Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות עליית מחירי הבנזין התקנתי ברכב המשפחתי היום-יומי התקן לחסכון בדלק.

זהו גליל קטן שמבוסס על דיודה ומגנטים שמוכנס למיכל הדלק , וזהו (!).

אין כל התחברות או שימוש במערכות הרכב.

באופן כללי הרכב גומע כ- 40K ק"מ בשנה ולאחר מספר חודשים אני יכול להגיד שזה עובד. מודה שהייתי קצת ספקן אבל עם עובדות לא מתווכחים , יותר מ10 אחוזי חיסכון. חושב שזה עובד גם בדיזל.

חשבתי על בעלי האמריקאיות וכל אילו שאומרים שאם לאוטו אין 8V הוא לא אוטו.

מישהוא אמר קוביסו ומועדון FS , קנפי ועוד.....

למוצר קוראים סופרטק , יש להם גם אתר , אם אצליח למצוא אוסיף אותו.

ישי

hetken.gif

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

הי,

אתה יכול לפרט יותר?האם מוריד את הביצועים?

כמה עולה?איך מתקינים?

תודה.

מיצובישי כריזמה ידנית

פיג'ו 206 ידנית

פורסם

סתם לרקע כללי איך זה עובד?

נערך - כלל מספר 11 של CF - "חחחחחחח" זו לא מילה - קובי (מילוא) נראה לך שמישהו בFS באמת מסתכל על חסכון בדלק?!:-D

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תרשה לי: כנ"ל - קובי(מילוא)

זה בדיוק אותו מוצר מטופש עם מגנטים שמכרו לקרובת משפחה שלי שקנתה מכונת כביסה,

רק ששם נטען שהוא אמור לסנן אבנית (כאשר שמים אותו מסביב לצינור). יחי ההבדל הקטן.

רמאות לשמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למיטב ידיעתי, בכל הבדיקות המדעיות שעשו לגאדג'טים כאלו בעבר הסתבר שאין בזה ממש. החסכון בדלק מושג פשוט בגלל שהנהג מתחיל לנהוג יותר חסכוני באופן תת-מודע...

מצ"ב קישור לכתבה משעשעת-משהו שכתב אדוארד אטלר על הדברים האלו - מומלץ לקרוא, ולו בזכות חוש ההומור המוטרף שלו:

http://www.makorrishon.net/show.asp?id=10212

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
למיטב ידיעתי, בכל הבדיקות המדעיות שעשו לגאדג'טים כאלו בעבר הסתבר שאין בזה ממש. החסכון בדלק מושג פשוט בגלל שהנהג מתחיל לנהוג יותר חסכוני באופן תת-מודע...

מצ"ב קישור לכתבה משעשעת-משהו שכתב אדוארד אטלר על הדברים האלו - מומלץ לקרוא, ולו בזכות חוש ההומור המוטרף שלו:

http://www.makorrishon.net/show.asp?id=10212

בברכה,

קובי

אומץ הרעיון...

עכשיו תשכנע את הבוס שלי לתת לכלב מקום במישרד :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בעבר היה מתקן מגנטי שחובר לצינורית הדלק היוצאת ממשאבת הדלק לקרבורטור ....הטענה היתה שהמגנט משפיע על חלקיקי הדלק וגורם בדרך זו לחיסכון (?)... דבר אחד בטוח ישי, חלקיקי מתכת שנמצאים במיכל הדלק שלך, לא ימצאו עצמם נעים לכיוון מערכת ההזרקה...בדיוק כמו בקיבוץ שהיו מאכילים פרה, במגנט חזק על מנת שלא תחורר את הקיבה אם תיבלע חלקי מתכת ומסמרים, ותיפסל למאכל.....נישמע מדע בדיוני אבל אמת לאמיתה......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אומץ הרעיון...

