Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה אתם חושבים על המירוץ שהרגע הסתיים אבל ב-FIA בטוח לא חלמו על פתיחת עונה כזו .

כאשר האור האדום כבה בזינוק למירוץ בבחריין מיכאל שומאכר הרגיש במקום שהכי טבעי לו , ראשון .

אלונסו שראה רק אדום בעיניים החליט שזה עכשיו או לעולם לא ...זינק אגרסיבי , עקף את באטון בהונדה ולאחר מכן את מאסה והתמקם שני .

עכשיו זה היה ראש בראש , שני האלופים של שש השנים האחרונות . היחידים שהמס'-1 על המכונית שלהם היה שם .

אלונסו צמצם לאט לאט את הפער בינו לבין שומאכר והיה ברור שחניות התדלוק יעשו את ההבדל .

פרארי , שבשנים האחרונות טקטיקה היתה הצד החזק שלהם , כמעט באופן מוחלט , ספגו מהלומה בנשק שלהם .

רנו ניהלו נכון את חניות התדלוק והצמיגים , אלונסו קיבל עדכונים שוטפים בקשר מה לעשות ויצא ממש על האף האדום של שומאכר לאחר החנייה השנייה .

מיכאל עוד ניסה פעם אחת לתקוף אבל לא הצליח יותר מזה .

רייקונן , שאתמול כבר הספדנו אותו לאחר הכשל המכני במקלארן , זינק אחרון והצליח עם כמות דלק גדולה להגיע עד למקום השלישי ולהשאיר אותנו במחשבה מה היה קורה באם לא היה מזנק מהסוף...

באטון ומונטוייה סיפקו לנו שפע קרבות ועקיפות בין ההונדה ומקלארן .

לא הראו את זה בטלויזיה אבל תהיו בטוחים שאחד האנשים עם החיוך הגדול ביותר בפיטס היה פרנק וויליאמס .

לא רק תצוגה נהדרת של ניקו רוזברג בהופעה בתולית בפורמולה-1 אלא גם ובעיקר , שתי הוויליאמס-קוזוורט סיימו לפני ב.מ.וו-סאובר . ליותר מזה הוא לא יכול היה לצפות .

הפתיע לטובה לויזי האיטלקי עם ה-TORO ROSSO בקרבות יפים במאסף .

תוצאות-

1- אלונסו - רנו

2-מ.שומאכר - פרארי

3- רייקונן - מקלארן-מרצדס

4-באטון - הונדה

5- מונטוייה - מקלארן-מרצדס

6- וובר - וויליאמס-קוזוורט

7-רוזברג - וויליאמס-קוזוורט

8-קליין - רד-בול-פרארי .

שבוע הבא מלזיה

ועכשיו נשמע אתכם .

דובי

XPB_09JQPZ50OWQ7WG0XDEUBK-2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני חייב באמת להגיד שההצגה של המירוץ הזה הייתה רייקונד בלי כל ספק !

אחרי אתמול שהייתי בטוח ששוב עוד עונה הקבוצה "שלי" (מקלארן) לא תהיה בעיניינים , אבל הנה בא רייקונד

והצליח לתפוס מקום על הפודיום.

אפילו לי יש פתאום ניצוץ של תיקווה שאולי הוא יצליח השנה להוות יריב ראוי לאלונסו ושומי.

לגבי הקרב אלונסו את שומאכר , הספרדי (או יותר נכון הקבוצה שלו ...) ממשיכים את היכולת המעולה מעונה שעברה,

בלי כל ספק פשוט תענוג לראות אותו נוהג, ואת כל הקבוצה שלו מתפקדת (ממש כמו בימים הטובים של הקינן ומקלארן ...)

סה"כ אחלה מירוץ לפתיחה של העונה , שממש משאיר טעם לעוד .....

נ.ב

אחרי אתמול ציפית מהברזילאי החדש של פרארי שיראה את מה שיש לו - ולא ממש ראיתי ... וחבל !

פורסם

אין מילה חוץ מ - מדהים !

תענוג . פשוט תענוג .

אמנם לא ראיתי כמה שנים טובות את ה F1 כי זה היה משעמם פשוט . אין אפשרות אחרת לתאר את המירוצים .

והיום , כמעט גמרתי . רק כמעט .

הרבה עקיפות , קרבות יפים , צלילות מטורפות .

זה הגיע למצב שאני סופר את השניות בכל עצירה וכו'...

ואיך , איך שרציתי ששומאכר יצלול לאלונסו !!!!

אוי כמה שרציתי שאחרי העצירה בפיטס שומאכר יגיע ראשון לקו הלבן אבל בעשירית השנייה אלונסו הקדים אותו והצליח לסגור לו את הפנייה כאשר הוא הוא נכנס מהפנימי לחיצוני ובכך לא משאיר הרבה לשומאכר מלבד להרפות קצת מהגז...

