Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מצ"ב תמונות של הדלת באוטו שלי שבשלבי שיפוץ (ראו חתימה).

אני רוצה להוציא את הדלתות על מנת שיהיה לי יותר נוח לעבוד עליו ולפרק את החלונות.

למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

תודה,

שחר

DSCN4220_resize.JPG

DSCN4222_resize.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אתה יכול לנסות לידפוק את הפין של הציר החוצה ע"י שימוש בדורן או שימוש במכשיר שדוחף אותו...

או שתפרק את הברגים שמחזיקים את הציר לדלת...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ניסיתי את זה, אבל הברגים של הצירים לא רוצים להסתובב ואני לא מצליח לדפוק את הפינים החוצה מכיוון שאין לי גישה אליהם (אני דוחף לשם דוקרן, והפין קצת יורד למטה אבל הדוקרן נתקע בדלת...).

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

איך התושבת מתחברת לשילדה?בריתוך?

אין ברגים פנימיים שתופסים אותה?

אם אין שום בורד מבפנים אז הדלת צריכה לצאת ע"י הוצאת הפין כפי שגילי אמר.

אתה צריך לקנות דורן דק יותר שיוכל לעבור דרך התושבות ולא יתקע בהן.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

היי

אם לא תפתח את הדלת, והרכב יישאר סגור, לא תוכל להוציא את הדלת... :|

ולעצם העניין, גם למטרה זו כדאי לך לקנות מברג אימפקט כמו שהציע לך גילי בהודעה אחרת שלך.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הדרך הטובה ביותר להוציא פין דלת, היא בעזרת פין אחר: שמים החדש מעל לישן, דופקים חצי דרך את החדש כך שהוא דוחף את הישן החוצה, ואז שולפים מלמטה את הישן עם פלייר פטנט או קאטר.

יש גם מכשיר כזה. לא ניסיתי, אבל נראה מבטיח.

נמרוד

פורסם

חבל על הזמן ועל המאמץ... אתה תהרוס את ההברגה אם תשתמש בכל מני פליירים/מברגים/ראצ'טים ושאר ירקות... קנה לעצמך מברג אימפקט - זה מברג שנותנים לו מכה מלמעלה (אפילו עם פטיש), והוא מסובב את הבורג ברגע הפגיעה...

קניה לא זולה אבל תשתמש בו בכל שארית חייך... ולכל מטרה מעצבנת וכידוע יש הרבה כאלה ברכבים כמו שלנו...

בהצלחה

פורסם

יש את הדרך הקלה והיא להעמיד את הרכב ברחוב צר וכשבא רכב אחר לפתוח את הדלת שלך עד הסוף...

עכשיו ברצינות, מברג אימפקט הוא לא פריט כ"כ יקר, קופסה עם פינים ועם המברג קנינו למוסך לפני שנה בערך בפחות מ200 ש"ח, אחד הדברים היותר שימושיים, במידה ותרצה להוציא את הפינים בכל זאת , קח מסמר 10, שייף לו את הקצה כדי שלא יהיה שפיצי אלא שטוח, רסס כמות נאה של WD40 על הכל ולאחר חצי שעה תתחיל לדפוק. לא יודע, אצלי הכל הולך בכח.

haters will hate

פורסם

מניסיון של החלפת הפינים אצלי בקפרי בזמן הפחחות הכללית שעשיתי אין מנוס מפרוק הדלתות מהרכב על מנת שתהיה גישה עם דורן,

לכן יש לפרק את הדלתות עם המברג אימפקט ולאחר מכן להוציא את הפינים עם דורן בקוטר המתאים (כל ניסיון "לייצר" דורן לא יעזרו, תקנה אחד) ולא לנסות להכניס את הפין החדש מעל הישן כי זה לא יצליח בגלל מיבנה הפין,

אני יכול להפנות אותך לחנות מוכרת פינים כאלו מכל הגדלים, אחרי שתחליף את הפינים תרגיש איזה הבדל עצום בסגירה ובפתיחה של הדלתות.

אני חוזר ואומר הכל מניסיון של המון ניסיונות של קיצורי דרך שלא עזרו.

בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זה אותו דרק כמו בחיפושית לא יוצא הפין

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

השאלה היא,אם כן

האם יש גישה לפתיחת הברגים הסוררים כשהדלת פתוחה עד המקס'

מהתמונות אי אפשר להבין,ואם לא קיימת גישה אז כנראה שחייבת להיות דרך שונה שהיא:

או הוצאת הפין או ברגים בצידו השני של הציר,כמו שאמרתי קודם.

סה"כ חייבת להיות גישה "קלה" כלשהי...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לפעמים פינים כאלו הם קוניים (מלשון קונוס), או שיש בהם מדרגה, כדי שלא יוכלו ליפול למטה.

במקרה כזה, הדרך היא להוציא אותם כלפי מעלה, ולא כלפי מטה כפי שניסית.

לא מכיר את הפין הספציפי ברכב שלך, אבל מציע לך לנסות.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
ניסיתי את זה, אבל הברגים של הצירים לא רוצים להסתובב ואני לא מצליח לדפוק את הפינים החוצה מכיוון שאין לי גישה אליהם (אני דוחף לשם דוקרן, והפין קצת יורד למטה אבל הדוקרן נתקע בדלת...).
אתה אומר שהצלחת להוריד את הפין קצת למטה .

אז מה שתעשה זה תוריד אותו קצת - ובחלל הנותר תדחוף בורג - או כל דבר קטן שיש לך שמספיק קטן כדי לא להיתקע + מספיק חזק כדי לא להישבר .

אז תדפוק עליו שוב עם הדוקרן (על הבורג) שירד עוד קצת

ותכניס שוב בורג באותו הגודל , ככה תתקדם בורג - בורג עד שיצא הפין לגמרי ...

הברגים לא יתפסו את הדלת כיוון שהם קטנים ולא נתפסים אחד בשני .

בהצלחה ...

פורסם
לא יודע, אצלי הכל הולך בכח.
יש משהו בתת-מודע של החוב"תים שגורם להם לעבוד רק בכוח ולשבור את הכלים ברגע שמשהו לא מסתדר.

אגב בן, אם האספורש שלך הייתה יד-ראשונה, היית רואה את המדבקה של החי"ל (חברה ישראלית לאוטומובילים) על קיר האש (אני מצאתי אותה בתא כפפות) :

"במידה ועבדת על רכב זה ולא נפצעת / דיממת למוות, משהו אינו כשורה - אנא פנה למוסכי החברה"

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...