Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע חדש לדשבורד - הכיצד??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למישהו יש נסיון בצביעת דשבורד שהיה פעם שחור אך דהה עם השנים?

הדהשבורד המדובר עשוי מחומר רך (אלסטי) - לא פלסטי קשה, כך שצבע רגיל ייסדק ויישבר.

מצאתי באוטו דיפו כמה סוגים של צבע שחור לפגושים. בעיקרון כתוב על כולם - לחלקים שחורים חיצוניים. מישהו יודע למה? אולם יש ריח לוואי?

חשבתי אפילו על משחת נעליים שחורה. אבל שוב יכולה להיות בעיית ריח לא נעים.

רעיונות? פתרונות? עדיף ממישהו שכבר ניסה ....

תודה מראש

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

כמו שהיה נפוץ בשנות השמונים המוקדמות.

אם כך רצוי להתייעץ עם סנדלר בעיקר המבוגרים שביניהם לגבי צביעת סקאי, אני יודע בוודאות כי קיים צבע לסקאי שאינו מריח ועמיד במיוחד וגם אם יש לו מעט ריח לוואי זה יחלוף די מהר.

שיהיה בהצלחה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

וואו! מדהים!

קשה להאמין שזה אותו דשבורד!

מה החומר שהשתמשת בו? פוליסטירן מוקצף?

באיזה צבע השתמשת?

אתה יכול לתת עוד פרטים? הדשבורד שלי די מפוצץ, וממש אשמח לעשות את זה.

אצלי מדובר, אגב, בדשבורד קשיח (לא רך ללחיצה) אבל עם מילוי מוקצף כלשהו של איזה מ"מ שניים.

פורסם

ליאור, שלחתי לך הודעה פרטית. מה קורה ?

באיזה סוג צבע השתמשת לחלקים הרכים ? (זה לא כמו שזה נשמע ...).

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
וואו! מדהים!

קשה להאמין שזה אותו דשבורד!

מה החומר שהשתמשת בו? פוליסטירן מוקצף?

באיזה צבע השתמשת?

אתה יכול לתת עוד פרטים? הדשבורד שלי די מפוצץ, וממש אשמח לעשות את זה.

אצלי מדובר, אגב, בדשבורד קשיח (לא רך ללחיצה) אבל עם מילוי מוקצף כלשהו של איזה מ"מ שניים.

כן, ליאור, תן לנו עוד פרטים ...

אני מצרף תמונה של הדשבורד שלי, הוא במצב גרוע מאוד וחבל על הזמן שאני אנסה לסדר אותו, קניתי דשבורד ממנטה של חבר שלי והוא במצב יותר טוב משלי אבל עדיין עם קצת סדקים, אתה יכול בבקשה לפרט איך אפשר לסדר את הסדקים ???

11.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי,

אני בשלבי כתיבת מספר מאמרים מפורטים ומצולמים בנוגע לשיפוץ ושחזור חלקים שונים ברכבים קלאסיים.

המאמרים יפורסמו באתר הרכב הקלאסי ואני כמובן אפרסם כאן קישורים לכתבות...אז...בקרוב :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...