Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר חנתה כמה שנים ברמת השרון קפרי שהיתה שייכת לבחור שרצה עליה בערך 25 אלף והאוטו עם מנוע וגיר מפורקים ומצב סביר לשיפוץ,

לפני כמה חודשים אני מסתובב עם הקפרי בראש העין ועוצר אותי בחור שאומר לי שיש עוד אחת כזו בעיר ברחוב מסויים, אני כרגיל לא מאמין לו אבל הולך לבדוק את העניין, כמה פעמים עברתי ברחוב הזה ולא ראיתי כלום כיוון שרוב הבתים לא ניתן לראות מה יש מאחוריהם בגלל גדרות והשערים,

אתמול אני עובר שוב ברחוב ואיך שאני עובר ליד בית מסויים ניפתחה דלת של חצר ואני קולט קפרי אדומה חונה שם, עצרתי מייד והתחלתי לדבר עם הבעלים, זיהיתי מייד את הקפרי הזו שעמדה ברמת השרון, דיברנו על האוטו הזה והיסתבר שהמנוע שהיה מותקן באוטו הוא מנוע קוזי משופר עם גיר בהתאם מה שמסביר את הצמיגים הרחבים ההגה ספורט והלוקרים של המכסה מנוע,

בקיצור מצבו של האוטו גרוע ביותר מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו ברמת השרון, שמשת צד נהג ושימשה אחורית שבורות בנוסף לתוספות של ריקבונות, המנוע והגיר נימכרו כבר ומה שנישאר זה הרכב ללא שום דבר מתחת למכסה מנוע ממש כלום אפילו הבוסטר והרדיאטור פורקו.

הבעלים של הבית הוא אח של הבעלים של האוטו והוא אמר לי שעדיין הוא דורש הרבה כסף.

הרכב במצבו הנוכחי לא שווה יותר מ-500 ש"ח וממש חבל.

הנה תמונות של הרכב כשעמד ברמת השרון.

אופיר

May28108.JPG

May28110.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אופיר האם תמורת 500 שקל הוא נוכן להעביר אותו לרשותך?

והאם אתה מעוניין ברכב ללא מנוע וללא תיבת הילוכים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תמורת 500 שקל הייתי לוקח את האוטו וגם מנקה לו את הבית אחר כך...:wink:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
הבעלים של הבית הוא אח של הבעלים של האוטו והוא אמר לי שעדיין הוא דורש הרבה כסף.

הרכב במצבו הנוכחי לא שווה יותר מ-500 ש"ח וממש חבל.

אופיר

מקווה שזה עוזר במשהו...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...