפר קאסם, מחוץ למגרש גרוטאות, מיני-מינור קלאבמאן סטיישן ממתינה למישהו....לגבי מצב ופרטים אין לי יותר אבל בטוח מישהו כבר מכיר...הגענו לטקס בזמן ונהנו.... שבת שלום-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן אתה רואה,רק דיברת על שיערות ותראה מה קרה!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

המיני הזו אמנם מחוץ למגרש הגרוטאות, אך כמו הוולבו 240 שנמצאת גם מחוץ למגרש שתיהן שייכות לאדם שקוראים לו ג'מיל והוא בעלי המגרש.

ד"א באותו מגרש ישנן עוד כל מיני מוטציות למינהן...

כל המכוניות ללא ניירות ולחלקים בלבד בשלמותן!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...