Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכם..אני מנסה להשיג מנוע קוסוורת לסיירה "החדשה" שלי מישהו יודע איך אני יכול להשיג מנוע וחלקים או אולי יבוא אישי עם ניתן לעשות ואיך? מוכן לתגובות!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי לכם..אני מנסה להשיג מנוע קוסוורת לסיירה "החדשה" שלי מישהו יודע איך אני יכול להשיג מנוע וחלקים או אולי יבוא אישי עם ניתן לעשות ואיך? מוכן לתגובות!

אתה בטוח שאתה מוכן???

בפיצוציה פה ליד הבית שלי מוכרים קוזי על ימין ועל שמאל ...

סתם מעניין אותי, כמה כסף אתה מקציב ל"פרויקט" הזה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

התקציב שלי בערך ה30000 שקל אני יודע שזה השקעה ואני יודע למה אני ניכנס אבל ביננו זה שווה את זה השאלה מה אני יכול להשיג במחיר הזה [חלקים] או אולי אפשר לייבא מנוע וחלקים לזה אין לי תשובות. אגב תודה לכם על התגובות!!

פורסם

מנועים שמוצאים מפרוק באנגליה דרך האינטרנט זה מנוע נבלה. הביקוש למנועים האלה אדיר, ועוד לפני שהמנוע מפורק מהאוטו כבר יש מישהו שמגיע לפרוקיה ושם כ- 500 פאונד "על החשבון" כדי להבטיח שלא יבוא מישהו ויחטוף לו אותו.

30 אלף ש"ח יספיקו לרכישה של כשליש מהחלקים לדעתי....עדיין לא התחלנו לדבר על עבודה.

כמובן יש הבדל אדיר גם במחירים בין סוגי המנועים, מתלים (2WD או 4WD) וכו'...תלוי גם מה מצב המנוע ואיזה stage הוא (האנגלים עובדים מסודר לפי סטייג'ים, לא כמו בארץ שדוחפים טורבו ענק ומתפללים).

בקיצור לא עושים את זה דרך האינטרנט, יש אנשים בארץ שמתעסקים בתחום הקוזי, אבל כדאי שתבין למה את נכנס, עם 30 אלף ש"ח אתה לא תבנה אפילו רבע אוטו.

מבחינת כסף, הרבה יותר זול לרכוש, לתחזק ולשפר אימפרזה טורבו. למצוא חלקים לקוזי מהארץ זה סרט טורקי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תמיד אפשר לשפר מנועי 2000 פינטו....יש הרבה פרוייקטים והרבה מידע ברשת.

זה לא קוזי אבל בכל זאת.

לדעתי לא צריך ישר לקפוץ כל כך גבוה

פורסם

מה אתה ממליץ? לבנות טורבו על המנוע הקיים ?

בזבוז כסף אם יש לך באמת תוכניות לעתיד...מנוע קוזי הוא מנוע מאוד חזק ועמיד, בניה מקצועית על המנוע הקיים תעלה בסופו של דבר אותו סכום.

פורסם

לפני שחושבים על המאמץ,בארץ הקודש זה יהיה חוקי בכלל?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

when i was checking what engine you can put in your car, the way to see if it is legal is to check what was imported and sold in Israel for that model

therefore, if they sold a 3 litre sierra engine then you can put one of them in your sierra needs approval from the importer)

regarding legality of putting a turbo in the current car, from what i heard, as long as the increase of power is no more than 15% then it is legal

Yes officer thats an aircon unit,

it looks like a turbo but only gives 14.9% extra ooomf

(ahem, cough splutter)

פורסם

גרשון אני מדבר על סדר גודל שונה של כוח.( ועדיין זה הרבה יותר זול כי יש את זה זמין והערך ההתחלתי נמוך )

וכמו שאמרו מעלי 2 ליטר הזרקה של סקורפיו ( וגם קרבורטור ) זאת אופציה מעולה למנוע חזק עד רמה מסויימת.

הכל תלוי כמה עושים לבד וכמה אצל בעל מקצוע.

הפרוייקט קוזי על האסקוט שפורסם פה לא מזמן התחיל באסקורט עם מנוע 2 ליטר משופר.

פורסם

אפשר גם לקדוח את הדיזות בפיאסטה 900 סמ"ק ולדמיין שאתה קורע את האספלט, הבחור פה שאל על קוזי ועל זה עניתי.

לדעתי ב-30 אלף ש"ח בשום פנים ואופן לא מתחילים פרוייקט כזה, חבל על הכסף שילך לפח.

אומנם זה מבאס אבל אנחנו חיים בישראל וזה המצב פה.

ולמי ששאל על חוקיות:

לבחור יש סיירה גיאה, עליה ניתן לאשר מנוע קוזוורט' בצורה חוקית.

בניית טורבו על מנוע אטמוספרי לא חוקי.

פורסם

הדבר העיקרי שכחתם, בוא ניצעד ביחד לעולם הדמיון.....והינה אנו ב"אוטופיה" ניתן לשים שם כל מנוע ברכב ולעבור איתו טסט....משם נגיע עם הרכב דרך העיירה הציורית....הישר למסלול המרוצים, בנצי שלנו (אחרי שעבר קורס נהיגת מרוצים, מתקדם) משתתף כבר במקצה האחרון לעונה, כשהוא מדורג במקום הראשון... הספונסר שלו (שעוני סייקו) ממתין במתח לקבלת הגרלת הזינוק...החשש היחידי של המכונאיים הוא מרגע הזינוק, לבנצי נטיה טיבעית לפרפר גלגלים, דבר שמקזז לו כמה מאיות השניה בזינוק....הלחץ ביציעים גובר, דגלי ישראל מתנופפים ברוח... ושאגות של הקהל הנילהב גוברות על רעש המנועים...ואז...יאלללה להיתעורר מהחלום...וללכת לסדר את הנורה באור ברקס האחורי, כבר יומיים היא שרופה ואתה מחפש תירוצים לדחות את התיקון....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...