Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימו לב !!! אתמול נגנב אופנוע BMW R75/5 אספנות !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלילה בין יום שישי לשבת נגנב בקריית ים אופנוע BMW R75/5 , שנת 72, צבע שחור.

האופנוע, השייך לחבר טוב שלי, חנה מתחת לבית מגורים ללא מנעול. נכון - זה מאוד מאוד מאוד טפשי לא לנעול !!! ועוד בקריית ים ....

שעת הגניבה בין 18:00-01:00.

כל מי שיודע משהו - נא ליצור קשר ישירות עם מיכאל : 426098 - 051

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

האופנוע, השייך לחבר טוב שלי, חנה מתחת לבית מגורים ללא מנעול. נכון - זה מאוד מאוד מאוד טפשי לא לנעול !!! ועוד בקריית ים ....

T

:cry::cry::cry:

עצוב, פשוט עצוב ...

מקווה שחבר שלך ימצא מהר את האופנוע שלו ...

זו הסיבה שאני לא מחבב את אזור הקריות, גם המנטה שלי עברה את ההתעללות שלה בקריית אתא ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

T

תמונה , מספר רישוי?

נמרוד

פורסם

אחי תמליץ לחבר שלך לחפש את האופנוע שלו אצל ילדים קטנים שגונבים בדר"כ אופנועים .

לא יודע איך זה בקריית ים אבל אצלנו בראשון זה נהפך למכה גונבים כל אופנוע אפילו אם הוא קשור ובמיוחד אופנועים מיוחדים בעלי נפח גבוה.

האופנוע בטוח זרוק לו באיזה פרדס שם באזור אז שיצא לחפש אותו .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

נכון להבוקר (18/6, 08:00 בבוקר) המשטרה מצאה את האופנוע, בקריית ים.

לא נראה נזק חיצוני. עדיין לא יודעים מה המצב המיכני והאם הוא נפגע.

לתשומת לבכם - ת מ י ד ל נ ע ו ל !!!!

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
נכון להבוקר (18/6, 08:00 בבוקר) המשטרה מצאה את האופנוע, בקריית ים.

לא נראה נזק חיצוני. עדיין לא יודעים מה המצב המיכני והאם הוא נפגע.

לתשומת לבכם - ת מ י ד ל נ ע ו ל !!!!

T

מזל טוב !!!!!! 8)

תגיד לחבר שלך שאני ממליץ לו למלא לוטו השבוע כי זה פשוט נדיר שהמשטרע מוצאת את הרכב/אופנוע הגנוב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לחבר שלי מצאו השבוע קטנוע שנגנב לפני למעלה מחודשיים.

הגנבים שברו את הסוויץ' במהלך הגניבה וכן מראה אחת ומגן רוח (הלוואי שזה היה בנפילה שגם שברה להם את הראש ).

מה שהם לא הצליחו לשבור היה את פתח התדלוק.

אז הם ככל הנראה נסעו בו קצת, נגמר הדלק והקטנוע ננטש. הוא עמד באיזה רחוב, לא קשור ועם סוויץ' שבור במשך חודשיים ואף אחד לא שם לב! בסוף הוא הפריע לעיריה לעשות משהו ואז זה דווח למשטרה והגיעו לבעלים - שהיה ממש בשוק מהמציאה.

סיפור נוסף שזכור לי הוא על חיפושית שנגנבה לבחור שעבד איתי (בדיוק אחרי שסיים לסדר לה ריפוד ודיפון מלא כולל גג, צמיגים רחבים ומערכת סטריאו), ואחרי מספר חודשים נמצאה נטושה באמצע שדה, כשרק המערכת חסרה וחלון אחד שבור (אם אני זוכר נכון). גם שם - כמה חלאות קטנות גנבו אותה, עשו איתה נסיעת שטח ונטשו אותה כשנתקעו.

והמסקנה - לא להתייאש - לפעמים מוצאים גניבות גם אחרי הרבה מאוד זמן.

פורסם

גם לי יש BMW 750 שנת 70, ואני מבין לליבו של חברך. מזל שמצאו את האופנוע.

אבל שיהיה לו ללקח. אני גר בחיפה, ואני תמיד קושר את האופנוע גם אם אני עוצר במכולת.

לחבר שלי גנבו אופנוע חדש בזמן שהיה בקנייה בחנות בחולון. העמיסו אותו על רכב ונסעו.

סוף טוב הכל טוב. :)

BMW75/5

• תוכן חדש...