Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שפגש אותי היום ראה שהייתי טרוד כי הרכב התחמם לי בדרך לאוניברסיטה.

כנראה שהרדיאטור נסתם, כי יש מים כמו שצריך ואין נזילות כלל.

בקיצור הסיפור הוא כזה, יצאתי מהאוניברסיטה אחרון, נשארנו גינדי, זאב ואנוכי.

אני יוצא פונה לכיוון איילון ושעון החום פשוט זז בעקביות לכיוון הקו האדום, אני נוסע על הימני 90 קמ"ש 3200 סל"ד הילוך רביעי והמחוג של החום לא נעצר.

מי שמכיר אותי יודע שהפיוז שלי די קצר והחלטתי שאם כבר אז כבר, מחליף את בטהובן (סונטת ליל ירח) בלד זפלין ונותן גז, עובר לשמאלי ונוסע 110 עד לוולפסון, עוצר ברמזור ומחכה לירוק.

ירוק, נותן גז 4000 סל"ד משחרר קלאטצ' והרכב באמת טס קדימה, לוקח את הסיבוב על הצד, ממש הופתעתי שהאסקורט מחליקה על כביש יבש (עד היום היא החליקה רק על רטוב).

ואז אני נוסע מהר, מושך את ההילוכים עד לקו האדום 5500 סל"ד ופשוט לוקח פניות עם הגלגלים האחוריים, עוצר ברמזור ואני רואה שהחום ירד לחצי, ממשיך לנסוע אני ואני כבר 2 צמתים מהבית והחום יורד לשליש (כמו שצריך) בפניה האחרונה לפני הכניסה לחניה שלי אני שם לב שהביוב עלה שוב והכביש רטוב, סיבוב אחרון בפול גז והרכב מחליק ימינה ואז שמאלה וכניסה לחניון עם אמברקס וחיוך עד השמיים.

ללא ספק הנסיעה הכי מהנה שהייתה לי עם האסקורט, נתתי לרכב לעמוד כמה דקות לראות שהחום לא עולה וכלום, החום יציב. כיביתי כיסיתי ושרקתי לי עד הבית את BLACKDOG , הללויה אני מאושר...

haters will hate

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע בנץ. כמו שאמרת האסקורט היא הפילגש שלך. אז עדיף שהיא תתחמם מאשר שהיא לא תניע. מה שבטוח כיף להציץ למה מתחת למכסה ולראות למה.

אולי שבוע הבא תבוא עם מכנסי פשטן לבנים...

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

הפורד שלי לא מקנאת באף אמריקאית , האמריקאיות מקנאות בה, הרי היא שוקלת פחות, שותה פחות ועדיין נראית צעירה לגילה. ואחרי שאוציא לה את המשקל העודף מהבאגז' ואשים את הצמיגים היבשים מאחור היא גם תוציא עשן מהצמיגים...

עריכה: אני בשוק טוטאלי, ראיתי את האסקורט שלי בסרט ישראלי ממש עכשיו, קוראים לו האינסטלטור וזה עם טוביה צפיר משנת 87, רואים אותו הולך ברחוב ורואים פרונט של אסקורט , אני כותב את המספר ותוך כדי אני שם לב שזה המספר של הרכב שלי.... אני בשוק.....

haters will hate

פורסם

13\70\155 על ג'אנטים של קורטינה שעברו שיפצור.

ועוד מעט יהיו לי כמה ג'ובות ואוכל לרכוש את הג'אנט שאני כ"כ רוצה ומצאתי בארץ הקודם, רביעייה של 13 על 8 אינטצ'.

haters will hate

פורסם
13\70\155 על ג'אנטים של קורטינה שעברו שיפצור.

ועוד מעט יהיו לי כמה ג'ובות ואוכל לרכוש את הג'אנט שאני כ"כ רוצה ומצאתי בארץ הקודם, רביעייה של 13 על 8 אינטצ'.

היי בנצי

על איזה דגם של ג'נט אתה מדבר ? תן תמונה.

אגב, אני מעוניין באיזה חלק קטן מהברנדה שלך.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...