Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(לא, לא התבלבלתי בפורום)

אתמול יצאתי מהעבודה בסביבות השעה 01:30 וניגשתי לרכב. בין האולם שבו אני עובד לבין טרייד-אין קרסו (בא.ת הישן של ראשון לציון) מפרידה חומה עם גדרות ברזל.

בעוד אני ניגש לרכב, אני רואה כמה רכבים מאוד לא שגרתיים בין כל האלמרות והמגאנים שנמצאים שם.

אני בכל אופן, הצלחתי לזהות:

רנו 6 בורדו

רנו 15 צהובה

רנו פואגו (יכול להיות?)

ועוד רנו אחת כסופה.

אני משוכנע שלא מדובר בלקוחות שרצו להחליף את הפואגו שלהם במגאן חדשה... :wink: אז מה פשר העניין?

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

גם במוסך המרכזי בחיפה יש ק?ט?ר-שבו משופצת ומדובר במכוניות ששייכות לבעלי סוכנות הייבוא.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא באשמתי הפעם...

אבל מכבי קרסו, אחד השותפים, לקח על עצמו להנציח את רכבי הרנו הישנים בארץ. במסגרת זאת הוא משפץ ומאפסן לראווה רכבי רנו מפעם, כמו ה 16 האדומה שנצפתה באמצע תהליך השיפוץ שלה.

הרכבים משופצים ברמה מאוד גבוהה וישנה השתדלות על שמירה של מקוריות.

למיטב ידיעתי יש שם רנו 4 5 6 8 10 12 14 17 (לא 15...) 16 18 קטר שבו, דופין ופואגו.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
גם במוסך המרכזי בחיפה יש ק?ט?ר-שבו משופצת ומדובר במכוניות ששייכות לבעלי סוכנות הייבוא.

יש גם מאחורה, 2 דברים שהיו פעם מכוניות והרבה חלקי חילוף אליהם.

שיפוץ שלהם נראה כמו ביזבוז זמן, אבל אין לדעת. בנתיים הם סתם נרקבים בגשם.

משכנתא זה קל

פורסם
לא באשמתי הפעם...

אבל מכבי קרסו, אחד השותפים, לקח על עצמו להנציח את רכבי הרנו הישנים בארץ. במסגרת זאת הוא משפץ ומאפסן לראווה רכבי רנו מפעם, כמו ה 16 האדומה שנצפתה באמצע תהליך השיפוץ שלה.

למיטב ידיעתי יש שם רנו 4 5 6 8 10 12 14 17 (לא 15...) 16 18 קטר שבו, דופין ופואגו.

רנו 15 יש רק אצל האחד והיחיד מר ל.

ac cobra - יצירת אומנות.

• אחראי פורום
פורסם

במרכז המסירה של קרסו (ליד גדרה) בתוך הלובי , מוצגות מס' רנו ישנות ומשופצות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לא באשמתי הפעם...

ומה עושה חבר מועדון עם יוזמה, מטפל שקרסו יזמינו את המועדון לסיור במקום ומארגן תצוגה של מכוניות רנו של קרסו עם רנו של מועדון ה - 5 , מה דעתך על הרעיון?, קדימה ליישום.

מצא

מצא משה

פורסם

אפרופו רנו ישנות (אומנם עדיין לא אספנות), אבל נראה לי שדווקא כאן יש סיכוי שמישהו ידע מה המצאי הנוכחי של 5 טורבו 2 בארץ... אולי פעם מישהי מהן תצא לשוק.

כיון שהסיכוי למצוא אחת כזו עם רישוי ישראלי למכירה זעיר, אני לצערי אאלץ לחכות עד 2013 בשביל להגשים את החלום שלי :-)

פורסם

ישנה רנו 5 טורבו למכירה עכשיו ביד2 :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ישנה רנו 5 טורבו למכירה עכשיו ביד2 :roll:

I wish :-)

התמונה דווקא אמיתית לגמרי (זה הרכב שנבחן באוטו בזמנו), אבל כל שאר הפרטים.... ממיטב דמיונו הקודח של מי שפירסם את המודעה.

פורסם

את זאת כבר אינני יודע.

את התמונה זיהיתי כרכב שנבחן ב"אוטו" / "הגה", וזכרתי שהיה כתוב בכתבה שהוא יד נמוכה מאוד (אם לא ראשונה),

והשבוע במקרה בחיפוש אחרי משוה שיתאים את החלפה הנינג'ה היפנית של אחד ממקורביי השתעשענו ברעיון של קניית הצרפתייה הזו.

כנראה שנלך על STI בכל מקרה, למורת רוחה של מישהי מסויימת... :D

הנתונים באמת נשמעו טובים (אולי מדי, בעיקר המחיר), אבל YOU NEVER KNOW...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...