Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסטיק עגול.

ועכשיו ברצינות.

רכב אספנות זה לא עניין כלכלי.

"מה שווה" - היצע מול ביקוש.

כמה רכבים כאלו קיימים?

מה הדרישה לדגם זה?

מה מצב הרכב?

כמה המוכר דורש?

כמה הקונה מוכן לשלם?

בכללי. בארץ הדרישה לרכבי סטיישן מאוד נמוכה. הדרישה יותר לרכבי "ספורט" (קופה או קבריולט). דגמים קלאסיים בקני-מידה עולמים. בארץ מי שקונה ו/או משפץ רכב סטיישן בדרך-כלל קונה בשל סנטימנטים לדגם מסויים.

אני אישית לא הייתי משקיע על רכב כזה. אפילו לא מסטיק עגול. אבל מנגד יש שכן. יש גם אנשים שלא היו משקיעים על רכבים כמו שלי, אבל אני השקעתי כמה עשרות אלפים. מה שאומר שכל אחד והטעם האישי שלו....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
תודה על התגובות ,

אם יש מישהו שמעונין ניתן לפנות בה"פ

למרות שלפי התגובות שלכם אין כל כך מצב למכור את הרכב.

אין קשר בין למכור את הרכב לבין "האם יש לו ערך אספני"

הרכב הוא רכב מצויין , אמין וטוב לתקופתו .

אולם , אין לו ערך אספני היות והרכב מודרני לגמרי , אין לו משהו מאפיין קלאסי

או ייחודיות . לכן , בוודאי שתוכל למכור את הרכב הזה אולם לא במחיר של רכב

אספנות , קלאסי .

תוכל למכור אותו בכמה "שקלים" תלוי בקונה ובמוכר כפי שנהוג בכל עיסקה .

מקווה שהבהרתי את עצמי .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

משהו לגבי שנות ה-80 ממי שנוסע כבר 11 שנה בדה שבו 83

בהרשי האחרון, ממלכת המכוניות העתיקות, הורשו להרשם לתחרות היוקרתית של השיפוץ מכוניות מגיל 25 שנה ומעלה, מה שאומר ששנות ה-80 (בהתחלה) אבל כבר על מפת האספנות

אני הולך לרגע קט לנבא את העתיד - לוחיות הרישוי של שנות ה-80 , עם השנה בסוף, משנה לשנה יהפכו לאטרקטיביות יותר ויותר

זה לא רע לקנות את המכונית בתקופת הביניים, כשהיא עדיין בקו האפור של סתם רכב ישן, הזמן לא מפסיק לנוע ומי שמספיק צעיר יכול לרכוש לעצמו בסכום סביר השקעה יפה לעתיד (לא דווקא כספית)

תסתכלו על כמה מהאספנים הותיקים במועדון ותגלו שהם קנו את כלי הרכב הנהדרים שלהם כשכולם עוד קראו להם גרוטאות

הצורה של הסטיישן מתחילת שנות ה-80, היא מאד תקופתית לדעתי הזמן רק יעשה לה טוב.

• תוכן חדש...