Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעקבות שינוי זמני במקום העבודה, מי-ם לבית שמש לתקופה קצובה של חודש וחצי, התעורר הצורך בכלי רכב (דו"ג או לא) שישנע אותי מי-ם לבית שמש סה"כ כ-40 ק"מ 2X על הרכב להיות הכי זול שאפשר (נא לא להציע את הרכבת, כי גם אל התחנה וממנה אצטרך רכב) יכול להיות כבסיס עתידי לפרויקט, אבל חייב להיות כשיר לנסיעה מידית ואמין בצורה סבירה, ווספה באה בחשבון... מחפש רעיונות ומועמדים לתפקיד (וכן עכשיו אני אוכל את הלב שלא לקחתי את הווספה שהוצעה לי...ומברר לכם בקשר לרכבים שנמצאים שם....למי שדאג ששכחתי)-שוב הכי זול, הכי מהיר בפרוצדורה, בקיצור משימה בילתי אפשרית...בדיוק בשביל זה פניתי אליכם...הבמה שלכם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לוח יד שניה, תעשה חיפוש על רכבים במחיר של עד 2500 ש"ח, יש כאלה שנוסעים ואפילו עם טסט לכמה חודשים. קנה, סע עד שימות וזרוק את האוטו.

אופציות:

BX 87-89 יש הרבה מאלו וטובות.

דיהטסו שרייד 87

וולוו 740 88

אונו

סקודות מסחריות טנדרים

ועוד מספר דברים משעשעים. ממליץ בחום.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

דעתי האישית - אופנוע מוטוקרוס , משהו כמו 125-250 סמ"ק...

מצד שני , אני בן 17 :wink:

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
דעתי האישית - אופנוע מוטוקרוס , משהו כמו 125-250 סמ"ק...

מצד שני , אני בן 17 :wink:

אלכס.

כל אחד מתחיל מאיפשהו......אבל מוטוקרוס לא מתאים צריך להגיע יצוגי לעבודה.....

פורסם

יש לי חבר שקנה 309 ומאושר עד הגג (מצורף פדנט שהתחנן שגם הוא ישמור על הרכב כמו שוהא שמר עליו ,ועשה ברקסים בבוקר המכירה ).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

:arrow: רן- 'סתכל ימינה על הסימלון שלי...

גם יצוגי, גם 1100, גם צרפתי. וגם צריך לחזק באנדים כל שבוע.... :?

.....

אה ולא תוכל לחבר את הצ'קאלקה, מערכת החשמל תקרוס כנראה, אז פשוט תוציא את הראש מהחלון ותתחיל לצווח בזמן תפקיד. (בנשק קטלני 4 זה עבד....)

אבי .פ.

:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

קודם כל זאת הזדמנות לעשות קצת קילומטראז' באזור נס הרים...

אם להתייחס לרכבים שנמכרים בפחות מ-6,000 ש"ח:

הכי ייצוגי - פז'ו 405

הכי חסכוני - ג'אסטי, סוויפט, פיאסטה

הכי אמין - סובארו לאונה

איפשהו באמצע - רנו 5, פז'ו 205/309

תעשה חיפוש בלוח יד 2 על מחיר מקסימום שאתה מקציב, מוגבל לאזור ירושלים. מיין לפי מחיר יורד כדי לסנן רכבים ללא תג מחיר. תראה שיש כמה דברים מעניינים, כמו ZX שנת 94 עם טסט לשנה וקילומטראז' סביר רק ב-6,000 ש"ח.

פורסם

חברה, 6000 בחלומות הכי ורודים שלי....2000 גג.....לשנס מותניים להשחיז ראשים...לחשוב רחוק...אם זה היה כל כך קל לא הייתי מתיעץ....איפה כל הביאנקי 127 ווספות רנו 4 וחבריהם?

צריך מועמדים למחר....כולל זמן להעברת בעלות וביטוח.....

פורסם

אגב, ביצוגי התכוונתי לעצמי לא לרכב..... נסו לדמיין איך הייתי ניראה אחרי נסיעה מי-ם לבית שמש על מוטוקרוס לובש מדים....אבל בטח הייתי מוצא דרך קצרה יותר לשם........

פורסם

רן

אם וספה מעניינת אותך יש לך הזמנה בה"פ

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

בתקציב כזה נראה לי שרק דו"ג יכול להציל אותך. נסה באחת מהחנויות בתלפיות, אולי יוני אופנועים או סופר בייק. שמעתי שגם בבית צפאפא יש מוסך לאופנועים.

פורסם
חברה, 6000 בחלומות הכי ורודים שלי....2000 גג.....לשנס מותניים להשחיז ראשים...לחשוב רחוק...אם זה היה כל כך קל לא הייתי מתיעץ....איפה כל הביאנקי 127 ווספות רנו 4 וחבריהם?

צריך מועמדים למחר....כולל זמן להעברת בעלות וביטוח.....

סקודה פיבוריט 92 LS

כמדומני ראיתי מס' כאלו בלוח "קרטל" ואפילו 93 שנכנסות בתקציב.

under construction..

• תוכן חדש...