Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

121 יפה, ונהג...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעוקב הועברתי לתקופה קצרה לשרת בבית שמש, כמובן שאני מנצל את הזמן לגלות דברים שמענינים אותי ואתכם...היום בסביבות 1030 לערך, וולוו מדהימה צבע קרם מבריק מס' אספנות, נוסעת במהירות מכובדת בכביש 10, יום אביבי יפה הרכב ניראה מצוין, כמובן שאני ניצמד לרכב ומשוויץ בידע שלי לשני השוטרים שאיתי לפתע....נהג הוולוו מבצע עקיפה פראית של משאית סמי טריילר בפס הפרדה לבן....

להזכרכם עבירה שקצין משטרה יכול לשלול את רשיון הנהיגה בגינה ולהחרים את הרכב לשלושים יום...

הניידת ניידת משטרה, שהיתה מאחורי הוולוו העוקפת...הנהג נעצר בצד הדרך בחור צעיר וחביב חובש כיפה, לדבריו חבר מועדון החמש...לזכותו יאמר כי מיד התנצל ואמר שעשה שטות....אז אתם במקומי מה אתם עושים?...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך הייתי עובר לשרת במקום יותר רחוק מבית שמש רק כדי לראות עוד כמה "נהגים" כאלו

ולתת להם חזק בראש.

קו לבן רצוף זה עלול להוביל לתאונה חזיתית , אם הוא רוצה למות שימות לבד אבל שלא יקח איתו אחרים שעדיין רוצים לחיות.

מה עשית לו???

ואם הוא כותב כאן בפורום אז אל תתן את שמו.(לא שזה אני -חס ושלום).

ירון מאיר

פורסם
אז אתם במקומי מה אתם עושים?...רן
היינו "קורעים לו את הצורה" - לא רק דו"ח על העקיפה, אלא גם על כל דבר אחר שאפשר - פח זבל חסר, אפוד זוהר, מאפרה מלוכלכת - whatever.

הבחור לא רק עבריין תנועה מסוכן, אלא גם מוציא שם רע לחובבי רכב אספנות ולמועדון החמש. אני רק מקווה שלא היה לו סטיקר של המועדון על החלון...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מה זה משנה מה?לפי מה שנראה אלה הרהורי כפירה?

בכל אופן זה שהוא חבר מועדון או בעל כל מעמד לא מקנה לו לעבור על החוק ולסכן בכך נהגים אחרים,אבל אם הוא יצר את הרושם שהוא הפנים את חומרת המעשה שעשה אז זה גם יכול להספיק והמטרה הושגה גם ללא דו"ח.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בלי לחשוב פעמיים, הייתי שולל לו את הרישיון, דואג שיגיע למשפט ומגיע בעצמי להעיד על העבירה.

היום הוא התנצל והכל טוב ויפה.

מחר הוא יהרוג אותי, אותך, את החברים שלנו.

קו הפרדה רצוף זה קיר. רק אידיוט נכנס בקיר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
נהג הוולוו מבצע עקיפה פראית של משאית סמי טריילר בפס הפרדה לבן....

להזכרכם עבירה שקצין משטרה יכול לשלול את רשיון הנהיגה בגינה ולהחרים את הרכב לשלושים יום...

הניידת ניידת משטרה, שהיתה מאחורי הוולוו העוקפת...הנהג נעצר בצד הדרך בחור צעיר וחביב חובש כיפה, לדבריו חבר מועדון החמש...לזכותו יאמר כי מיד התנצל ואמר שעשה שטות....אז אתם במקומי מה אתם עושים?...רן

בגלל החרטה היתי מקל עליו, אבל, לא היתי מוציא אותו בידים ריקות.....

שמתה לב לפי הניירות איפה הוא גר?

מעניין באיזו שעה יצא מהבית...

***** ע ר י כ ה ******

ובהערה הומוריסטית ; הייתי מכניס לו עוד סעיף על סיכון של רכב אספנות :lol: .

