Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לרכב מודל 88 -הטסט נגמר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה רחוק מלהיות אספנות אבל אני מקווה שיתנו לי תשובה כאן.

יש בבעלותי רכב מודל 1988 והטסט נגמר לפני כמה ימים.

לא הספקתי לחדש אותו מחוסר זמן אבל שילמתי את האגרה.

הרכב חונה אצלי ליד הבית וכמובן שצריך לנסוע למוסך בשביל לקבל אישור בלמים ויש לי עוד תיקון קטן שהכרחי בשביל לעבור את הטסט.

איך אני מקבל אישור תנועה זמני לתיקונים? משרד הרישוי? מכון רישוי? ולכמה זמן הוא תופס?

תודה רבה לכל העונים מראש.

פורסם

גש לסניף משרד הרישוי הקרוב אליך, והוצא רשיון תנועה זמני ל-48 שעות. העלות בסביבות 30 ש"ח.

אם תיכשל בטסט, תוכל לקבל במכון הארכה לשבוע לצורך תיקונים (ולמיטב זיכרוני ניתן להעריך שוב, עד חודש).

הביטוח כמובן צריך להיות בתוקף.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כמו שקובי אמר, לגשת למשרד הרישוי, ולקבל אישור תנועה זמני ל- 48 שעות.

אם אתה קרוב לאזור דן-דיזיין (מול קניון רמת-גן), אני ממליץ לגשת לשם. אין צורך לקחת מספר, גש לאשנב התור המהיר בצד, אמור לפקידה את מספר הרכב, הצג תעודת זהות, ותקבל אישור.

האישור תקף ל- 48 שעות, שמתחילות במועד שאתה בוחר (לאו דווקא במועד ההוצאה).

העלות - 32 ש"ח, שמשלמים בבנק הדואר או בבנק רגיל. כפי שקובי כתב, עליך לדאוג לביטוח בתוקף!

בהצלחה בטסט.

פורסם

אני מקווה לעשות את זה בשבוע הבא.

• תוכן חדש...