Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי, האוטו עכשיו בכלל לא עובד :(.

אין ניצוץ.

(אז) מה שאני חושב לעשות הוא להחליף כהל (ignition coil), דיסטריבוטור וחוטי הצתה.

(עכשיו) המוסכים בלוד לא מוכנים לגעת באוטו.

(אז) השאלה שלי האם מישהו (יש לו) בעל רכב זהה מכיר מוסכים שמוכנים לתקן דברים אלו, וכמה זה יעלה. עדיף משהו מהסביבה כי (גם) אחרת אני (י)אצטרך לשלם עלות גרר.

שאלה נוספת - כמה (י)תעלה גרירה מלוד עד לראשון?

נא להקפיד על סימני פיסוק (שהוספתי) ועל הורדת מילים מיותרות (שהשארתי בסוגרים) - זה יעזור לנו להבין ולהציע סיוע.

קובי

מנהל הפורום

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

פורסם

שלום.

א) איזה סוברו מדובר שנה ודגם ונפח.

ב) לא יתכן שצריך להחליף את כול מה שכתבת.

תפרט בדיוק מה קרה ופרטים מזהים של הרכב וננסה לעזור .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מדובר בסובארו נפח 1600, השלדה של 1800. אני לא יודע אם יש הבדל בין החלקים כי אני לא בטוח לאיזה נפח החלקים.

פשוט אין ניצוץ. לפי מה שאני הבנתי אחד מהדברים האלה לא עובד. חוטי ההצתה כולם הרוסים ומכוסים בחלודה, לכן אותם בטוח צריך להחליף. בקשר לשאר החלקים אין לי מושג.

פורסם

ערכתי ועשיתי מיקס לשתי ההודעות שפרסמת......

האוטו עכשיו בכלל לא עובד :(. אין ניצוץ.

מדובר בסובארו נפח 1600, השלדה של 1800. אני לא יודע אם יש הבדל בין החלקים כי אני לא בטוח לאיזה נפח החלקים.

פשוט אין ניצוץ. לפי מה שאני הבנתי אחד מהדברים האלה לא עובד.

חוטי הצתה, חוטי ההצתה כולם הרוסים ומכוסים בחלודה, לכן אותם בטוח צריך להחליף. בכל חנות ח"ח (בלוד שחל לדוגמא) תימצא סט חוטי הצטה לסובארו 1.6. לפי מה שאתה מתאר על מצבם הויזואלי מומלץ להחליף אותם בלי שום קשר. לא צריך ליהיות פרופסור בשביל זה. תיפרוס את החוטים החדשים. תשווה לפי האורך ותחליף חוט חוט!, מתי החלפת פלאגים לאחרונה?? זו גם ההזדמנות.

בקשר לשאר החלקים אין לי מושג.

מה שאני חושב לעשות הוא להחליף כהיל (ignition coil), קשה לי להאמין שאתה צריך להחליף כוהיל. זה לא קורה הרבה.

דיסטריבוטור. ההצטה אצלך זה פלטינה או שעבר הסבה לאלקטרטנית?? אולי אתה צריך להחליף פלטינה וקבל.

המוסכים בלוד לא מוכנים לגעת באוטו.

השאלה שלי האם מישהו בעל רכב זהה מכיר מוסכים שמוכנים לתקן דברים אלו, וכמה זה יעלה. עדיף משהו מהסביבה כי אחרת אני אצטרך לשלם עלות גרר.

שאלה נוספת - כמה תעלה גרירה מלוד עד לראשון? אני מאמין שבסביבות ה 200 שקלים +-, ממליץ על גרר לב 052-473-5505

אם אתה גורר את הרכב לראשון תתיעץ עם בני (לוי) ל אם אני לא טועה הוא מנהל מקצועי במוסך עדי (מול יינות ביתן באזה"ת הישן) ותיראה על מי הוא ממליץ. אני הכנתי אצלו את הסובארו לטסט האחרון וזה המוסך שאני הכי מרוצה מהשרות שלו.

בהצלחה ותעדכן:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אין לך ניצוץ והרכב כלל לא עובד:

קודם כל תבדוק את המצבר שלך, בדוק עם רב מודד, נסה להניע עם מצבר אחר , תשתמש בחוטים עבים ואיכותיים.

תבדוק קופסת פיוזים ראשית במנוע (פיוז חוט).

פורסם

המצבר לא מהווה את הבעיה למרות היותו כמעט מרוקן גם אותו אצטרך להחליף. ההצתה היא לא פלטינה אלא אלקטרונית.

תודה רבה על העזרה משה,מר סובארו ובני ל

פורסם

משתמע מדבריך שהרכב המדובר דיי מוזנח.

אני מציע לך לעשות טיפול גדול ולהחליף שמנים,וכל מה שנוגע למערכת ההצתה קרי:פלאגים,מכסה מפלג,רוטור,סט חוטים.

פילטר דלק+פילטר אויר חדשים.

מצבר חדש....

בדיקה מקיפה של כל צנרת הגומי\צנרת וואקום, מה שלא טוב - תחליף.

אחרי שתעשה כך...תבדוק אם יש ניצוץ.

• תוכן חדש...