רעיון טוב :idea:.

הבחור הביעה חרטה אז לא לוותר אבל גם לא להכניס את כל ה@#$ עם ה@#$%&

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לנהג היה מבטא אמריקאי במקרה?
ואת אמרת שאת מחפשת גבר אמיתי עם מכונית אמריקאית!!!

ואני תפסתי ממך בחורה עם עקרונות!!!

:wink:

היום הוא התנצל והכל טוב ויפה.

מחר הוא יהרוג אותי, אותך, את החברים שלנו.

קו הפרדה רצוף זה קיר. רק אידיוט נכנס בקיר.

ליאור.

עזוב, זה רק כמה מטרים... וחוץ מזה, אלוהים איתו...

בדיחה:

שוטר אחד רואה 2 "דוסים" עם הכובעים והחליפות רכובים על ווספה. באותו רגע הוא מחליט ליתקוע להם דו"ח... הבעיה היא שהם לא עושים עברות...

הוא עוקב אחריהם כל היום, והם? רוכבים כמו שכתוב בספר.

בסוף היום השוטר המופתע עוצר את שני החבר'ה ואומר להם:"חברים, ניסיתי כל היום לימצא אתכם עושים עברת תנועה, וממש כל הכבוד לכם שאתם רוכבים כל כך טוב... איך אתם עושים את זה?!"

עונה לו המורכב :"מה אתה רוצה, אלוהים איתנו.."

השוטר שולף מיד את פינקס הדוחות שלו ומסנן "אהה, שלושה על ווספה, ידעתי שפיספסתי משהו..."

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ואת אמרת שאת מחפשת גבר אמיתי עם מכונית אמריקאית!!!

ואני תפסתי ממך בחורה עם עקרונות!!!

גילי

מה אני אעשה שאני יודעת במי מדובר...

וגבר כבר יש לי רק חבל שהוא חולה JDM... (ברגע שהוא יראה את זה אני אחטוף על הראש :hihi:)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני בדעה אחת עם קובי וליאור.

כן אספנות, לא אספנות, הבחור מסכן את כולנו.

הייתי מכניס לו כל סעיף בספר.

ובהערה הומוריסטית ; הייתי מכניס לו עוד סעיף על סיכון של רכב אספנות :lol: .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
השוטר שולף מיד את פינקס הדוחות שלו ומסנן "אהה, שלושה על ווספה, ידעתי שפיספסתי משהו..."

ישן ישן ובכל פעם מצחיק מחדש... :lol:

לדעתי היית צריך להפחיד אותו ולשחרר אותו . אלא אם הוא היה גס רוח וחוצפן .

( למרות שזו עבירה חמורה . אם השתכנעת שהוא מצטער ומבין את החומרה אז הנזק ה"כספי" כביכול לא מה שירתיע בפעם הבאה וזה חשוב יותר )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עונש במלוא חומרת הדין

על טעויות משלמים

(להוציא שוטרים שחושבים שלהם מותר הכל , בחורות יפות , או סתם מישהו שמוצא חן בעיני השוטר באותו רגע מכל סיבה שהיא)

פורסם

מצטרף לרוב הדעות כאן. טוב שהוא יודע שהוא עשה טעות, אבל על טעויות צריך לשלם. היום חצית קו הפרדה, מחר מי יודע מה תעשה.

חוצמזה, אני חייב לציין שהכותרת הטעתה אותי. לתומי חשבתי שמדובר במזדה 121...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני דווקא חושב ששיחה עם אותו שוטר והסבר כמו שצריך יהיה יעיל יותר מלתת לו דו"ח .

לתת לו דו"ח יגרום לזה שלפני עקיפה הוא יסתכל אם יש משטרה...

להסביר לו מה יכול היה לקרות יגרום לו לא לעקוף .

( כמובן שמדובר מתי שהבחור הוא "בן אדם" ולא חלאת המין האנושי , משמע הישראלי המצוי והחוצפן )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...