Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי אספנות ב18K יורו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמריקה ניתן למצוא הרבה פרארי 308 GTS/GTB במחירים סביב 20-25K דולר. לדעתי זו אחת הקניות המשתלמות ביותר שיש היום. גם קלאסיקה אמיתית, גם מחיר סביר. הבעיה רק שהטיפולים אח"כ עולים כמו האוטו...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

שמעתי שאין תקינה לפרארי בארץ, אך ייתכן ואני טועה כי יש פה אחת או שתיים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
נניח שיש לי כסף ואני מביא אחת כזו לארץ.

איפה אני מטפל בה ואיך? הרי לא מדובר על אוטו "רגיל".

זו אותה השאלה שיכולים לשאול אלו שייבאו לארץ מכוניות מסובכות כמו יגואר E-Type.

מכונאי טוב יכול לטפל בכל מכונית - צריך ספרות, וחלקים.

הנקודה הייחודית למכונית כמו פרארי היא עלות החלקים הגבוהה, גם בחו"ל. למשל - גוף של משאבת מים לפרארי V12 במחיר "צנוע" של 675$, או מכסה טיימינג שמאלי לטסטרוסה במחיר של 500$... כל זה כמובן לפני הובלה ומכס.

ואם כבר הזכירו קודם את ה-308, תראו כמה עולה גל זיזים אחד (ויש שם ארבעה...).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מוסיף עוד שפרארי הוא רכב מסובך, התמסורת מורכבת מאוד וגם ומערכת הדלק (3,4,5 וגם 6 קרבורטורים). צריך לקחת זאת בחשבון. חוץ מהחלקים שהם יקרים.

• תוכן חדש...