מה שכן , היה בי טיפת שמחה כי הייתי בטוח ששומאכר יתקיף את הספרדי הצעיר אך לצערי התבדתי . הילדון הזה יודע לנהוג . ( הוא לא סתם אלוף העולם :roll: )

מה עוד שמתי לב , שרנו מאיצה בנמוכות טיפה מהר יותר ואילו בסגירה הפרארי טיפה חזקה יותר , או שצמיגי הרנו עדיפים באחיזה בפניות החדות יותר .

אפשר היה לראות את שומאכר מנסה לשלב בפניות החדות טיפה גז כדי לשמור על סיבובי מנוע גבוהים יותר... בניסיון לצמצם על אלונסו אך זה גם לא הצליח . בכל פנייה צמודה רואים איך הרנו בורחת למרות צלילה מאוחרת יותר של שומאכר .

למה אין מסלול בארץ ? כוסאמק ! אני רוצה להתחרות !

הגעתי למצב שאני צועק לנהגים לצלול... ( שזה קצת מוזר , אין כאן שום בריכה בכלל ומה קשור בריכה לנהיגה ? )

ד"א , מומלץ תוך כדי הצפייה לאכול לחמנייה עם שניצל . טעים .

למי שקצת למד בחיים שלו על קווי נהיגה וכו' , אז המצלמה מלמעלה עשתה לו רק טוב . בכל פעם שהראו את המכוניות נכנסות לפניות מלמעלה ורואים אותם נצמדים לימני ואז לשמאלי ואז לימני ואז לשמאלי ואז... מדהים . אין מילה אחרת .

לא יודע מה היה פעם , משעמם , מרדים , מתסכל . היום היה מירוץ בן זונה . ואני מתבטא יפה הפעם .

יש לי הרגשה שהיום לאחר כחצי שנה שלא עליתי על קארט , אני אלך לעבודה עם הנעלי נהיגה והכפפות . ( עליתי על קארט , אבל רק לשם הדגמה של קווים נכונים או למטרת היכרות של חברים עם הצמיגים... :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דבר ראשון רייקונן ולא רייקונד...

לגבי רייקונן ומקלארן .

חשוב לזכור שבעונה הקודמת לא היה ספק שהוא הנהג המהיר ביותר ומקלארן היא המכונית המהירה ביותר באליפות אלא מה..? אמינות היא גם חלק מהמשחק והיו מספר פעמים בעונה שעברה שהרסו לרייקונן את האליפות .

השנה , במקצע הדירוג של בחריין כבר הספקנו לראות שוב בעיות אמינות ממקלארן כאשר הכנף האחורית קרסה , המתלה לא עמד בלחץ .

אני אומר שוב - נותר לנו רק לחשוב ולחלום מה היה קורה אם רייקונן היה משיג זמן בדירוג שהיה מאפשר לו לזנק בקדמת הגריד...

לגבי הקרב בין מיכאל שומאכר ופרננדו אלונסו .

אני חושב שלמרות העליונות הסופית של אלונסו ורנו , הם די היו שקולים בסיכום הכללי .

אלונסו אמנם ניצל נכון יותר את החניות שלו ולכן גם יצא לפני מיכאל בחנייה השנייה שלו , לא בטוח בכלל שהוא היה מצליח לעקוף אותו באופן ישיר על המסלול .

חכמים ממני אמרו כבר שדבר אחד זה להגיע אל הנהג שלפניך , אבל עקוף אותו זה ממש דבר אחר .

דובי

l_YY8P1275-2.jpg

r_2006-03-12T133729-3.jpg

פורסם

קודם כל גם אני מאוד נהנתי מהמירוץ.

אומרים שזו תיהיה העונה האחרונה של מיכאל (אני אומר שאם הוא לא אלוף השנה הואחוזר גם שנה הבאה)

והזכירו כמה פעמים את הגיל שלו, ורציתי לישאול איך הגיל משפיע על משהו שאת אתה עושה טוב כבר כימעט 20 שנה

ואת כל עושה המכונית, המהנדסים,ואפילו המתדלקים והמחליפי צמיגים שלא הלך להם הפעם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

החוזה של מיכאל שומאכר מסתיים בפרארי בסוף העונה הנוכחית .

לוקה מונטזומלו , הבעל בית של פרארי , כבר הצהיר כי כל עוד שומאכר רוצה לנהוג בפרארי הכסא שמור לו .

ידוע שפרארי מחפשים אלטרנטיבות ל-2007 ויש הרבה שמועות - רייקונן , ולנטינו רוסי ועוד.

פליפה מאסה חתום רק לעונה הנוכחית .

לגבי השפעת הגיל על הנהיגה .

אין הרבה מה לעשות הגיל תמיד יעשה את שלו . ההשפעה תהיה ניכרת בזה שדברים ששומאכר היה עושה פעם יותר בקלות , היום הוא צריך להתאמץ בשבילם יותר .

פעם הוא היה צריך להתאמן בחדר כושר 4 שעות , היום הוא יצטרך בשביל אותו הכושר להתאמן קצת יותר .

