Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית של התחממות מנוע ב VW TYPE 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הרכבתי את הרכב ועברתי טסט והתחלתי בסיבובים לחפש פחח לרכב אך לאחר נסיעה של 5 עד 8 דקות המנוע התחמם מאוד ונדלקה לי נורית לחץ שמן ותאמת אני ממש לא יודע מה הבעיה המנוע פשוט מתחמם מאוד מאוד עד לרמה שיוצא ממנו רייח ומרגישים את חום המנוע ממרחק של מטר בערך מהרכב

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
בשעה טובה הרכבתי את הרכב ועברתי טסט והתחלתי בסיבובים לחפש פחח לרכב אך לאחר נסיעה של 5 עד 8 דקות המנוע התחמם מאוד ונדלקה לי נורית לחץ שמן ותאמת אני ממש לא יודע מה הבעיה המנוע פשוט מתחמם מאוד מאוד עד לרמה שיוצא ממנו רייח ומרגישים את חום המנוע ממרחק של מטר בערך מהרכב
שמע..טבעי שמנוע אחרי שיפוץ יסודי יתחממם עקב החיכוך הרב של חלקים חדשים.אך לא כפי שמתואר כאן,ישנה אפשרות שלא חיברו את מניפת הקרור כראוי או שמשאבת השמן אינה מתפקדת,או טרמוסטט לקוי, דברים שיכולים בקלות לסיים את חייו של המנוע,גש לבעל מקצוע מיומן שיאבחן את התקלה.

בברכה תומר

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

• תוכן חדש...