Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לנסות ולארגן מפגש חד פעמי ראשוני בבירה לחברי מועדון החמש נידרשת תגובתכם:

ניתן לסדר מפגש באזור החניה של איצטדיון טדי וביקור (בתשלום) בגן החיות (מרחק דקות נסיעה מהמקום) וניבדקת אפשרות לחניה מסודרת בחניוני הגן עצמו, במקום מזנון וחניה בשפע השאלות:

1. האם המפגש צריך להיות ביום שישי או בשבת? ביום שישי הגן נסגר מוקדם יחסית....

2. כמה אנשים לדעתכם יגעו למפגש כזה?

3. האם רצוי לקיים מפגש בלבד או לשלב בפעליות למשפחה בגן החיות?

4. האם עדיף להיפגש באזור הכניסה לעיר חניון בית המשפט העליון, ופיקניק בגן סאקר?

5. האם פעילות או טיול בעיר העתיקה (כולל מדריך צמוד) עדיפה, במקרה זה חניית הרכב תהיה

בחניון פתוח ציבורי.

אשמח לשמוע רעיונות נוספים הצעות ודעות, מדובר ברעיון בלבד שירקום עור וגידים על פי רצון החברים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אפשר לשלב תצוגת רכבים בגן החיות (המוסטאנג,הפיזג'ו, והיגואר ישתלבו טוב, את הסוסיתות נצטרך להרחיק מהגמלים :wink:) עם כניסה לרכב אספנות שבתצוגה ובעליו בחינם...

1-בשבת מהסיבות הנ"ל

2-תלוי מי מארגן ומה מקבלים.

3-לשלב פעילות...

4-לשלב בין השנים, להיפגש באזור הכניסה לעיר ונסיעה לפיקניק בגן סאקר. (אני מעדיף פיקניק, אני יוכל לשלב את כל הצד הירושלמי במשפחה..).

5-הגישה לא הכי נוחה לשם עם רכבים כ"כ ישנים...

ומה עם המשטרה??

צריך מישהו שידאג לסידורי האבטחה והתנועה בעיר עם משטרת י-ם .....

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הבהרה

במידה ותהיה היענות, יתואם ויאושר כל הטיול עם הנציגות הרישמית של המועדון בעזרתו ובברכתו....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הבהרה

במידה ותהיה היענות, יתואם ויאושר כל הטיול עם הנציגות הרישמית של המועדון בעזרתו ובברכתו....רן

היי רןןןןן

מה שלומך?

אני חושב שהדבר שכתבת למעלה, (המועדון), צריך להיות הדבר הראשון בתהליך.

אם ועד המועדון ירצה, יוכל לארגן את הנושא מבחינת פרסום וארגון לחברי המועדון.

זה שאנחנו כותבים כל מיני דברים בפורום וחושבים שהם לידיעת כולם - בטעות היא.

מעט חברי מועדון נכנסים לפורום זה, אי לכך הכל חייב להיות מאורגן על ידי המועדון.

לשאלותיך, נראה לי שאירוע כזה עדיף שיהיה ביום שבת, מה גם שמזג האויר יפה וניתן לנצל את הטיול לדברים נוספים. אולם, כאמור, רצוי שהועד יארגן את התהליך מתחילתו ועד סופו. אם תחכה לתשובה אחידה מאיתנו - חבל לך על הזמן. (שני יהודים = שלש דיעות...).

ד"ש אבי.

אגב - אני אביא סמלים. מישהו בי-ם מעוניין? . . . :-)

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ניראה לי שעדיף שבת.....והייתי מוסיף- בצורה מאורגנת על ידי המועדון, אפילו בשירה מאורגנת של כלי רכב העולה ירושלימה.

אריה

ds 1972

• תוכן חדש...