Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את התנאים להתמודדות איני יודעת, אבל ידוע לי שאדם אשר תקופת חברותו במועדון החמש בעת הבחירות קטנה מ-6 חודשים, אינו יכול לבחור.

למה?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היי! למכוניות ג'ינג'יות מותר ולבחורות אסור? מקומם...

פורסם

צחוקים צחוקים, אבל חבר'ה - באמת. למה אני, בתוך חברת מועדון טריה לא יכולה לבחור?

כמובן שאני נותנת את עצמי בתור דוגמה אבל מייצגת מספר חברים חדשים אשר גם אותם השאלה מעניינת...

פורסם
אני בעד מתן זכויות יתר לג'ינג'ים/ג'ינג'יות !!!

טוב כל אחד והסטיות שלו, תאשימו אותי? :twisted::silly:

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

כמעט צדקת.

כדי שלא יוכנסו חברים לרגע שיצאו אחר כך ובנתיים יבחרו מישהו או מישהי באופן מאורגן. הנוהל הזה קיים כמעט בכל האירגונים בהם יש בחירות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מצד אחד יש בזה מן ההגיון, אבל מצד שני זה חוסם את אלו שכן רוצים להשפיע במטרה להשאר בארגון

פורסם

את זה ידעתי גם בלי שתגיד לי - הכוונה בפתיחת ההודעה הייתה לברר למה אני צריכה לחכות שנה.

פורסם
את זה ידעתי גם בלי שתגיד לי - הכוונה בפתיחת ההודעה הייתה לברר למה אני צריכה לחכות שנה.

גם את זה ידעתי מבלי שתגידי לי.

עניתי ישירות לתהיה שלך: "מצד אחד יש בזה מן ההגיון, אבל מצד שני זה חוסם את אלו שכן רוצים להשפיע במטרה להשאר בארגון"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מצד אחד יש בזה מן ההגיון, אבל מצד שני זה חוסם את אלו שכן רוצים להשפיע במטרה להשאר בארגון

בקר טוב.

גם בבחירות לעיריות יש סייג של תקופת מגורים מינימלית ביישוב, וגם בגופים אחרים יש התניות שונות.

הרעיון הוא, שאדם שמצביע, צריך להכיר את המערכת אשר בבחירות שלה הוא משתתף.

הצגת דוגמא קיצונית: מישהוא נרשם למועדון יום לפני הבחירות, ואיננו פעיל בפורום, ולא קרא אף פעם את האבטומוביל והקלאסיקון וכו', האם נראה לך הגיוני שיידע עבור מי ומה להצביע? ברור שלא.

את לוקחת את המקרה הפרטי שלך, (ואת באמת בעניינים), ומשליכה ממנו על כולם?

החוק (או התקנון) נוצרו עבור הכלל, ולא עבור חריג כזה או אחר.

אז, אם חיכינו שנים עד שתרשמי - חכי נא חודשים עד שתצביעי . . . :lol:

יום טוב, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...