Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שניתן לראות בתמונות למטה, הגריל ראה ימים יפים יותר. הוא גם (בסבירות גבוהה מאוד) לא מקורי,

מה שאומר שה"גלים" גדולים מדי (איפה משמר המפרץ כשצריך אותם :razz: ) מה שמעוות את מסגרת הגריל שמסביב.

במקור הגריל צריך להיות עם גלים - אבל שחור. אני לא יודע מאיזה חומר, זה לא מאוד משנה כל עוד הוא יהיה

דק מספיק ובמידת גלים מתאימה. חשבתי על פלסטיק (עכשיו זה מאלומיניום או מתכת כלשהי אחרת), אבל

אין בעיה גם עם מתכת שתיצבע בשחור.

יש הצעות מי יכול לייצר דוגמא כזו? המידה הכללית לא חשובה מאוד, אוכל לחתוך אותה אצל הפחח אם יהיה צורך.

תודה מראש :smile:

תמונה מלמעלה

5158422.jpg

תמונת חתך. הגלים עקומים באופן לא אחיד וממילא לא מתאימים במידה...

5158419.jpg

פורסם

זה ניראה פח גלי של גגות, אתה יכול לנסות להשיג אחד כזה במקומות שמיתעסקים בפחים או בבניית גדרות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פח של גגות יהיה בעל גלים גדולים בהרבה משל המקורי.

יש לציין עבור מי שלא זוכר שלגאמין יש גריל אטום שמשמש לקישוט בלבד:המנוע כמו בפיאט 500 נמצא מאחור ומקורר אויר:http://www.mixe.demon.nl/gamine/gamine_brochure_germany.htm

ניר.

NIR .Y

פורסם

סתם רעיון:

מה דעתך להכין מסגרת בצורה של הגריל, ולרתך עליה מוטות ברזל, או רשת כמו גריל סטנדרטי, ואז לעשות לזה כרום. למרות שזה לא יהיה מקורי ואם אתה ממש חייב מקוריות אז זה לא יעבור תחרות בחו"ל, יכול להיות יפה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

רעיון נחמד (ואפילו ראיתי גאמין עם רשת מלפנים). אבל חוץ מזה שחשובה לי מאוד המקוריות, זה גם הרבה פחות יפה...

וניר צודק, ניסיתי אצל יצרני גגות אבל הם לא מתעסקים עם עבודה עדינה יחסית כזו. עוד רעיונות? :|

תודה לעונים.

פורסם
רעיון נחמד (ואפילו ראיתי גאמין עם רשת מלפנים). אבל חוץ מזה שחשובה לי מאוד המקוריות, זה גם הרבה פחות יפה...

וניר צודק, ניסיתי אצל יצרני גגות אבל הם לא מתעסקים עם עבודה עדינה יחסית כזו. עוד רעיונות? :neutral:

תודה לעונים.

תימצא את הסוג פח המתאים לך, תבקש איזה מטרXמטר, ותחתוך אותו בבית ע"י דרמל או משהו דומה

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הבחור מאוטו פח לא אמר לך ללכת למכופפי פחים ?

אני מאמין שהם יכולים לייצר לך חתיכה מרובעת עם דוגמת הכיפוף הזה ואותה תחתוך אח"כ לבד לצורה שאתה צריך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מניח שבבתי מלאכה שמתעסקים בכיפוף פחים יש סיכוי לייצר דבר כזה הבעיה היא בתבנית הדרושה לכיפוף מסוג זה.

אני הייתי עושה זאת כך:

מודד את קוטר הגל.

מוצא צינור ברזל בקוטר חיצוני זהה וצינור ברזל עם קוטר פנימי מעט גדול יותר כך שהצינורות ניכנסים אחד לשני בקלות.

עם דיסק לחתוך את הצינור הגדול לאורכו כך שתיווצר תבנית שלתוכה ניתן להטביע את הצינור הקטן.

לקחת פך ולשים בין הצינור הקטן לבין התבנית ולבצע את ההטבעה בעזרת מכבש.

אני מניח שלאחר כמה נסיונות ומדידות תמצא את הדרך לעשות זאת נכון.

כל זה הוא קשקוש מוחלט אם אתה מוצא פח גלי במידה הנכונה...

אלי

אלי

• תוכן חדש...