Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נא להכיר- אנני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועיים שהיא אצלי, וחוסר זמן כרוני, סוף-סוף היא מקבלת שירשור היכרות רישמי.

אז נא להכיר- אנני.

אנני היא שברולט אימפלה שנת 79, יד שישית, מנוע 4100 (4095 ליתר דיוק) שש צילינדר טורי.

מצאתי אותה ברחובות, היא עמדה כחצי שנה ללא תנועה, וללא טסט.

השארתי פתק ראשון על האוטו, ללא תשובה. השארתי פתק שני, ללא תשובה.

ואיך שאני בא להיתקשר לחבר שגר באיזור, שישים עוד פתק, אני מקבל שיחת טלפון:

-שלום, זה בקשר לאוטו.

חשבתי שהוא מתקשר בקשר למכירה של רני, שבגלל שהיא עברה תאונה, לא היה אקטואלי.

עניתי: לא אקטואלי.

הוא אמר: אתה יודע על איזה אוטו מדובר?

חשבתי שהוא מדבר על רני

- כן, הרנו. לא?

- לא. השברולט מרחובות.

-אההה....(אתם יכולים לתאר לעצמכם את ההתרגשות... ;-) )

במשך כמה דקות דיברנו על האוטו... וכששאלתי האם היא למכירה, הוא אמר שלא, שזה אוטו מאוד אהוב והוא לא מוכן מכור אותו... :x

התבאסתי תחת...

אבל המשכתי לדבר איתו עוד כמה דקות

המחיר שהוא התחיל איתו היה די גבוהה

אב הוא התברר כבן אדם נחמד ביותר.

אז בסוף סגרתי איתו ע מחיר, וקבעתי איתו במקום לבוא לראות את האוטו.

השיחה הסתכמה בחצי שעה, והפסדתי מכרז באיביי בגללו, אבל זה השתלם...

באתי לראות את האוטו באור יום. ודי התבאסתי למראית מצבה שהיה די עגום. חורי חלודה מכסה תא מטען, ומעט מאוד חלודה שטחית בצידי הרכב. גג הסקאי כבר לא מה שהיה פעם, ואין לי מושג מה מצבו של הגג עצמו (אני מפד ממה שאני עלול לגלות מתחת לסקאי, אז אני לא מוריד אותו עדיין). פנים הרכב היה כולו מלא עטיפות של חטיפים, קופסאות סיגריות ומה לא, הדיפונים לא במצב מי-יודע-מה טוב, כנ"ל הריפוד על המושבים, והדש בורד. שטיח הרצפה גמור, וגם הגג. חורי החלודה בריצפה גם לא עודדו אותי. לא התייאשתי, והמשתי לבדוק את האוטו. הגיע תור המנוע, שאחר שישה חודשי עמידה, הניע מפעם שניה :shock: כשהגיע הזמן למשא ומתן משה התברר הבן אדם נחמד מאוד (כבר אמרתי את זה :wink: )והבטיח לעזור עם כל חלק שאני אצטרך. נתתי לו סכום לחשוב עליו, ונתתי לו זמן לחשוב על זה.

ממצאים סופיים: בגדול מצבה מוגדר יציב.

כעבור שבוע הוא חזר עליי עם תשובה חיובית, באותו היום התחלתי לארגן את כל המסמכים שצריך, ובאותו השבוע אנני כבר הייתה בביתה החדש :smilecolr

ובאותו היום גם באתי איתה מפגש. (מי שלא ראה- הפסיד :wink:)

ואגב מפגש, הפונטיאק לה מאן הכחולה קבריולט שייכת לחבר קרוב של משה.

בגלל שאין לי כבר כח לכתוב יותר, אני ישאיר אתכם עם התמונות.

אם יש שאלות, אני פה.

תודה רבה למשה שהתקשה מאוד להיפרד מהאוטו.

פרונט.JPG

פרונטצד.JPG

בק.JPG

בקצד.JPG

סמל.JPG

צד.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה התכוניות ל ספינה?

V8 ?

LOW RIDER?

PIMP CAR ??

משהו?!........................................................................................................

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

האם זו השבי ששימשה מחסן ברח' אייזנברג ברחובות ? אם כן, אז היא עמדה שם כמה שנים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
מה התכוניות ל ספינה?

V8 ?

LOW RIDER?

PIMP CAR ??

משהו?!........................................................................................................

למה קובי למה?....מנוע קטן חסכוני של היוגו אולי....שאפשר יהיה להיכנס לתחנת הדלק בלי לפחד....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
האם זו השבי ששימשה מחסן ברח' אייזנברג ברחובות ? אם כן, אז היא עמדה שם כמה שנים.
לא... היא עמדה בשדרות ח"ן

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

גם את זאת אני זוכר.

אגב, עמדה שנים נובה או אומגה ברח' הנשיא הראשון, ויום אחד היא הגיע למגרש של העירייה בפארק המדע, ויום אחד היא נעלמה (כנראה נגרסה).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

דימה - מאברוכ?! :wink:

זה רק נראה לי או שמישהו "הרחיב את החיוך" לסקאיי שלך?

בכל מקרה, חבל שהתחפפתי מהר ביום שישי, מקווה לראות אותה בשבוע הבא.

מזל טוב!

נ.ב: ספסל קדמי אחוד זו המצאה גאונית!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אחלה של פרוייקט יהיה כאן, רואים את זה.

אם אפשר לדעת מה סדר גודל של רכישת רכב כזה, אני אשמח, לא מתוך חטטנות, ולא מעוניין לדעת מחיר מדוייק, אני פשוט רוצה רכב אספנות, ומחפש כיונים.

תתחדש.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב, אני דווקא הייתי בין אלו, שבאו בדיוק בזמן כדי לראות אותה במפגש, אז את המזל"ט כבר קיבלת ממני, אבל בכ"ז - תתחדש עוד הפעם, ומקווה, שנראה בקרוב את החזרתה למצב, שמגיע לה! וכמו כן, גם את ה"אח" שלה, שיש לי - טוב, לא ממש אח, אבל בכ"ז- הוא גם משנת 79, גדול, מרובע, אמריקאי, ויש לו מנוע 6 טורי (אם-כי יותר קטן:? )- יש משהו משותף, לא ?:wink: ואני דווקא מתכנן, לפחות בעתיד הרחוק, מנוע V8, למרות שלי יהיה הרבה יותר קשה להשיג V8 בשבילי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...