Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טרקטור!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו צפה,ראה,יש לו טרקטור ישן בבית אני מעוניין לקנות או לקבל כל סוג טרקטור ובכל מצב.

גם מידע על טרקטורים שנצפו יתקבל בברכה.

תודה טל: 054-6504282

[color=red]אסף אספן [/color][color=lime]הפורדים,[/color] :wink: [color=royalblue]אופנועים,מכוניות,[/color] [color=darkorange]ושאר הדברים שיש להם מנוע[/color] :-)

פורסם

אני מאמין שאתה מדבר על טרקטור אספנות (למרות שאין רישוי אספנות לטרקטור )

בפוקוס יש הרבה ,ובכל מושב תמצא כמה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

במקווה ישראל בחולון יש טרקטורים ישנים מאוד, לפחות בני 40 שנה. הם זרוקים כבר למעלה מ-10 שנים. כדאי לך לקפוץ לשם לברר.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

גם בפ"ת מפוזרים כמה....

שמעתי שהעיריה פזרה אותם, זה נכון??

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
גם בפ"ת מפוזרים כמה....

משה.

זה נכון מאד ואין צ'אנס בשלב זה להוציא אותם.

אספן טרקטורים שאני מכיר אישית ניסה לא פעם, כולל הצעות החלפה כלי תמורת כלי......אין אם מי לדבר וכלים שהיו ברי שיפוץ מתדרדרים למצב שאין ממנו תקנה.

למי שמעוניין מוזיאון הטרקטור בעין ורד מציג קרוב ל- 100 כלים מכל הסוגים וכל הגדלים מחיר כניסה 10 ש"ח.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

למי שמעוניין מוזיאון הטרקטור בעין ורד מציג קרוב ל- 100 כלים מכל הסוגים וכל הגדלים מחיר כניסה 10 ש"ח.

עלות הכניסה היא תרומה לעמותה כדי שתוכל להתקיים..

והאתר שלהם:http://tractor.org.il/index.asp

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
גם בפ"ת מפוזרים כמה....

משה.

הטרקטורים שמפוזרים בפ"ת משמשים כאנדרטאות לזכר העבר החקלאי של העיר,

למי שמיתעניין יש גם בקיבוץ נחשונים כמה טרקטורים שמשמשים כאנדרטאות, ובכללל בכל מושב שאני מכיר (ואני מכיר) באיזור המרכז יש כמה זרוקים מאחורי הבתים או המשקים,

גם לנו במישפחה יש פרגוסון שנת 76 שעומד כבר כמה שנים, פשוט מדהים איך הטרקטורים האלו שורדים ללא שום טיפולים והמון הזנחה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לאבא שלי יש אינטרנשיונל שנת 66 שעדיין עובד על בסיס יומי. אם תתאפק כמה שנים אולי יש מצב אלא אם כן אני לא אוכל להיפרד ממנו ואז הוא יהיה שלי

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

פורסם
לאבא שלי יש אינטרנשיונל שנת 66 שעדיין עובד על בסיס יומי. אם תתאפק כמה שנים אולי יש מצב אלא אם כן אני לא אוכל להיפרד ממנו ואז הוא יהיה שלי

אני מניח שמדובר באינטרנש מקורמיק 434, יש ממנו הרבה יחידות שעובדות.

הוא התחרה על אותו פלח שוק של הפרגוסון 35 ו/או 135 פורד 3000 והג'ון דיר 1030.

נחשב לטרקטור סביר ולא יותר מזה.

דרך אגב, לטרקטורים במדינת ישראל אין ולא יהיה ערך אספני אלא ערך נוסטלגי בלבד למשוגעים לדבר.

ללא קשר בכפר ויתקין מסתובב מקורמיק (האבא של האינטרנש שלך) במצב עבודה יומיומי ברפת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

היום במושב אחיטוב ראיתי כמה טרקטורים אוסף של איזה בחור ועוד מרצדס משנות החמישים שישים כמו של אחד החברים כאן לפי מה שהבחור סיפר לי היא היתה בעבר של שימי תבורי ושל ראש עירית חולון

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...