Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שידוע בטח לכולכם הרכב הזה נדיר ואני אישית במעקב שביצעתי כמה זמן לא ראיתי כאלה בלוחות מכירה מלבד דגמי הקבריולט

אני מעוניין לרכוש גולף MK1 משנות ה 80 סגורה ו 2 דלתות בלבד!

מחפש אחת לקניה בזול שרק תהיה במצב נסיע! מקוריות בלבד!

בעקרון אני פונה אליכם, אולי תוכלו לקשר אותי למישהו שמוכר כזאת, אחת שעומדת הרבה זמן ויש מצב לקנות אותה וכדומה...

בכל מקרה אני מאוד מעוניין ברכב... אם מישהו רואה אחת מקורית 2 דל' (מצב חיצוני לא כ''כ משנה כי הרכב יעבור פחחות וצבע) בלבד אני אשמח לשמוע עליהן ואני אשמח לקבל עזרה במציאה של אחת.

הנה המספר פלא שלי 0506530914 (אם מישהו ירצה להשאיר לבעל אחת כזאת פתק על השמשה)

ואני זמין כאן בפורום.

תודה מראש, עמית!

אני מודע לכך שהרכב לא אספנות (למרות שיש כמה מ 76), אבל אני מאמין שאתם בין היחידים שיכולים לעזור לי למצוא אחת!

מקור נכתב כאן:

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=2668&PN=1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עד כמה שאני יודע (וזה לא הרבה), 3 דלתות הגיע באוטומט ובGTI.

בכל אופן, יש אחת פה בקריות שלא זזה שנים, חלודה מקורית ועוד. נשאיר פתק.

משכנתא זה קל

פורסם

לא זזה שנים? אמממ אני חייב במצב נסיע אבל אולי שווה לברר...

ו 3 דלתות קיימות גם 1.1 ו 1.3 (ביררתי לא מעט על הרכב!)

תודה רבה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בחניון שצמוד לחר"פ (צמוד לצריפין, לפני שער ירושלים) מדיי פעם עומדת שם גולף דור ראשון 3 דלתות בצבע כחול עם המון פטריות חלודה, הרבה כסף הוא לא יכול לדרוש עליה כי צריך להשקיע ברכב סכום לא מבוטל, לפחות חיצונית ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראיתי מספר פעמים ברעננה ברחוב אחוזה לבנה 3 דלתות ידנית

היה לה שלט למכירה,רצו עליה אם אנלא טועה 3000 ש"ח

שלשום ראיתי אותה ופי מה ששמתי לב בלי שלט

תעבור שם אולי יהיה לך מזל

פורסם

בכניסה הצפונית לרחובות, לפני פסיי הרכבת, יש משתלה מצד ימין.

חונה שם דרך קבע גולף GTI דור ראשון, בצבע כסף.

יש לא מעט חלודות, אבל היא נוסעת באופן יום יומי ונראית סבירה לחלוטין לגילה.

תבדוק אותה, אולי הבעלים יסכים למכור.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

חברים, תודה על כל העזרה אבל: אני לא נייד כרגע ואני מרוחק מכלאזור בעיקרון ואפילו מאזור המרכז... אני לא יכול סתם לקחת לנסוע בתחבורה ציבורית שזה יעלה לי 60 ש''ח לנסוע לבדוק כל אוטו שהסבירות שיהיה שם בכלל היא לא 100%

אני צריך שאו שישימו פתק עם המספר שלי או מספר של בעל אחת כזאת שאו שמעוניין למכור או ניתן לשכנעו...

תודה על הכל!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
חברים, תודה על כל העזרה אבל: אני לא נייד כרגע ואני מרוחק מכלאזור בעיקרון ואפילו מאזור המרכז... אני לא יכול סתם לקחת לנסוע בתחבורה ציבורית שזה יעלה לי 60 ש''ח לנסוע לבדוק כל אוטו שהסבירות שיהיה שם בכלל היא לא 100%

אני צריך שאו שישימו פתק עם המספר שלי או מספר של בעל אחת כזאת שאו שמעוניין למכור או ניתן לשכנעו...

תודה על הכל!

עמית.

בשביל כבוד צריך לעבוד :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...