Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך צריך להראות שיפוץ (DS ב Ebay USA)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביטו וראו בתמונות המופיעות בלינק כיצד שיפוץ איכותי בא לידי ביטוי בפחחות מרשימה, שחזור ריפודי הפנים/דלתות וכמובן טיפול בצד המכאני של רכב מורכב יחסית.

בסופו של דבר סטיישן מהממת. אפשר להאמין לבחור שטוען שהשקיע יותר מ 50K $ בתהליך השיפוץ

חבל שבארץ סטיישנים לא מקבלים התייחסות ואהדה כמו דגמי הסדאן/קופה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Citroen-DS-21-Break-Over-50K-in-Restoration-72-Citroen-DS-21-Break-5-Sp_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6183QQitemZ4621259017QQrdZ1

אילן

04_4.jpg

27_4.jpg

פורסם

לפי התמונות גם אני מתרשם שהרכב עבר שיפוץ רציני ויוסדי אצל אומנים בתחום... פשוט מדהים.

חבל שבארץ סטיישנים לא מקבלים התייחסות ואהדה כמו דגמי הסדאן/קופה

אילן

בארץ רכבי סטיישן מזכירים לאנשים *"אקווריום" *"רכב של הלוויות" ועוד..... חבל.

(*הציטוט בא כי שמעתי מספר אנשים שטוענים כך)

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

סטיישן - מול קופה

נניח ששתיהן באותו מצב - בכמה תימכר לדוגמא סובארו 75 קופה ובכמה אותו שנתון סטיישן - האם הסטיישן לא יהיה שווה חצי או שליש מהקופה אם יימכר בכלל ?

סטיישן מתאימה בארץ למשפחות עם הרבה ילדים ובד'כ האוכלוסייה הדתית קונה רכבים אלו, כל עוד השנתון סביר. בקטגוריית האספנים העניין הוא אחר לגמרי.

ישנם המון רכבים ששווים יותר בחו'ל כשהם בתצורת סטיישן - למשל וריאנט ישנות ואפילו משלמים עליהם יותר, אך כאמור לעיל כאן בארץ המצב הוא שונה.

היום למשל בשעה 19:00 נסעה על כביש תל אביב - חיפה סובארו סטיישן מודל 78 בקירוב עם המון קרשים עליה - בטח שייכת לנגר. אם זו היתה סובארו קופה - כבר באותו הרגע היה מופיע אזכור בשרשור על תצפיות של רכבים.

אילן

פורסם
יש אפשרות להפוך את האוטו לרגיל? לחתוך לו את האחורה או משהו כזה או שלא יעבור טסט?
:rofl:

מעבר להומור, ה DS סטיישן היא לא בדיוק הדוגמא הנכונה לענין, כי ללא ספק הצורה ה"רגילה" היא אחת מהמכוניות הקלאסיות של כל הזמנים. הסטיישן מאבד הרבה מהקסם העיצובי.

זה לא נכון שמכוניות סטיישן לא מקבלות את הכבוד המגיע להן באספנות. יש הרבה דגמים שמבוקשים יותר כסטיישן או טנדר מאשר בתצורת הסדאן.

נמרוד

פורסם
יש אפשרות להפוך את האוטו לרגיל? לחתוך לו את האחורה או משהו כזה או שלא יעבור טסט?

שינוי מבנה.

לא יקבל אישור תנועה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כהמשך לשיטוט (מן הסתם...) ב-eBay - הפעם עלתה בגורל המוסטאנג 1965 קבריולט הזאת.

אילן אומר שאפשר להאמין שב-DS הנ"ל הושקעו יותר מ-50K $.

אומנם אני לא יודע להעריך את עלות השיפוץ, ולכן מי אני שאקבע אם הושקעו ברכב 80K $, אך מדובר בשיפוץ מנקר-עיניים.

בואו ונודה בזה - זוהי לא המוסטאנג המקורית.

קנו פה רכב בשביל המסמכים והרשיונות שלו.

לפי דעתי, לא שרד ברכב הזה רכיב אחד מקורי, למעט ה-Matching Numbers המחייבים.

הכל פה חדש. הכל פה נקי. תחתית הרכב היא שטח סטרילי...

מצד אחד זהו שיפוץ/שיחזור מדהים; מצד שני זה רכב חדש שכלום בו לא שייך לאורגינל המקורי...

אתם תשפטו... :-)

סופ"ש נעים,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

לדעתי, כל אלו שהזמינו ב 1965 מוסטאנג מהחברה קיבלו אותם עם קצת יותר אבק, ובטח טיפה לכלוך מההובלה, בהשוואה למה שרואים בתמונות.

מה זה הדבר הזה - אמנם מדהים, אך זה מבאס לחשוב על הרעיון שאחרי הנסיעה הראשונה של הקונה המאושר , זה כבר לא יראה אותו הדבר.

או שבעצם אחרי כל נסיעה נשכבים מתחת לאוטו עם חבילה טישו ומקלות אוזניים טבולים בספירט לנקות ולהבריק כל בורג.

אילן

פורסם

אפרופו ds ראיתי עכשיו קליפ בMTV בו מככבת DS קלאסית יפיפיה כל הקליפ הוא נסיעה מהירה מהירה בסיטרואן הזאת ,אם זה מעניין משהו השיר הוא speed של הרכב שנקרא azzido da bass

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...