Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראלי קטלוניה , מירוץ מס'-4 באליפות העולם בראלי יערך בסופ"ש הקרוב בקוסטה דוראדה .

מדובר בראלי אספלט טהור ומהיר .

לאחר 3 המירוצים הקודמים שבהם ניצח גרונהולם בשניים הראשונים ולאוב במקסיקו , בסיבוב השלישי , אנחנו חוזרים לסוג המשטח הפייבוריט של לאוב (יש סוג משטח שהוא לא פייבוריט...? ) - אספלט .

ראלי קטלוניה , להבדיל מקורסיקה , מאופיין בכבישי אספלט רחבים יחסים ושטוחים , פחות מפחידים ומסוכנים מבחינת הנהגים , ופופולריים מאד בקרב הקהל המקומי , שלא פעם עקב כך גורם לביטול סטייג' זה או אחר .

מצב האליפות לפני הראלי -

1- לאוב- 26 נק'

2- גרונהולם- 21 נק'

3- שטוהל- 11 נק'

4- סולברג - 8 נק'

יצרנים -

1-קרונוס סיטרואן - 34 נק'

2-פורד - 31 נק'

3-פיג'ו נורווגיה - 21 נק'

4- סובארו - 20 נק' .

diapo_315.jpg

יום טוב

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למי שרוצה להשאר מעודכן הייתי ממליץ על רשימת התפוצה הזו:

http://www.rallye-newsletter.com/ או על www.wrc.com שנותן עידכונים בזמן אמת, אבל בתשלום.

דרך אגב, מישהו יודע משהו לגבי השידורים ביורוספורט? משום מה אני לא הצלחתי לראות אף שידור מאז תחילת עונת 2006.

שחר

פורסם
דרך אגב, מישהו יודע משהו לגבי השידורים ביורוספורט? משום מה אני לא הצלחתי לראות אף שידור מאז תחילת עונת 2006.
היום יש Preview לפני ראלי קטלוניה, לפי האתר שלהם זה אמור להיות משודר ב23:30, ב-YES רשום 23:45..

מחר (יום שישי) ב23:45 סיכום היום הראשון - ביורוספורט כמובן.

בשבת ב-1:30 וביום ראשון ב23:30 - לפי האתר שלהם.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מוות בראלי קטלוניה !!!

http://rally.racing-live.com/wrc/en/headlines/news/detail/060324133139.shtml

1143203835.jpg

זו המכונית של הצוות , קטגוריית ה-JWRC .

הרכב עף מההכביש והצוות לא נפגע .

כאשר יצאו מהרכב נפגע הנווט מרכב נוסף שעף מהכביש ומת מפצעיו מאוחר יותר .

המארגנים החליטו כי ביום ראשון כאות אבל , לא יהיו חגיגות על הפודיום .

דובי

פורסם

סיום היום הראשון בקטלוניה -

התחלת היום היתה בשליטה של מרקוס גרונהולם עם הפוקוס שהפתיעה לטובה על האספלט .

בקטע ה-5 החלו בפורד בעיות בטורבו , אצל שני הנהגים , במקביל לאוב פתר את בעיות ההיגוי שהיו לו ויותר מזה הוא לא היה צריך בכדי לתפוס את ההובלה .

אלוף ה-JWRC בשנה שעברה , סורדו הספרדי שנוהג גם הוא עם קסארה מדורג שני , ופונס , בן זוגו של לאוב לקבוצת קרונוס שלישי .

סולברג סיים את היום במקום ה-4 לאחר שטען לבעיות צמיגים .

1143219756.jpg

פורסם

גם בראלי מקסיקו סולברג התלונן על צמיגי פירלי גרועים. למה הקבוצה פשוט לא מחליפה את הצמיגים? האם יש איזה שהוא חוק או הסכם עם פירלי שמונע את האפשרות הזו מהם?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

סוף היום השני וסבסטיאן לאוב מגדיל את הפער שלו ל-34 שניות מהמקום השני , ששם נמצא ומפתיע דניאל סורדו הספרדי , בן חסותו של קרלוס סיינז , עם קסארה פרטית .

פונס , בן קבוצתו של לאוב כבר מזמן בחוץ , אחרי תאונה וגרונהולם המתאושש ניצל את זה למקום רביעי .

שלישי , כרגע , עם 307WRC פרטית אלקס בנגה הצרפתי שמפתיע אפילו את עצמו .

סולברג יקירנו (או שכבר לא...) ממשיך לאכזב (אולי בגלל הבטחות שווא...) ובעיקר בגלל צמיגים .

מחר היום האחרון .

1143299785.jpg

פורסם

לדעתי גרונהולם יגיע למקום שלישי מחר והפער שבו הוא נמצא היום 4.1 שניות קטן מאוד.

לא ברור לי מה קורה לסובארו. המכונית לא ממש חדשה, המתחרים למעט פורד לא הציגו רכבים חדשים ולמרות זאת סיטרואן ופיג'ו (בקבוצות פרטיות להזכירכם) מקדימים את סובארו.

ממש חבל שאין תחרות רצינית.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אולי סולברג עושה את זה בכוונה... כדי שאנחנו בארץ הקודש נפתח ציפיות שאולי נוכל להתמודד איתו כשווים כשהוא מגיע בחודש הבא???

:wink:

ויותר ברצינות - נראה לי שמחר יהיו שינויים מהותיים - זה ה - "מאני טיים" סולברג ילחץ חזק (על הגז) - הנהגים בקבוצות הפרטיות יילחצו ( ואולי לא יעמדו בלחץ) - ויהיו שינויים.... אבל, מה אני יודע - הנבואה ניתנה לשוטים...

אלון

פורסם

אם סולברג עושה את זה בכוונה בגללנו הוא ואנחנו יכולים להיות רגועים כי עד כמה שהבנתי הוא כלל לא מגיע ...

תואר האביר של היום השני הוענק לפניצי .

הצרפתי החביב עצר באחד הקטעים לסייע ללטבילה הפיני הצעיר שנתקע עם הפוקוס שלו ולאחר עיכוב המשיך בנסיעה , תוך מחשבה שהשופטים יעניקו לו זמן מתאים , אולם בהתחלה הם חשבו אחרת ונתנו לו את זמן הסיום הרגיל שלו .

לאחר מחשבה נוספת הם קידמו אותו בהתאם לזמן הריאלי שלו .

יפה לפניצי ולשופטים .

1143309588.jpg

פורסם

החדשות האחרונות כפי שנמסרו ע"י יובל מלמד הם שסולברג אמור להגיע לארץ בין אקרופוליס ראלי

(יוני) לראלי קפריסין.

:x

מירוצי מכוניות

פורסם

החדשות האחרונות כפי שנמסרו ע"י יובל מלמד הם שסולברג אמור להגיע לארץ בין אקרופוליס ראלי

(יוני) לראלי קפריסין.

:-x

ראלי יוון - חג שבועות

קפריסין - ראש השנה

טורכיה - סוכות

כך שהתאריך ממש לא ברור

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תוכן חדש...