Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG בפרסומת ל-HOT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה mg של חבר מועדון שמגיע למפגשים, איני יודע אם הוא נכנס לפורום.

אגב איך הפרסומת? :wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

גם אני ראיתי,שנייה לפני שנכנסתי לאימון.

כל החבר'ה שמתאמנים איתי לא הבינו למה התלהבתי שראיתי את הפרסומת,ועוד יותר לא הבינו למה היה מרוח לי חיוך טיפשי כאשר צעקתי קובי קובי....:lol:

פורסם
גם אני ראיתי,שנייה לפני שנכנסתי לאימון.

כל החבר'ה שמתאמנים איתי לא הבינו למה התלהבתי שראיתי את הפרסומת,ועוד יותר לא הבינו למה היה מרוח לי חיוך טיפשי כאשר צעקתי קובי קובי....icon_lol.gif

שאלתי היא למה צעקת קובי..............

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

הלו - קובי כאן :wink: . לא צריך לצרוח את השם שלי באימון...

זו לא ה-MGB שלי.

היא כאמור של חבר מועדון שמגיע איתה מפעם לפעם למפגשי שישי. מודל 68, עברה שיפוץ עד הבורג האחרון, ממוזגת, עם מנוע משופר, נוסעת כמו טיל קטן, ובשימוש יום-יומי (!!!).

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
שאני רואה MG אדומה ופתוחה,אני רואה את האיש והזקן,האיש והכובע, האיש והסיגר. הלא הוא קובי מילוא.:wink:
האיש עם השיער הזהוב .

מי אם לא -קובי מילוא.

ירון מאיר

פורסם

מי אם לא -קובי מילוא.

אחלה סיסמת בחירות, אני מוכן להריץ את הקמפיין...

:wink:

ובנימה אופטימית זו, השירשור הזה ננעל ויעלם לו בתהום הנשייה.

קובי

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...