ושוב , אלו דברים בהגזמה בכוונה , בכדי להמחיש .

r_2006-03-12T140520-3.jpg

פורסם

לא מאמין שפיספספתי את זה.. לא מאמין :(

מזל שיש את האינטרנט, אני מוריד ברגעים אלו את המירוץ, ולפי התיאורים של דובי ויאשה, אני סופר את השניות עד שזה יסיים...

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אהלן דובי.. שמח שלקחת את המושכות בפורום הזה..

בכל אופן לגביי שומאכר, אני לא חושב שהתעוזה שלו פחתה או שהוא בכושר פחות טוב. מההערצה רבת השנים כלפיי העוף הנדיר הזה , אילולא היה חש בנוח להתחרות ברמה הגבוהה ביותר , סמוך עליו שהיה תולה את הסרבל וכו. מה שכן, יכול להיות שהוא מעט יותר שקול היום בגיל 37.

את היכולת הבלתי-רגילה שלו הוכיח לא מעט פעמים , 6 אליפויות , לא מספיק? נוסיף לזה את הצד הכלכלי , נדמה לי שהוא מוערך בכ 45 מיליון דולר נטו הכנסות לכיס בשנה, ותקבל שומאכר שלא ממש "מת" להרוג את עצמו על המסלול. תחרותי הוא תמיד יהיה אבל יש לי תחושה שהוא מסתכל על הדברים טיפה אחרת היום.. טיפה.

בכל מקרה תהיה עונה מענינת.. מה יהיה אלוף? לדעתי שומאכר. באופן אישי? הייתי רוצה לראות את ראייקונן עם מירב הנצחונות בסיום העונה. אבל כמו שמקלארן נראית כרגע, אני אסתפק בשומי...

ודבר נוסף, אתם חייבים להודות שלראות את רוזברג ג'וניור על המסלול זה גרנדה-התרפקות על העבר..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

הרגע סיימתי לצפות במירוץ, פשוט מדהים.

הסיבוב ואיבוד השליטה של מאסה בעיקול הראשון, כשהוא כמעט לקח איתו את אלאנזו הקפיץ אותי מהכיסא, והעקיפה המדהימה של אלאנזו ישר מה-Pit.. פשוט תענוג לעיינים.

כל מי שהפסיד את המירוץ או רוצה לצפות בו שוב מוזמן לייצור קשר בהודעה פרטית, אשמח לעזור לו להשיג אותו.

פורסם

גיבור המירוץ לדעתי הוא ללא ספק קימי רייקונן.

הבחור זינק מהמקום ה-22 אחרי תאונה שהייתה יכולה להגמר רע מאוד במבחני הדירוג וסיים על הפודיום!

מ-ד-ה-י-ם!!!

מוטי

פורסם

לא יודע מה אתכם ,אבל אני כבר שנים מת על באטון...הבחור פשוט מדהים...עם מכוניות די מעפנות הוא הצליח לסיים רוב העונות במקומות גבוהים מאד. אני רק מחכה לרגע שהוא יעבור לפרארי או מקלרן ואז באמת יתן פייט על האליפות.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
גיבור המירוץ לדעתי הוא ללא ספק קימי רייקונן.

הבחור זינק מהמקום ה-22 אחרי תאונה שהייתה יכולה להגמר רע מאוד במבחני הדירוג וסיים על הפודיום!

מ-ד-ה-י-ם!!!

מוטי

מסכים.

אני לא מבין מדוע השדרנים הכתירו דווקא את רוסנברג בתור גיבור המירוץ, מאוד מוזר לדעתי.

פורסם

אף אחד לא ציפה מרוקי במירוץ הראשון שלו לתת הצגה בסגנון שרוזברג JR נתן , בעוד שקימי הוא בעל יכולת מוכחת ועשה את התרגיל הזה (בעקבות האמינות המופלאה של מקלארן מרצדס) גם בעונה שעברה.

פורסם

רייקונן ממש לא גיבור לדעתי .

הוא עשה את הדבר הכי טבעי וברור מבחינתו , ללחוץ עד הסוף והכי טוב שאפשר .

הרי לכולם היה ברור עוד קודם שרייקונן נהג מהיר ושהמקלארן מהירה מאד .

כל מה שקימי רייקונן היה צריך לעשות זה להיזהר מתאונות או דברים לא צפויים , לנצל את כמות הדלק שיש לו במקלארן וחנייה אחת בלבד ולהגיע עד לאן שהגיע .

אני חוזר שוב על מה שכתבתי כאן כבר קודם .

נשאר לנו רק לדמיין מה היה קורה באם רייקונן היה מזנק מעמדה הרבה יותר קדמית .

בהתחשב במהירות שלו , הרי הוא היה משאיר אבק בחרייני לאלונסו ושומאכר..או שלא....?

פורסם

מישהו שם לב כמה עצירות היו לסאטו???

לא קצת מוגזם? אני חושב שהבחור טעה וחשב שהוא בטיול שנתי...

• תוכן חדש...