Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תודה ליפנאוטו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ליפנאוטו.

לפני מספר ימים צלצל הטלפון. מהעבר השני של הקו דיבר רני מחברת יפנאוטו (יבואנית סובארו בארץ). וביקש כמה מילים על מועדון "סובארו קלאסי" כדי להוסיף קישור לאתר סובארו ישראל.

היום אני נכנס לאתר ורואה בעמוד הראשי את הכותרת מועדון "סובארו קלאסי" , נכנסתי וראיתי את מה שכתבתי + תמונה מהמפגש האחרון. וקישור לאתר.

קישור לאתר סובארו ישראל (העמוד הראשי):

http://www.subaru.co.il/

קישור לעמוד החדשות בו מפיעה הכתבה:

http://www.subaru.co.il/news_inner.asp?NewsID=224

תודה לכל הנוגעים בדבר.

ובמיוחד לרני מיפנאוטו.

משה אזולאי.

אלון אברהמוב.

מנהלי מועדון "סובארו קלאסי".

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• אחראי פורום
פורסם

כל הכבוד!

יפה שחברה שהטכנולוגיות העכשוויות (הנעה כפולה למשל) הן הדגל שלה,

מתגאה ומדגישה את העבר (הלא פחות מעניין לדעתי).

וגם לדעתך, לא משה? :wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בהזדמנות זו תודה גם למפעילי אתר מועדון החמש שהכניסו קישור לאתר מועדון "סובארו קלאסי" באתר המועדון.http://www.5club.org.il/links/links.asp?link_cat=6

משה אזולאי.

משה בוקר טוב

באמת מאד יפה ומכובד מצידם.

אולי בהמשך ...בהיזדמנות זו.... למה שחיפשתי בעבר וכבר ציטטנו על כך אני עוד מחפש שרטוטי חשמל של חיבורי מחשב ניהול מנוע לגסי יש לי את כל המספרים הסידוריים שצריך על מנת לאתר את השירטוט הנכון

שוב תודה על העזרה

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

כל הכבוד ליבואן וגם לך, משה.

למרבה הצער יבואנים אחרים, כולל האחד שמוסכו המרכזי נשקף מחלוני ומכונית ההנעה הקדמית הראשונה שלו משתקפת מימין למילים אלו לא ממש פועל בדומה ליפנאוטו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצטרף למשה בדבר התודה על הקישור ל" מועדון סובארו קלאסי" שצורף ע'י מפעילי

אתר מועדון החמש,תודה לאלדד האיש והאגדה על פועלו למען הכרת חברת "יפנאוטו "בנו,על הידע

הבלתי נדלה שנאות לתרום למעננו,ותודות גם למשה עצמו על פעילותו הנמרצת להנעת המועדון קדימה.

אלון אברהמוב.

פורסם

כל הכבוד לחברה הזאת שיודעת לפרגן לעבר שלה ולבעלי רכב ישן מתוצרתה . מה שאי אפשר לומר על חברת צ'מפיון מוטורס בישראל שמיתעלמת לגמרי מהעבר שלה ומבעלי רכבים ישנים מתוצרתה. ישר כוח

פורסם
מה שאי אפשר לומר על חברת צ'מפיון מוטורס בישראל שמיתעלמת לגמרי מהעבר שלה ומבעלי רכבים ישנים מתוצרתה. ישר כוח
הודעה זו בטח תצונזר, אבל אני מוכרח :twisted: :

אל תדאג, היא מתעלמת גם מההווה שלה וגם מבעלי רכבים חדשים מתוצרתה.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אני מתאר לעצמי שזה המצב .המדיניות של החברה הזאת לא ברורה לי ביכלל . אבל אין בכוחי לשנות משהו לצערי. ד"א האים קנית את הטרנספורטר??
פורסם

למשה וחבריו... השמועה אומרת שהיבואן תרם למועדון STI כדי לעזור בפעילות שלו, תבדוק את הנושא... אולי תקבלו ספונסר...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בקרסו המצב לא יותר משמח.

פורסם
כל הכבוד לחברה הזאת שיודעת לפרגן לעבר שלה ולבעלי רכב ישן מתוצרתה . מה שאי אפשר לומר על חברת צ'מפיון מוטורס בישראל שמיתעלמת לגמרי מהעבר שלה ומבעלי רכבים ישנים מתוצרתה. ישר כוח
בוא נאמר, בעדינות, שלפולקסווגן אין מה להתגאות בעבר שלה ובנסיבות בהן נולדה החיפושית...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
למשה וחבריו... השמועה אומרת שהיבואן תרם למועדון STI כדי לעזור בפעילות שלו, תבדוק את הנושא... אולי תקבלו סופנסר...[/QUOTE]

סופטנר?

• תוכן חדש...