Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש עוד 6 ימים למכירה הזו, המחיר יעלה עוד המון.

לא בדיוק המון.

אני עוקב אחרי הדגם הזה בקביעות. רכבים משופצים מגיעים עד כ 2,000/2,700$ ב e-buy.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

א. בניגוד לטענת המוכר, היא כנראה לא שנת 1969.

ב. היא תימכר, במקרה הטוב, ב 200$. יש סיכוי סביר שאפילו את ה- 99$ המבוקשים הוא לא יקבל עליה. בארה"ב יש מספיק ודי מכוניות כאלה, במצב טוב יותר, שמחליפות ידיים תמורות מאות בודדות של דולרים.

פורסם

מי יכול לשפוך קצת אור לגבי עלות הרפתקאה כזאת, להעלות רכב דומה על שבילי הארץ?

במסגרת ההכירות המצומצמת עם סיפור יבוא הרכב, וממה שקראתי בפורום לדעתי עלות יבוא רכב או אופנוע במצב טוב תהיה משתלמת יותר מנסיון לאתר אחד כזה בארץ ולשפץ. האומנם?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מי יכול לשפוך קצת אור לגבי עלות הרפתקאה כזאת, להעלות רכב דומה על שבילי הארץ?

במסגרת ההכירות המצומצמת עם סיפור יבוא הרכב, וממה שקראתי בפורום לדעתי עלות יבוא רכב או אופנוע במצב טוב תהיה משתלמת יותר מנסיון לאתר אחד כזה בארץ ולשפץ. האומנם?-רן

הובלה מארה"ב, 1500-2000 ירוקים (תלוי במידת הפדנטיות שלך). אח"כ צריך לשאול בשרשור המתאים כמה המחירון של הרכב בקראוס. אני מאמין שהרכב יוערך ברמה של 5 וחצי, מזה תצטרך להוסיף 140% כי הרכב לא מיוצר במדינה שממנה הוא מיובא. אח"כ יש עוד תוספות של כמה מאות פה ושם שפירוט עליהם תוכל לקרוא בכתבה המפורטת של נמרוד רחמימוב. לסיום אל תשכח להוסיף לחשבון הכולל גם את ה-200 דולר שתשלם לבחור בארה"ב.

אני מעריך שב-20K ש"ח הרכב נוסע פה בארץ ...

והכי חשוב, בהצלחה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תתעוררו - ראשית בארה"ב הפיאטים לא נחשבים מבוקשים, ולפיכך מחיריהם הנמוכים כך שממילא במצבו הנוכחי יותר מ-300-400 דולר הוא לא היה מקבל, גם אם הוא היה ראוי להעלאה על הכביש.

וכאן הגענו לחלק החשוב באמת - המדובר ב"PARTS CAR" בלבד אשר לא ניתן להעלותה, ככל הנראה, על הכביש בארצנו הקטנטונת וככל הנראה גם בארה"ב זה לא יהיה פשוט. לפיכך, אם המחיר יגיע ל-200$ זה יהיה טוב...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני מעריך שב-20K ש"ח הרכב נוסע פה בארץ ...

והכי חשוב, בהצלחה !!!

במחיר הזה הוא עוד לא נוסע...הוא פה והוא עדיין הגרוטאה שהוא כיום.... :roll:

מי אמר הורדת מיסי ייבוא? מי? מי? :-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מי אמר הורדת מיסי ייבוא? מי? מי? :-D

לדבר כולנו אוהבים, וכבר דיברנו ואמרנו.

מעשים יבואו כשיחזור המנדט.

משכנתא זה קל

פורסם
מעשים יבואו כשיחזור המנדט.

אין דבר שאני מייחל לו יותר מאשר חזרת המנדט... סוף סוף נוכל לנהוג ברכבים בעלי הגה בצד הנכון...

ואז יתחיל הסיפור הידוע:

מכירת כלייה, ריאה וקרנית לכל המרבה במחיר...וייבוא חלום ילדות במחיר שווה לכל רפש

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...