Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיול לבוסתן הגליל

הטיול לחברי מועדון החמש!

ניתן להגיע מחופשים

:bday:

ב- 11 במרס נצא לטיול בוסתן הגליל.

סיור ב"שביל האומנות" עם ניחוח של פעם,

סיור בבתי אומנים שם ניתן לחזות בבובות הידועות של פסיה ,באומנות שמיכות הטלאים המיוחדות וסיור במסלול ההיסטורי המוביל לים.

בשעות הצוהריים (14:00) נמשיך לראש הנקרה ונערוך שם פיקניק בחיק הטבע. מפה באתר הבא:

http://map.walla.co.il/ts.cgi

פיזור משוער- 16:00

יציאה מתוכננת ב-10:00 תחנת פז בחיפה, לב המפרץ, לכיוון עכו.

למגיעים מהמרכז: יציאה ב- 09:00 מצומת הסירה בהרצליה דרך יקנעם, צומתיגור, והגעה לצומת לב המפרץ עד 10:00 .

אחראי לשיירה בצפון-משה שטיין , במרכז- זמי לוין.

לבירורים- משה- 0523706345

זמי- 0523968125

טיול מהנה ופורים שמח!

מסמדר- מזכירות המועדון.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

למידע נוסף על הסיור מפנה משה שטיין לאתר הבא-

http://www.nrg.co.il/online/14/ART1/052/658.html.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

איפה אתם מתכוונים לעשות פיקניק באיזור ראש הנקרא?אם יורשה לי לשאול.

למיטב ידעתי בראש הנקרה המקום יהיה תפוס בשעה שכזאת,וגם החורשה בלימן בכניסה לחוף בצת,

וחומה ומגדל בחניתה גם אותו סיפור...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

היי

בשבת צפוי מזג אויר אידאלי ,

למעוניינים ,נמשיך אחרי בוסתן הגליל לכביש החדש עד ראש הניקרה ( צמוד לים עד הניקרות )

וגם נבצע שם חניה לצהרים .

שבת שלום

סעו בזהירות

משה

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

הכביש החדש עדיין לא נסלל,

הכביש הקרוב ביותר שמותר לנסוע צמוד לים מתחיל מגשר הזיו(אלי אביבי),"הפטרול" מנהריה נסגר לתנועה ומשמש לרכב בטחון בלבד.

לגבי מקום לעצירה,בחוף בצת ישנה חניית כורכר שעכשיו היא לא הכי בשימוש(אין מתרחצים),כך שתוכלו להתמקם בה.

אני אהיה בקרבת מקום כך שאם תצטרכו עזרה אז בכייף.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הטיול היום היה נחמד מאוד הגיעו כעשרים רכבים משנת 1947 (רובר שחור) ועד 1978 (שברולט מונטה קרלו אדום). התקבלנו במקום באירוח יפה .

כל הכבוד למארגנים.

שלמה דן גדרון

פורסם

היה מרשים מאוד.

גררתי את ההורים, שטרחו להסביר לי בדיוק איזה מהרכבים היה להם פעם, ואיזה היה לדוד זאב, ואיזה לדוד יהושע וכן הלאה.

אבא שלי גם נתקף קנאה קלה וכמעט צלצל לגרר כדי שיביא את הלוטוס שחנתה לה בבטחה 5 דקות ממקום האירוע, על מנת שגם אנחנו נוכל להשוויץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חמש דקות ממקום הארוע?

למה היא נמצאת בעכו\נהריה או בכלל בבוסתן?

פורסם

היא בילתה 6.5 שנים בבוסתן הגליל בתוך לול. עכשיו היא שמורה ומוגנת בבית של ההורים שלי בצפון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי,

להלן מספר תמונות מהדרך היפה ,ומהאירוע- באדיבות שלומי

כתבה על הטיול בהמשך , באתר החדש.

שבת שלום

IMG_6349.JPG

IMG_6360.JPG

IMG_6369.JPG

IMG_6370.JPG

IMG_6371.JPG

IMG_6374.JPG

Morris- Motoring in a BIG way...economically