Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט גאווה, אפילו בתור אחד שלא חובב מושבע של אמריקאיות ולא תהיה לו בחיים אמריקאית, בהחלט מרשים.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

2006-02-26_222928_PICT0041.JPG

כן קודה 72 היחידה בארץ... דרך אגב רכב דיי נדיר גם בארה"ב. שייכת לנוח אחד מהתותחים הכבדים של FUEL SLUT (הוא כותב פה לפעמים בפורום) הבחור נושם וחיי MOPAR כמו פסיכי ואני בטוח ומשוכנע שהוא הכי תותח ב MOPAR preformnce בארץ.

בכל מיקרה בקשר לקודה שלו הוא מחכה כרגע לקונטיינר עם חלקיpreformnce HIGH לאוטו כלומר החל ממתלים חלקי פח קוסמיטקה ומה לא. פשוט בהמה!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעני,ברקודה כזו הופיעה בסרט "נערת הפרברים" של ג'ורג' עובדייה ז"ל.

נהג בה השחקן נחום שליט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין ספק, הבראקודה = מכונית חלום.

כל פעם שאני שומע בראקודה, ישר אני נזכר בסידרה הזאת עם הבראקודה הצהובה.

רק מהשם שלה - בראקודה...אח...איזה יופי.

פורסם

באמת אחת היפות, דרך אגב הרכב של הסדרה היה רפליקה והיא נמכרה באיביי

בסביבות ה 120.000 $

newcuda.jpg

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

הקודה של נאש ברידג'ס הייתה רפליקה?

ניפצת לי אשליית ילדות...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
באמת אחת היפות, דרך אגב הרכב של הסדרה היה רפליקה והיא נמכרה באיביי

בסביבות ה 120.000 $

NO NO........ על-פי מגזין Muscle Cars Review עליו אני מנוי..לנאש ברידג'ס הייתה (אולי עדיין יש?) בבעלותו קודה פתוחה מקורית, אחת מבודדות שיוצרו בעולם עם תצורת המנוע הספציפית, בשווי שמוגדר במחירוני רכב כ"בלתי ניתן להערכה" ואיתה הוא "שיחק" בסדרה. לצורך צילומים בעייתיים, הייתה מכונית נוספת שבה השתמשו למרדפים ו"מכות" פה ושם.

עריכה: יוצרו סך של 14 גרסת ה-HEMI, עוד פרטים על המכונית שלו:

http://www.lowtek.com/nash/faq/#cuda

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...