עכשיו תשכנע את הבוס שלי לתת לכלב מקום במישרד :wink:

גילי

כרגיל כתיבה מרשימה וגאונית של אדווארד אטלר, אלה שאני חושד כי הירידה בצריכת הדלק אצלו קשורה דווקה בגלל הגיל ולא הכלבלב....בימיו העליזים (ללא כפל משמעות) בי-ם, עת עדיין היה בן בית רצוי ברוממה, בבנין הטלביזיה... לא היה ירושלמי אחד שלא ידע מתי מגיע או עוזב אטלר את העבודה...על פי צווחות הצמיגים וריח הגומי השרוף....אז לא עינינה אותו תיצרוכת הדלק או מחירי הצמיגים.......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לאחר השאלות כאן וב ה"פ - יש גם תשובות

אני מודה שהייתי ספקן כמו כל התגובות , חשבתי על הכל חוץ ממכונת הכביסה שהוזכרה.

לקחתי את זה כהימור על סכום של כ-1200 שקלים (המחיר תלוי בסוג הרכב וגודל הטנק) ואני לא מתחרט לרגע , מדדתי לפני ואחרי ואין לי ספקות בחסכון.

ההתקנה פשוטה וקלה , ממש זניח.

הביצועים , טוב ,זה לא רכב ביצועים, אבל הם בהחלט לא השתנו , ואני מכיר ומרגיש את הרכב מצויין.

הנהיגה ,אפרופו אטלר, לא השתנתה , בוודאי לא אצל אשתי שעושה את רוב הק"מ ואפילו לא יודעת שיש דבר כזה.

שאלות ומידע : http://www.perdi.co.il האיש נחמד.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

זה בדיוק אותו מוצר מטופש עם מגנטים שמכרו לקרובת משפחה שלי שקנתה מכונת כביסה,

מגנטים זה לא מוצר מטופש !!!

א. מגנט במכונת כביסה- למי שלא יודע מיים הם חומר הניקוי היעיל ביותר. תכשירי הניקוי

אינם מנקים. התכשירים מבטלים את תכונת הלכידות של המים

ועלידי כך משפרים את כושר הניקוי. מגנט עושה למיים אותו דבר

ויש היום מכונות עם מגנט במקום אבקת כביסה...

ב. מגנט לאבנית- אכן מיגנוט המיים מצמצם תופעת אבנית

ג. הרס מנועי אלומיניום- מנועי אלומיניום (נאמר פיזו וסיטרואן) רגישים לקורוזיה שמעכלת אותם....

אחת התאוריות טוענת שאם מערכת ההארקה תקולה...מערכת המיים

הופכת להארקה בפועל! השדה החשמלי משנה מבנה המיים וגורם להם להיות

חומציים ומעכלי אלומיניום!!

ד. מגנט בדלק- הנושא נבדק על ידי מספר אירגוני קניות/צרכנים בארה"ב. אני לא נתקלתי במחקר

שהצליח להוכיח חסכון בדלק

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

א. סליחה?

ב. שטויות. אבנית מורכבת ממולקולות שונות, שצריך להוציא אותן או להחליפן במולקולות אחרות.

אחת השיטות היא פילטר. שום מגנט בעולם לא יכול להחליף מולקולות של סידן למולקולות אחרות,

אלא אם כן מדובר בפריצת הדרך המדעית הגדולה ביותר מאז נפילת התפוח על ניוטון.

ג. שום שדה מגנטי בעולם לא יגרום למים להפוך חומציים. הקורוזיה היא תהליך שהוא גם חשמלי,

בלי קשר למים או לא במערכת הקירור.

ה. 1200 ש"ח?! עסק טוב. למוכר!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשבדקתי את הפתרונות האלו הגעתי לאתר של משרד האנרגיה האמריקאי- (הלכתי לפי השם המסחרי של ה "מגניטייזר ו" טסט").

בקיצור- הנושא נבדק בקפידה- ונמצא כי אין שום שיפור הניתן למדידה.

בהרבה מקרים מי שקנה את זה התחיל לנסוע מאד בעדינות, כמו שתמיד מומלץ אם אתה רוצה לחסוך- ואז באמת היה שיפור...מצורת הנהיגה.

בקיצור- רוצה שיפור- סע רגוע, תחשוב שיש לך ביצה רכה מתת לדוושת התאוצה, אל תעבור את ה90 קמ"ש, ופתאום תראה שיפור דרמטי.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...